15 September 2011

ceriakan harimau.

harimau?bukan harimau,hari mu lah.hehehe.sorry,saje nk kasik korg senyum pagie ni.i tgk muka masammmmm je tu.knp?stokin hilang ke pg ni?tak jumpa eh.heeee.



i rini a bit hepy lah,sbb nk balik epoh.yeay,nk amik kad kawen n buat apa-apa yg patut untuk wedding i nanti.kita cuti 3 hari kan?uollsss nk g mana?mesti banyak rumah terbuka kan?jaga-jaga sket mkn tu.skrg ni sume klinik mencatatkan keuntungan yg besar sbb ramai rakyat malaysia cirit-birit skrg ni.hehehe.yelah,mana tak nya,makan mcm-mcm.sume sumbat,yg masam,manis,masin,kelat,pahit.sume lah.mana tak perut shock.
ok lah.pg ni mls nk membebel panjang.nk g jalan-jalan pagie jap.bubyeeeeee.
heeee sgt cute kan!

15 comments:

syrupmasin said...

haha..betol2..sume nk sumbat :D

Hana Soffelia said...

Wah..kad kahwin dia dah siap. Psstt,, jgn lupa pos kat hana satu eh. hikhik

Apex said...

xsangka rimau ngan org hutan bleh bebaek gitu.... ahahahax... ceriakkan harimaumu jua....^__^V

azam said...

aum aum.....hehehe

seronok makan?? hehehe.....nanti cirit

wahida said...

la, dear...ko nak kawen dah ye...aku tak tau pun...huhu..
jgn lupa jemput...hehe..


selamat bercuti dear...

cik najihah said...

x saba nak tengok kad kawen akk!! hihi

Cik Bambam said...

nak kad kahwin dia jugakk!! :P

ArulchelseA said...

btul..ceria kan hari2 yg kita lalui ini.. kih kih kih

UyaRayza said...

comelllllllllllllll hehehe

diana said...

esok cuti hari ni baru nak ceria ye rara..??
heheehh

YOUsoF said...

Ceriakan harimaumu jua..



Betul lah, raya haritu tak sah kalau tak masuk toilet berkali-kali.. ;D

.izzati liyana. said...

wawawa, org tu nak kawen da. hehe. saya takde pergi mana pon. balik rumah je.

Izzaty Ishak said...

Alalala, comelnya gambar yang last tu! ;)

msredcheesecake said...

Jejalan gi mana tu? Hhee

Pure Mahabbah Fillah said...

da jgk yer harimau seweett cm nie..huhu

guraw2 jer...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...