Image and video hosting by TinyPic

15 September 2011

ceriakan harimau.

harimau?bukan harimau,hari mu lah.hehehe.sorry,saje nk kasik korg senyum pagie ni.i tgk muka masammmmm je tu.knp?stokin hilang ke pg ni?tak jumpa eh.heeee.



i rini a bit hepy lah,sbb nk balik epoh.yeay,nk amik kad kawen n buat apa-apa yg patut untuk wedding i nanti.kita cuti 3 hari kan?uollsss nk g mana?mesti banyak rumah terbuka kan?jaga-jaga sket mkn tu.skrg ni sume klinik mencatatkan keuntungan yg besar sbb ramai rakyat malaysia cirit-birit skrg ni.hehehe.yelah,mana tak nya,makan mcm-mcm.sume sumbat,yg masam,manis,masin,kelat,pahit.sume lah.mana tak perut shock.
ok lah.pg ni mls nk membebel panjang.nk g jalan-jalan pagie jap.bubyeeeeee.
heeee sgt cute kan!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. Wah..kad kahwin dia dah siap. Psstt,, jgn lupa pos kat hana satu eh. hikhik

    ReplyDelete
  2. xsangka rimau ngan org hutan bleh bebaek gitu.... ahahahax... ceriakkan harimaumu jua....^__^V

    ReplyDelete
  3. aum aum.....hehehe

    seronok makan?? hehehe.....nanti cirit

    ReplyDelete
  4. la, dear...ko nak kawen dah ye...aku tak tau pun...huhu..
    jgn lupa jemput...hehe..


    selamat bercuti dear...

    ReplyDelete
  5. x saba nak tengok kad kawen akk!! hihi

    ReplyDelete
  6. btul..ceria kan hari2 yg kita lalui ini.. kih kih kih

    ReplyDelete
  7. esok cuti hari ni baru nak ceria ye rara..??
    heheehh

    ReplyDelete
  8. Ceriakan harimaumu jua..



    Betul lah, raya haritu tak sah kalau tak masuk toilet berkali-kali.. ;D

    ReplyDelete
  9. wawawa, org tu nak kawen da. hehe. saya takde pergi mana pon. balik rumah je.

    ReplyDelete
  10. Alalala, comelnya gambar yang last tu! ;)

    ReplyDelete
  11. da jgk yer harimau seweett cm nie..huhu

    guraw2 jer...huhu

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com