Image and video hosting by TinyPic

20 September 2011

habis 16K,tp xjadi tunang

sape baca metro harini? lesap 16k,tunggu punya tunggu rombongan lelaki untuk merisik dan majlis tunang,tp x dtg-dtg,sedangkan dh labur 16k untuk majlis tunang n kawen nt.fuhhhhh mmg kaye perempuan tu,bg duet kat lelaki then suh masuk meminang.


knp lah jd cm ni?yg perempuan ni takkan tak siasat sape lelaki tu.takkan tak siasat dye tinggal mana,family dye tinggal mana sampai boleh kena tipu mcm tu,dh lah sahabat handai,keluarga dh dtg rumah,tp rombongan still tak dtg-dtg jugak.ahhhhh malunya.mana lah nk letak muka.

tapi i rasa hal malu tolak tepi lah,but hal sakit hati,and sampai hati si lelaki tu menipu kan.nk lesapkan duit.stakat 16k tu kamu nk kemana lah sgt,dunia ni kecik je.pusing-pusing jumpa jugak kat situ.memalukan je.haihssssss.to perempuan-perempuan lain,jgn lah suke-suke bg duet kat lelaki.INGAT!kalau 16ringgit takpelah,kalau 16K kamu menempah sakit.

p/s : but hanya Allah yg tahu perkara yg sebenarkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 comments:

  1. huishhh kejam ! bf skarang pown cik fadh still xbg muka sgt . hehe

    ReplyDelete
  2. haaa kenapa la lelaki pn 1 . rata2 lelaki skang xle d pecayai.. selalu nk sakitkn hati perempuan, menipu , kikis duit, and xjujur? knapa lelaki zaman sekarang cm tu?? adoi... nk dapat yang btol2 baik sgt susah skg.. cmne nk jd pemimpin klw cmtu perngai?

    ReplyDelete
  3. ya Allah, sampai mctu sekali. manusia.... mmg memalukan.

    ReplyDelete
  4. Ada jugak perempuan yg baik hati bagi duit kat lelaki ??

    Kita kemain lah nak kikis duit lelaki ! Wakakakkaka

    ReplyDelete
  5. Boleh plak nak bagi duit banyak2 camtu cenggitu jeh! hurm...

    ReplyDelete
  6. Kalau betul si lelaki sngje nk kebas duit tu, mmg dia jnis yg tak guna. Cmpak laut kasi jos makan je bgus.

    ReplyDelete
  7. apa lagi boleh saman la.. mintk ganti rugi..

    ReplyDelete
  8. cepat sgt caye mungkin...pelik2 ah skang

    ReplyDelete
  9. 16 hengget pun akak tak nak bagi..
    ekekekek...
    tapi zaman sekarang memang ramai pompuan suka bagi duit kat lelaki...

    ReplyDelete
  10. perempuan tu boleh saman lelaki tu.

    mintak jauhkanlah perkara yang tak baik di ambang 2 bulan lagi ni nauzubillah..

    ReplyDelete
  11. 16k tuuuu..nape la pompuan tu percaya sgt dekat laki tu kan..huhu

    ReplyDelete
  12. skang byk mcm tue kn? tp pelik diorg nie baru knal brape hari trus tunang ker ape..kite nie punye la bertahun br la nk tunang ape hehehe..ambik masa nk kenal sume kn...

    ReplyDelete
  13. gile laa jahat laki tuh...duit kawin pon nk dilesapkan..

    ReplyDelete
  14. minta allah jauhkan perkara2 mcm nie .. bukan senang nak cari duit banyak tuu .. nie kes tipuu dik huhuhu

    ReplyDelete
  15. dear..

    Gadis beli kat pasaraya econsave..
    mmg ader..

    cube cari kat bhgn plastik2..
    =)

    x pun..
    kat kedai yang jual bhn utk buat kek..
    confrim ader tapi rasenyer mahal skit kot..

    ReplyDelete
  16. hurmm..lelaki tak guna ni...kalau ada mslah sekalipun, bg tau lah...call ke mesej je...
    kalau negara ni xdak undang2, CMk dah kerat 18 mamat neh...

    ReplyDelete
  17. ppeerrrgghh... bagi macam2 tu jer ker... hurrmm...orang lelaki sekarang..susah kan nak dipercayai.. bab duit ley gelap mate...

    ReplyDelete
  18. ini lh perempuan hati sgt cair....

    biler dh syg semua sanggup bg

    *xsemua pompuan bg2 :)

    ReplyDelete
  19. tu la pasal 16 k tu . syg duet tu alahai..

    ReplyDelete
  20. bertunang je 16k...mak iah....terkedu den ar

    ReplyDelete
  21. aku gulai jugak laki cmm tuhh kangg!!!! iskkk~

    ReplyDelete
  22. byk rezeki dia sampai 16k... tp kesian lak bila tak jd tu...

    ReplyDelete
  23. 16k bukan skit skit duit huhu..memang terasa kerugian besar disitu ;p

    ReplyDelete
  24. mungkin ade sbb tu..
    so spe nk kawen ny akn dtg..plan baek2 k:)
    akk pown sme..plan btol2 heeheh

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com