05 September 2011

hantu bonceng

hai semua,dh solat zohor.heee.sebok je nk tanya kan i ni.hee.i nk bercerita pasal movie yg i tgk smlm.smlm disbbkan sampai kl awal seawal 8.30 pagi,i dgn bangga nya g tgk movie ngan en.bambam n adik-adiknya.
mamat ni kelakar giler bercinta ngan dotty
smlm lepas subuh je kami terus gerak balik KL,nk larik dr jem punya pasal lah konon,tapi mmg besh drive pg-pg,takde jem,rasa segar je drive,tak ngantuk pon.heee.korg try lah utk raye taun depan eh.
baju sama,sweett gile + kelakar
sape yg dh tgk hantu bonceng?cane?ok x?bg i ok lah,besh jugak,kelakar,sbb lawak zizan mmg bukan yg diulang-ulang,lawak baru n fresh.besh giler,byk gak ayat-ayat baru yg kelakar yg dorg buat.zizan biasa lah dgn aksi selumber dye tu kan.love u lah zizan.

tp dh nk akhir-akhir cite agak bosan sket sbb ada misi menyelamat sket.tapi keseluruhan ok lah.kelakar tgk jue aziz n zizan bercinta,sbb dorg panggil ucuk n baby.so comels.dh lah i mmg suke jue.

korang g lah tgk pulak,kalau nk tgk Juliana Evans buat nasi kangkang.g lah tgk.hahaha.buruk tol perangai.

p/s : nk tgk final destination lak.adik cik bambam kata scary giler.

16 comments:

diana said...

citer hantu ke ni?>?

e k i n ♥ y u s r i said...

dah tgk jugak...
boleh tahan kelakar..
hehehe

ღ p!nk veLvet ღ said...

aku pon dah tgk ... gile gaq lawak ... yg paling taley blah, time zizan dok baby2 ... jue gi tibai ckp BABI terus, hahaha~~

Bitt (double IS) said...

belum tengok boleh masuk list nehh ;)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

hehehe..dah tgk jugak citer nie..

mmg agak kelakar kn?

Wani said...

alahai betnyaaaa.
nak tengok!!!!

Papa Mifz said...

ado maso free mungkin nak g tgk gak kot...

Asyila Zainuddin said...

tak tengok lagi ni.. hmm..

aimi adilah said...

nk tgk lh rabu nie :)

msredcheesecake said...

akak pon nak tengok final destination...ikut dari 1st episode lagi....

Liyana Zahim said...

Lama tak tgk wayang.. Huhuhu~

ieda said...

ekeekek citer hantu yg kelakor .. akak x tgk layie tapi selalu tgk preview dlm tb ... huhuh jadilahh :)

syrupmasin said...

ramai kawan2 yg dah tgk cakap cite nih best..

~~Ticer Wann~~ said...

blm tgk lg... huhu.. time raya tu nk tgk tp disebabkan masing2 keletihan tak jadi la plak...

syakey said...

kena g tgk macam niii.

XD

aTy _faRed~ said...

nak tengok tapi tunggu kat astro fes...tak larat badan nak gi tengok wayang...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...