Image and video hosting by TinyPic

05 September 2011

hantu bonceng

hai semua,dh solat zohor.heee.sebok je nk tanya kan i ni.hee.i nk bercerita pasal movie yg i tgk smlm.smlm disbbkan sampai kl awal seawal 8.30 pagi,i dgn bangga nya g tgk movie ngan en.bambam n adik-adiknya.
mamat ni kelakar giler bercinta ngan dotty
smlm lepas subuh je kami terus gerak balik KL,nk larik dr jem punya pasal lah konon,tapi mmg besh drive pg-pg,takde jem,rasa segar je drive,tak ngantuk pon.heee.korg try lah utk raye taun depan eh.
baju sama,sweett gile + kelakar
sape yg dh tgk hantu bonceng?cane?ok x?bg i ok lah,besh jugak,kelakar,sbb lawak zizan mmg bukan yg diulang-ulang,lawak baru n fresh.besh giler,byk gak ayat-ayat baru yg kelakar yg dorg buat.zizan biasa lah dgn aksi selumber dye tu kan.love u lah zizan.

tp dh nk akhir-akhir cite agak bosan sket sbb ada misi menyelamat sket.tapi keseluruhan ok lah.kelakar tgk jue aziz n zizan bercinta,sbb dorg panggil ucuk n baby.so comels.dh lah i mmg suke jue.

korang g lah tgk pulak,kalau nk tgk Juliana Evans buat nasi kangkang.g lah tgk.hahaha.buruk tol perangai.

p/s : nk tgk final destination lak.adik cik bambam kata scary giler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. dah tgk jugak...
    boleh tahan kelakar..
    hehehe

    ReplyDelete
  2. aku pon dah tgk ... gile gaq lawak ... yg paling taley blah, time zizan dok baby2 ... jue gi tibai ckp BABI terus, hahaha~~

    ReplyDelete
  3. belum tengok boleh masuk list nehh ;)

    ReplyDelete
  4. hehehe..dah tgk jugak citer nie..

    mmg agak kelakar kn?

    ReplyDelete
  5. alahai betnyaaaa.
    nak tengok!!!!

    ReplyDelete
  6. ado maso free mungkin nak g tgk gak kot...

    ReplyDelete
  7. akak pon nak tengok final destination...ikut dari 1st episode lagi....

    ReplyDelete
  8. ekeekek citer hantu yg kelakor .. akak x tgk layie tapi selalu tgk preview dlm tb ... huhuh jadilahh :)

    ReplyDelete
  9. ramai kawan2 yg dah tgk cakap cite nih best..

    ReplyDelete
  10. blm tgk lg... huhu.. time raya tu nk tgk tp disebabkan masing2 keletihan tak jadi la plak...

    ReplyDelete
  11. nak tengok tapi tunggu kat astro fes...tak larat badan nak gi tengok wayang...;p

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com