14 September 2011

hepy birthday lil' bro


this is my 2nd lil' bro,today birthday dye,tak sangka dh besar dh adik i sorg ni,i just ada 3 org adik lelaki,sorg lagik meninggal sehari selepas dye lahir.if dye ada umur dye dh 23 tahun dh tahun ni.mesti dh jadi sorg jejaka yg kacak.my mom kata arwah adik i yg tu putih melepak,sbb my mom suke tgk cite cina masa mengandungkan dye dulu.hmmm dh lah,tak nk cite dh,nanti sedih.

yg sorg ni nama nya muhammad shazli.dye ni mmg seorg yg suke buat hal sendiri,but nasib dgr ckp,n hormat abg n kakak dye.hopefully adik i ni akan jadi insan yg berguna n boleh banggakan family.

kakak syg kan adik-adik kakak.

22 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

birthday ke berapa ni sis??

selamat hari lahir utk dia ea..

aimi said...

sme brthday dy dgn abg kite....
n sme gk dgn trkh arwah pkwe kite xcdent....

*ade borang x nk isi tok jd adek ipar akk :P

aimi said...

sme brthday dy dgn abg kite....
n sme gk dgn trkh arwah pkwe kite xcdent....

*ade borang x nk isi tok jd adek ipar akk :P

AsyieqiN Rkey said...

waaa..adek kak rara nampak agak k-pop..hehehehe

stellaizz said...

happy bezday

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

selamat hari lahir untuk beliau ye :)

anismelon said...

yg nie umo bp kak..wish kat dye epy bseday..moga panjang umo..murah rezeki..epy selalu..amin..:)

khairul akmal bin azman said...

posing maut..cam nak masuk askar laut
heheehe

QASEH ALYN said...

Happey besday..

wahida said...

hepi birthday utk dia...semoga terus jadi adik yg baik..

alfatihah pada adik sis yang telah pergi...

HAFIZAL said...

hi...betul2 kacak tuh

HAFIZAL said...

betul2 kacak tuh

Cik Azizah said...

hai si hensem..nak ngorat boleh..hehehe

eynda said...

Happy birthday to adik rara :-)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

korean look lah!eherm, yang ke berapa??
happy birthday to him! may he succeed!

indonesiatooverseas said...

Happy Birthday Bro, moga sehat, berkah umur, jadi insan berbudi yang sukses dunia akhirat.

ArulchelseA said...

tang mata sama ngan rara.. kih kih slamt hr lahir..

diana said...

selamat hari lahir..
rara bagi hadiah apa kat dia??

kucarkacir said...

bro sis single lagi x?
hehehe

kucarkacir said...

bro sis single lagi x?
hehehe

Cik Bambam said...

kita xde adek laki..ade adik pempuan jek.. :P

happy birtday adik cik raraaa!! brape umurnya nie?

ade2mama said...

pnjg umur murah rezeki..
nk kek??
tu suru akak blja hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...