Image and video hosting by TinyPic

14 September 2011

hepy birthday lil' bro


this is my 2nd lil' bro,today birthday dye,tak sangka dh besar dh adik i sorg ni,i just ada 3 org adik lelaki,sorg lagik meninggal sehari selepas dye lahir.if dye ada umur dye dh 23 tahun dh tahun ni.mesti dh jadi sorg jejaka yg kacak.my mom kata arwah adik i yg tu putih melepak,sbb my mom suke tgk cite cina masa mengandungkan dye dulu.hmmm dh lah,tak nk cite dh,nanti sedih.

yg sorg ni nama nya muhammad shazli.dye ni mmg seorg yg suke buat hal sendiri,but nasib dgr ckp,n hormat abg n kakak dye.hopefully adik i ni akan jadi insan yg berguna n boleh banggakan family.

kakak syg kan adik-adik kakak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 comments:

  1. birthday ke berapa ni sis??

    selamat hari lahir utk dia ea..

    ReplyDelete
  2. sme brthday dy dgn abg kite....
    n sme gk dgn trkh arwah pkwe kite xcdent....

    *ade borang x nk isi tok jd adek ipar akk :P

    ReplyDelete
  3. sme brthday dy dgn abg kite....
    n sme gk dgn trkh arwah pkwe kite xcdent....

    *ade borang x nk isi tok jd adek ipar akk :P

    ReplyDelete
  4. waaa..adek kak rara nampak agak k-pop..hehehehe

    ReplyDelete
  5. yg nie umo bp kak..wish kat dye epy bseday..moga panjang umo..murah rezeki..epy selalu..amin..:)

    ReplyDelete
  6. posing maut..cam nak masuk askar laut
    heheehe

    ReplyDelete
  7. hepi birthday utk dia...semoga terus jadi adik yg baik..

    alfatihah pada adik sis yang telah pergi...

    ReplyDelete
  8. hai si hensem..nak ngorat boleh..hehehe

    ReplyDelete
  9. Happy birthday to adik rara :-)

    ReplyDelete
  10. korean look lah!eherm, yang ke berapa??
    happy birthday to him! may he succeed!

    ReplyDelete
  11. Happy Birthday Bro, moga sehat, berkah umur, jadi insan berbudi yang sukses dunia akhirat.

    ReplyDelete
  12. tang mata sama ngan rara.. kih kih slamt hr lahir..

    ReplyDelete
  13. selamat hari lahir..
    rara bagi hadiah apa kat dia??

    ReplyDelete
  14. kita xde adek laki..ade adik pempuan jek.. :P

    happy birtday adik cik raraaa!! brape umurnya nie?

    ReplyDelete
  15. pnjg umur murah rezeki..
    nk kek??
    tu suru akak blja hehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com