Image and video hosting by TinyPic

30 September 2011

ibu meninggal dgr anak jadi isteri ke-3

salam semua.entry ni just for sharing~


pg td i tetibe nk dgr sinarFm sbb nya HotFm ada siti.asek pasang lagu dye je.ngantok lak nk dgr.heee.jgn marah eh.kat sinar rini ada segmen luahan rasa.so ada sorg caller ni call.dye kata dye nk kawen lagik seminggu,but dye baru tahu yg dye adalah isteri yg ketiga.WOW! sgt hebat.dorg berkawan nk dekat 4tahun,tapi tak tau yg bakal husband dye ada 2 org isteri.

then Dj tanya lah,family dye dh tahu ke.then caller tu kata family dye tahu AND yg babak paling sedih bile MAK dye dgr berite tu je,rebah n meniggal.Ya Allah,besarnya dugaan dye.dh lah lagik seminggu nk kawen,then dpt tahu yg akan berkahwen dgn lelaki yg beristeri 2,then mak pulak meninggal sebab dgr berita tu.menanges caller tu td.

dye kata dye taknak teruskan perkahwinan sbbnya dye mmg tak nk RAMPAS suami org,mmg dye tak nk kawen dgn laki org.mmg tabah,mmg sgt tabah caller td,kalau i ditempat caller td,ntah lah mcm mana i nk harungi.

yg lelaki tu i geram sgt,sgt kejam,knp tak berterus terang.knp nk tunjuk macho sgt sampai tak nk mengaku dh kawen.kalau lah baru nk kawen kali ke-2 ok lah.ni tak,nk kawen untuk kali ke-3,tak boleh blah btol.tolong lah bertanggungjawap.jgn fikir nk seronok je.sblm buat apa-apa story habes-habes.
itu lah dugaan Allah buat hamba-hamba nya yg dye sayang.kpd caller td,i mmg simpati kat u,moga u temui jalan yg terbaik.sedih sgt dgr cerita u.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 comments:

  1. Sungguh simpati dengan pemanggil tersebut....

    ReplyDelete
  2. kuang ajau punyer jantan . xcukop dengan dua, nk tmbah lagi !

    semoga caller tu tabah dan ditemukan dengan lelaki yg lebih baek lagi ..

    ReplyDelete
  3. tu lah..pompuan ni mudah cair..dgn mat gagak hitam pun boleh kono tipu..
    nak kono org lain pulak yg bg tau mano yg btl dan mano yg tak betul..
    itu pun susah jugak nak percaya..
    dah kena baru nak terngahdah

    ReplyDelete
  4. lelaki, tak cukup dengan satu. menyusahkan. btw, maybe ajal mak pompuan tu~

    ReplyDelete
  5. hish..geram kalo lelaki gatai cmtu...rasa macam nak tembak je dengan senapang gajah...

    ReplyDelete
  6. sedihnya. lagi sminggu je tu. apa jenis lelaki lah tu agaknya kan.

    ReplyDelete
  7. tulah akak ada dgr jugak .. dia semahunya nak putus dgn lelaki tuu sbb x nak jadi perampas suami org .. sungguh mulia dan kita kenalah hormati tindakannya walau ada nasihat2 yg lain utk dia menilai ..

    ReplyDelete
  8. bc entri ini. xtau nk komen apa (harini sengal semacam). T_T
    dugaan. lelaki itu haruslah berterus terang. smpai mak meninggal tu yg paling sedih sgt.

    ReplyDelete
  9. subhanallah.. apesallah lelaki tu tak terus terang.. keji betullah.. geram dgn sikap macam tu.

    ReplyDelete
  10. JODOH jodoh pertemuan mati semua di tangan ALLAH..jadi sabar je la

    ReplyDelete
  11. geramnya ngn laki mcm 2... takziah kepada si dia..

    ReplyDelete
  12. YaAllah mmg berat bahu yang memikul.. 4 tahun still tak tau yg dia tu laki org..

    Respek dengan dia sanggup menarik diri... dan terkilan bila dengar mak dia meninggal sebab terkejut..

    ReplyDelete
  13. kesianye.... kenape lelaki tu tak nak terus terangkan...

    ReplyDelete
  14. kesian nye caller 2...semoga dy tabah dengan dugaan ni....mmm..patutnya siasat lebih2 laki 2...geram je dengar

    ReplyDelete
  15. if kay biala isteri 1 je..
    1 je seng jage..ksh syg pun xyah bahagi2.

    ReplyDelete
  16. semua itu adalah rencana yang maha kuasa kita sebagai umatnya haruslah akur walau apa pun yang datang sama ada baik atau buruk...tiada siapa yg bersalah disini jika faham dengan apa yang telah disampaikan...insyaallah.

    ReplyDelete
  17. Tak tahulah kalau akak diduga mcm tu...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com