07 September 2011

kanak-kanak berTUNANG

opppppsssss kalau tuan badan nya baca ni mst mengamuk.hehehe.sebab apa i panggil kanak-kanak bertunang sbbnya su ni mmg perangai mcm kanak-kanak,suke buat lawak.heee.kalau korg tak caye,tgk lah piccy ni.






mcm kanak-kanak kan.tol x?hehehe.kanak-kanak ni bertunang 5raya ritu,yg kelakarnya,kamilah peserta terakhir yg dtg ke rumah dye ni.aduhhhh padan muka,jd org last,dh tau nk ke taiping,kul 1pm baru tolak dr umah,mmg mendapat lah.

sebabnya kami tolak lambat knp taw,kucing i lah,sakit,adik i dh nanges-nanges dh kat umah,kucing i nama dye ELFI,mmg sgt pandai,berak pon dlm jamban,kalo adik i ckp dye mcm paham je.dr kecik adik i bela dye,tu yg syg sgt.tapi hari tu,dye mcm tgh nazak nk mati.i pon rasa kesian sgt.but till today Elfi ok ag.

yang kelakarnya adik i lah,nanges bagai nk gile.
lepas tu kan,kami ni dah lah lambat,plus sesat lagik.rumahnya tak tau,main redah ke.adehhhh mmg sgt teruk lah.i dh rasa mcm nk balik dh,tp en.bambam kata,dh sampai,cari jelah,takkan nk balik kot.sesampai je kami,trus snap-snap n makan.sgt lapa oke!hehe.

off story.jom layan piccy,tak banyak pon.sket je.heee

with hantarans


jammed,seday!

gangster oooo.
besh dpt goodies
cantek kan sticker dye.dlm ni ada kek coklat sedap.

last but not least,akk nk wish congrats to su,
pertunangan mmg sgt banyak dugaan.banyak-banyak tolak ansur ya.
akk pun kdg-kdg nk nanges dibuat nya.tapi takpe.bile niat kite nk kawen,
InsyaAllah Allah bg rezki lebih kat kite.Amin.

25 comments:

Elyana Ahmad ツ said...

lawanya tema pink. :)

asyiqin nasir said...

cute la goodie bag tu..hehe

♥ Frau Reen ♥ said...

serius cantik..semua cntik..slmt bertnang..:)rjin2 la blogwalking ke blog saye

Freaky said...

cantiknya gambar.. eh salah.. cantiknya orang..hehe

p/s : freaky x de banner tp freaky letakk banner safura kat bahagian iklan banner ye

Fathiah Hamim said...

comel je diaa

Fathiah Hamim said...

comel je diaa

Umie Artoqiemie said...

cantikk.. pinkk... sedih gile dengar kucing tu sakit.. sakit ape dia?

cayob said...

waaaa....bestnya..rasa nak juga..tapi tu lah..kena mencari.(sempat lagi aku promosi diri)

upsss tiba2 comment ini...salam kenalan dari cayob


Alang-alang saya dah datang, nak jemput awk dan rakan-rakan awk...datanglah p rumah......beraya :) Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

nazirah said...

comel la rara.. :)
cute je muke hehe neway
slmt brtunang tuk su..
suke paper bag n sticker tu ;)

putera/Sumiteru Terada said...

name kucing i ABU...he3x..pe la kat blog..abu ada kat citu..kepada kanak2 y bertunang 2...tahniah..memng betul kata rara 2..tunang ni bnyak dugaan..apa2 pon sabar menghadapi ujian y diberikan Allah kepada KANAK2 PINK yew!!!! hu3x..

ღ p!nk veLvet ღ said...

aku nak buat kaler ni gaq lah, cun laks, hahaha~~~

misscha said...

siyes macam bebudak...gheeee

Miss Sunshine said...

hihi.. ingatkan betul2 kanak2 bertunang.. hehe..

zati embong said...

haha.jat bkn nak nanges.mmg da nanges pn.pas2 kuar tgk wyg.enjoy sorg2 diri.

Aimifiqa said...

comel la org yg btunang ni. molek oghenye

NURUL AINI NORAZMAN said...

adehhh,.bile la nak smpai giliran saya plak ni,.kih3

.izzati liyana. said...

comelnye org yg betunang tu. hee. yg pakai baju putih tu pon boleh tahan melaram nye. ngeh3.

Alya Esprézzo™ said...

makk aihh..dalamnya lekuk!! ekeke..ouh yg pasal popup tu awk pergi kat kakinetwork.com, then pilih laa widget yg sesuai, lepas tu ikut step yg dia suruh :)

zulhilmi.tempoyak said...

tahniah kat yg dah btunang tu ye...


tlg tnye jap...

spe2 yg single lg..

zulhilmi nk hntr rombongan ni...

hahahaha

msredcheesecake said...

Tak pernah tengok pic tunang camtu....kiut je...

diana said...

sticker tu biasanya tempah kat mana ye?/akak nak buat untuk majlis adik ipar akak bulan 11 ni la..

CikHaniBhulat said...

chantek =]

anismelon said...

ramai yg bertunang pakai pink..cantik kawan akk nie..heee..

KAMIHIDUP said...

haahlah, macam kanak-kanak riang, untung badan dah bertunang. :)

~sue~ said...

hahahaha.... thanks kak pura... comey je... hahaa. pasan sudah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...