Image and video hosting by TinyPic

07 September 2011

kanak-kanak berTUNANG

opppppsssss kalau tuan badan nya baca ni mst mengamuk.hehehe.sebab apa i panggil kanak-kanak bertunang sbbnya su ni mmg perangai mcm kanak-kanak,suke buat lawak.heee.kalau korg tak caye,tgk lah piccy ni.






mcm kanak-kanak kan.tol x?hehehe.kanak-kanak ni bertunang 5raya ritu,yg kelakarnya,kamilah peserta terakhir yg dtg ke rumah dye ni.aduhhhh padan muka,jd org last,dh tau nk ke taiping,kul 1pm baru tolak dr umah,mmg mendapat lah.

sebabnya kami tolak lambat knp taw,kucing i lah,sakit,adik i dh nanges-nanges dh kat umah,kucing i nama dye ELFI,mmg sgt pandai,berak pon dlm jamban,kalo adik i ckp dye mcm paham je.dr kecik adik i bela dye,tu yg syg sgt.tapi hari tu,dye mcm tgh nazak nk mati.i pon rasa kesian sgt.but till today Elfi ok ag.

yang kelakarnya adik i lah,nanges bagai nk gile.
lepas tu kan,kami ni dah lah lambat,plus sesat lagik.rumahnya tak tau,main redah ke.adehhhh mmg sgt teruk lah.i dh rasa mcm nk balik dh,tp en.bambam kata,dh sampai,cari jelah,takkan nk balik kot.sesampai je kami,trus snap-snap n makan.sgt lapa oke!hehe.

off story.jom layan piccy,tak banyak pon.sket je.heee

with hantarans


jammed,seday!

gangster oooo.
besh dpt goodies
cantek kan sticker dye.dlm ni ada kek coklat sedap.

last but not least,akk nk wish congrats to su,
pertunangan mmg sgt banyak dugaan.banyak-banyak tolak ansur ya.
akk pun kdg-kdg nk nanges dibuat nya.tapi takpe.bile niat kite nk kawen,
InsyaAllah Allah bg rezki lebih kat kite.Amin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 comments:

  1. serius cantik..semua cntik..slmt bertnang..:)rjin2 la blogwalking ke blog saye

    ReplyDelete
  2. cantiknya gambar.. eh salah.. cantiknya orang..hehe

    p/s : freaky x de banner tp freaky letakk banner safura kat bahagian iklan banner ye

    ReplyDelete
  3. cantikk.. pinkk... sedih gile dengar kucing tu sakit.. sakit ape dia?

    ReplyDelete
  4. waaaa....bestnya..rasa nak juga..tapi tu lah..kena mencari.(sempat lagi aku promosi diri)

    upsss tiba2 comment ini...salam kenalan dari cayob


    Alang-alang saya dah datang, nak jemput awk dan rakan-rakan awk...datanglah p rumah......beraya :) Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

    http://cayob.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. comel la rara.. :)
    cute je muke hehe neway
    slmt brtunang tuk su..
    suke paper bag n sticker tu ;)

    ReplyDelete
  6. name kucing i ABU...he3x..pe la kat blog..abu ada kat citu..kepada kanak2 y bertunang 2...tahniah..memng betul kata rara 2..tunang ni bnyak dugaan..apa2 pon sabar menghadapi ujian y diberikan Allah kepada KANAK2 PINK yew!!!! hu3x..

    ReplyDelete
  7. aku nak buat kaler ni gaq lah, cun laks, hahaha~~~

    ReplyDelete
  8. hihi.. ingatkan betul2 kanak2 bertunang.. hehe..

    ReplyDelete
  9. haha.jat bkn nak nanges.mmg da nanges pn.pas2 kuar tgk wyg.enjoy sorg2 diri.

    ReplyDelete
  10. comel la org yg btunang ni. molek oghenye

    ReplyDelete
  11. adehhh,.bile la nak smpai giliran saya plak ni,.kih3

    ReplyDelete
  12. comelnye org yg betunang tu. hee. yg pakai baju putih tu pon boleh tahan melaram nye. ngeh3.

    ReplyDelete
  13. makk aihh..dalamnya lekuk!! ekeke..ouh yg pasal popup tu awk pergi kat kakinetwork.com, then pilih laa widget yg sesuai, lepas tu ikut step yg dia suruh :)

    ReplyDelete
  14. tahniah kat yg dah btunang tu ye...


    tlg tnye jap...

    spe2 yg single lg..

    zulhilmi nk hntr rombongan ni...

    hahahaha

    ReplyDelete
  15. Tak pernah tengok pic tunang camtu....kiut je...

    ReplyDelete
  16. sticker tu biasanya tempah kat mana ye?/akak nak buat untuk majlis adik ipar akak bulan 11 ni la..

    ReplyDelete
  17. ramai yg bertunang pakai pink..cantik kawan akk nie..heee..

    ReplyDelete
  18. haahlah, macam kanak-kanak riang, untung badan dah bertunang. :)

    ReplyDelete
  19. hahahaha.... thanks kak pura... comey je... hahaa. pasan sudah

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com