29 September 2011

kerana sayang ku turutkan

mcm biasa,tajuk mmg tak menahan kan.selamat pg semua.rini i lambat sket g keje,sbb mlm td buat surprise kat bakal suamy i,rini buffday dye.29.09.mmg terkejut beruk je dye smlm.2 kali kena surprise.


muka gedikkkk!
1st i ckp kat dye i nk tido,sbb batuk tak henti-henti n sakit pinggang,mmg sakit betul pon.then yg lain semua diuruskan oleh adik en.bambam.dye dh bli kek siap-siap kat secret.then kul 11 lebih tu dye bawak en.bambam g Papa Rich.sbb dorg dh mmg selalu sgt supper kat luar.so en.bambam x rasa pelik pon.dye ikut je.
menu i =)
yg paling tak tahan tu sbb en.bambam mmg percaya habes i dh tidur nyenyak,hehehe.siap wish gud nyte lagik.hehehe.padahal dye tak tau yg i tengah standby nk g sana gak.
lepas kena surprise.heeee. tu lah master mind.
lepas dorg sampai sana dlm kul 11.30,adik en.bambam pon msg."kami dh sampai" so i pon trus gerak g sana.masalah nya en.bambam mmg tak perasan langsung i dtg.masa i sampai-sampai je kat meja dorg tu,en.bambam muka dye mmg cuak giler.mmg pucat.mmg terkejut.hahahahaha.sian giler kat dye.dye siap ckp lagik "ooooooo menipu" hehehe nasib lah.tipu sunat kan.
lepas kul 12,wish-wish sume,kami tunggu kek tak sampai-sampai,i tanya adik en.bambam,mana kek?dye kata jap g.tunggu tunggu takde.ich,so adik en.bambam terpaksa berlakon nk ke toilet pulak,padahal nk g ke ke kaunter tanya pasal kek tu.yg pelik ag,en.bambam mmg tak pasan.hehehe.sian dye.
lepas 5minit kek pun sampai,dye tekejut ag.lagik skali,tanyan oboy.heee.tapi yg tak beshnya bile tak de lilin.kami pon pelik,knp takde lilin.nampak sgt org kat Papa Rich tu tak paham bahasa.ckp lain,pahamnya lain.tapi takpe lah.takde lilin pon en.bambam seyes terkejut lagik.heeee.then buat muka terharu lah konon.

to Fadhlan Sa'ahari aka my bakal suamy :
hepy buffday syg,may Allah bless u,pada tarikh ni jugak bulan depan kita akan di nikahkan dan disandingkn.tiada siapa yg boleh menggantikan kamu di hatiku.moga syg sihat-sihat selalu dan dimurahkan rezeki.moga hubungan kita kekal ke Akhir Hayat kita.
Aminnnnnnnnn.*ayat nk jiwang je.

12 comments:

Ati Masrif said...

ala2 manja nya dia tu....

tak sangka dah nak kahwin ye
kak ati ingat student lagi :)

::EIDA:: said...

Jiwang !!!

Happy Birthdayyyyy~

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

akak tolong amin kan buat rara dan en bam bam....

aQmaYussof said...

happy bday to bakal suami u sayunk :)

cik fadh said...

semoga pnjang umur dan dimurahkan rezeki pade en. bambam . semoga sis rara kekal hingga ke akhir hayat bersama en. bambam ;)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

slmt hari lhr utk si dia yer sis..

suriani azwan said...

sempoi la...teringat masa suprised kan en hubby time bufday dia thn lepas...terkejut beruk dia...nak crita sgt kat rara,,,tp panjang sgt pulak..haish....

Fariza said...

sweet :) selamat ulangtahun kelahiran

aimi said...

nk hppy brthdya juga lh :P

cik najihah said...

hepy bufday to him kak..
fara doakan akk berbahagia & berkekalan dengan bakal hubby :)

.:shura shushi:. said...

nak kahwin dah ye..!! dah besar dah..hihihi

Happy Birthday :)

ieda said...

cayunknyeeeeeeeeeee dia ngan en bakal hubby ! ....
amboi2 .. x menahan ayat last tuuuu ekekkeke :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...