Image and video hosting by TinyPic

13 September 2011

kurangkan update lebihkan wedding

selamat petang semua,nk dekat kul 5pm dh kan.cepat sgt masa berlalu.harini tak rasa pon.maybe sbb banyak buat keje kot.hehehe.



rini update i pun baru 3 post termasuk entry ni,masa sgt membataskan nk update banyak-banyak.sorry.lepas ni pun maybe i akan kurang update sbb nk sediakan persiapan kawen.
td i design arrow untuk tetamu yg dtg ke rumah,ala arrow yg dr highway tu,yg dorg sllu letak kat tiang-tiang traffic light tu.heee.i buat biasa-biasa je,ikut sedap mata i memandang.
then i buat badge untuk family.kalau dulu org pakai duet singgit tu kan,but skrg i tgk org pakai badge je.then buh pin.yg tu pon dh siap.tinggal nk print and tampal pin.balik epoh nt nk cr reben untuk hiasan.huh banyak keje tu.
semalam pulak i dh g book pelamin n baju sanding untuk rumah lelaki,konsep pelamin ala-ala garden,banyak bunga.heee.tp umah lelaki sllu org tak beriye sgt kan.so i pun amik yg biasa-biasa je.tp nice lah untuk sanding.cehhhh angkat bakul.

esok tinggal lagik sebulan dua minggu je lagi.huh sgt nebes.
hopefully semua sempat siap dgn bantuan adik-adik i n family.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

  1. badge buat sndiri? camana tu? (bunyi nak buat jgk haha)

    ReplyDelete
  2. huishh sebulan tu mcm seminggu je nnt . sis rara la pegang title puan dulu . hehe..

    ReplyDelete
  3. dh nk kawin..ok sgt jeles..thn depan sy kawin..=p

    ReplyDelete
  4. bestnye kawen! doakan saye & epi cepat kawen ye! hihik^^

    kawen jgn lupe jemput taw! =)

    ReplyDelete
  5. akak dulu kawen tak de pun ada badge2 ni..
    hehehe...

    buat slow2 rara..
    borang nikah dah siap dah semua??..
    \

    ReplyDelete
  6. me tinggal 67 days..debor debor...

    ReplyDelete
  7. Rara, baca entri Rara yang ni ke-nebes-an rara juga dirasai oleh Ticer... huhu apepun moga semuanya berjalan lancar...

    ReplyDelete
  8. oyeahh tak saba tggu wedding u..
    ajak tauu..hehe

    ReplyDelete
  9. wee~suka baca persiapan org tgh kawin ni,.rajin2 la update pasal persiapan sis,.suka baca,.=))

    ReplyDelete
  10. bestt nyee nak kawenn...hehehe..CMK pulak yg eksited...hehehe

    ReplyDelete
  11. Go Rara! Go Rara! i dah lepas. Sangat lega. hehehe

    ReplyDelete
  12. chayok2 kak.... akk mmg kreatif :)

    ReplyDelete
  13. wahhh beshnyer...mesti tak sabo kan rara...

    ReplyDelete
  14. chaiyok2..mari meneruskan usaha heheh

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com