13 September 2011

kurangkan update lebihkan wedding

selamat petang semua,nk dekat kul 5pm dh kan.cepat sgt masa berlalu.harini tak rasa pon.maybe sbb banyak buat keje kot.hehehe.



rini update i pun baru 3 post termasuk entry ni,masa sgt membataskan nk update banyak-banyak.sorry.lepas ni pun maybe i akan kurang update sbb nk sediakan persiapan kawen.
td i design arrow untuk tetamu yg dtg ke rumah,ala arrow yg dr highway tu,yg dorg sllu letak kat tiang-tiang traffic light tu.heee.i buat biasa-biasa je,ikut sedap mata i memandang.
then i buat badge untuk family.kalau dulu org pakai duet singgit tu kan,but skrg i tgk org pakai badge je.then buh pin.yg tu pon dh siap.tinggal nk print and tampal pin.balik epoh nt nk cr reben untuk hiasan.huh banyak keje tu.
semalam pulak i dh g book pelamin n baju sanding untuk rumah lelaki,konsep pelamin ala-ala garden,banyak bunga.heee.tp umah lelaki sllu org tak beriye sgt kan.so i pun amik yg biasa-biasa je.tp nice lah untuk sanding.cehhhh angkat bakul.

esok tinggal lagik sebulan dua minggu je lagi.huh sgt nebes.
hopefully semua sempat siap dgn bantuan adik-adik i n family.

17 comments:

Munna said...

badge buat sndiri? camana tu? (bunyi nak buat jgk haha)

cik fadh said...

huishh sebulan tu mcm seminggu je nnt . sis rara la pegang title puan dulu . hehe..

merahitujambu said...

dh nk kawin..ok sgt jeles..thn depan sy kawin..=p

Ct Arina said...

bestnye kawen! doakan saye & epi cepat kawen ye! hihik^^

kawen jgn lupe jemput taw! =)

diana said...

akak dulu kawen tak de pun ada badge2 ni..
hehehe...

buat slow2 rara..
borang nikah dah siap dah semua??..
\

norinaomar said...

me tinggal 67 days..debor debor...

Cik Aish said...

tahniah rara!!! :)

ArulchelseA said...

Semoga semuanya brjalan lancar..

~~Ticer Wann~~ said...

Rara, baca entri Rara yang ni ke-nebes-an rara juga dirasai oleh Ticer... huhu apepun moga semuanya berjalan lancar...

H.J said...

hoho..lawa tu

IEQAH said...

oyeahh tak saba tggu wedding u..
ajak tauu..hehe

NURUL AINI NORAZMAN said...

wee~suka baca persiapan org tgh kawin ni,.rajin2 la update pasal persiapan sis,.suka baca,.=))

Memori Kekasih said...

bestt nyee nak kawenn...hehehe..CMK pulak yg eksited...hehehe

Hana Soffelia said...

Go Rara! Go Rara! i dah lepas. Sangat lega. hehehe

aimi said...

chayok2 kak.... akk mmg kreatif :)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wahhh beshnyer...mesti tak sabo kan rara...

UyaRayza said...

chaiyok2..mari meneruskan usaha heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...