07 September 2011

lagu paling ANNOYING di telinga

seriously bile dgr je lagu ni i mesti akan tukar channel lain,sbb rasa annoying giler lagu ni,dh lah tak sedap,lyric kelaut,melody lagik lah.haihssss lagu mcm ni pon hado.

maybe lagu ni ada jugak org lain suke,but org disekeliling i ramai yg kata lagu ni pelik.

bile i suke dgr lagu omputih,en.bambam mesti marah,dye kata cube dgr lagu melayu jugak.LOL mmg lah i dgr lagu melayu,tapi bile keluar lagu yg mcm ni.eeeuuuwwww tak suke lah,i rasa budak-budak pon tak suke.maybe dye nk buat lagu mcm lagu Wali Band kot.tp tak menjadi lah.

ce korg dgr pulak cane.korg suke ke or berpendapat mcm i jugak.

ALIFF SATAR : LELAKI SEPERTI AKU


p/s : mampus aku jap g sbb condemn lagu ni.


22 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hekhek..lgu ni ok sikit kot kat telinga sy.. tp lau lagu yg mcm kumpulan mlysia ala-ala kpop tu..

yg ramai sgt group tu..lg ntah apa ja lagunya..

ArulchelseA said...

tk pernah dengar lagi lagu ni..

cik najihah said...

seksi..hahaha

Miss Nadya said...

hehehe..

new entry :: Rabu tanpa kata ツ

ieda said...

x dpt dgr lahhh huhuhuh

diana said...

kita sehati sejiwa...:)

belog|amiyo said...

entah apa2 lagu melayu. baik dengar nasyid...

Paris Hilton (M) said...

sokong amiyo

Cik Eka said...

lagu ni oke ykak..eka suka dgr jugak..dari lagu yg bising2 rap2..hehehe

tapi kan,telinga kita lain2 kan..hehehe

Fathiah Hamim said...

hikhik "takda lelaki seseksi aku" tuh kak =P

anismelon said...

anis selama nie dgr je..anis ingt ke org indon yg nynyi..weeee..

ir yien 9897 said...

hahaha..firstly yien dengar lagu nie, time yien dlm kesedihan..
lagu nie buat yien tergelak..even tak minat juga..huhuhu

mOoN said...

hahahahaha...
samalah yunk...x suka lagu ni...

memang x ada lelaki seperti aku,,
tapi yang lebih baik,,
ada....

memang x ada lelaki setampan aku,,
tapi yang lebih tampan,,
ada...

hahahaha...

Nour Akmal said...

1st time dgr..huhuhu..
tak terkata..

~~Ticer Wann~~ said...

macam syok sendiri je lagu ni :D

nazirah said...

hehe best ape lagu ni huhu
myb len org len pndpt kan ;)

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha! aku dr lagu ni memule kua dah rase nak hempuk radio ... tp lagi aku menyampah, lag kerap laks lagu 2 dlm pale aku, bengang je, huhu~

syrupmasin said...

errr..ta pernah dgr lagu nih..haha

Fara E's said...

ok la , 1% ! haha

Cik Bambam said...

tp sy suka dgr lagu niee! ahhahaa

ehhh nak buat versi aku perempuan lar.. :D

Miss Sunshine said...

hahaha... 1st time dengar lagu ni... macam kelakar je lagu ni..

.izzati liyana. said...

hahaha. no comment. jarang dengar lagu melayu yang terkinja kinja mcm ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...