Image and video hosting by TinyPic

07 September 2011

lagu paling ANNOYING di telinga

seriously bile dgr je lagu ni i mesti akan tukar channel lain,sbb rasa annoying giler lagu ni,dh lah tak sedap,lyric kelaut,melody lagik lah.haihssss lagu mcm ni pon hado.

maybe lagu ni ada jugak org lain suke,but org disekeliling i ramai yg kata lagu ni pelik.

bile i suke dgr lagu omputih,en.bambam mesti marah,dye kata cube dgr lagu melayu jugak.LOL mmg lah i dgr lagu melayu,tapi bile keluar lagu yg mcm ni.eeeuuuwwww tak suke lah,i rasa budak-budak pon tak suke.maybe dye nk buat lagu mcm lagu Wali Band kot.tp tak menjadi lah.

ce korg dgr pulak cane.korg suke ke or berpendapat mcm i jugak.

ALIFF SATAR : LELAKI SEPERTI AKU


p/s : mampus aku jap g sbb condemn lagu ni.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 comments:

  1. hekhek..lgu ni ok sikit kot kat telinga sy.. tp lau lagu yg mcm kumpulan mlysia ala-ala kpop tu..

    yg ramai sgt group tu..lg ntah apa ja lagunya..

    ReplyDelete
  2. entah apa2 lagu melayu. baik dengar nasyid...

    ReplyDelete
  3. lagu ni oke ykak..eka suka dgr jugak..dari lagu yg bising2 rap2..hehehe

    tapi kan,telinga kita lain2 kan..hehehe

    ReplyDelete
  4. hikhik "takda lelaki seseksi aku" tuh kak =P

    ReplyDelete
  5. anis selama nie dgr je..anis ingt ke org indon yg nynyi..weeee..

    ReplyDelete
  6. hahaha..firstly yien dengar lagu nie, time yien dlm kesedihan..
    lagu nie buat yien tergelak..even tak minat juga..huhuhu

    ReplyDelete
  7. hahahahaha...
    samalah yunk...x suka lagu ni...

    memang x ada lelaki seperti aku,,
    tapi yang lebih baik,,
    ada....

    memang x ada lelaki setampan aku,,
    tapi yang lebih tampan,,
    ada...

    hahahaha...

    ReplyDelete
  8. 1st time dgr..huhuhu..
    tak terkata..

    ReplyDelete
  9. hehe best ape lagu ni huhu
    myb len org len pndpt kan ;)

    ReplyDelete
  10. hahaha! aku dr lagu ni memule kua dah rase nak hempuk radio ... tp lagi aku menyampah, lag kerap laks lagu 2 dlm pale aku, bengang je, huhu~

    ReplyDelete
  11. errr..ta pernah dgr lagu nih..haha

    ReplyDelete
  12. tp sy suka dgr lagu niee! ahhahaa

    ehhh nak buat versi aku perempuan lar.. :D

    ReplyDelete
  13. hahaha... 1st time dengar lagu ni... macam kelakar je lagu ni..

    ReplyDelete
  14. hahaha. no comment. jarang dengar lagu melayu yang terkinja kinja mcm ni.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com