Image and video hosting by TinyPic

08 September 2011

marsha telan pil 30 biji untuk apa?

marsha telan pil 30biji?aiyokkkkk mesti my mom kecewa ni kalau dye tau,sbbnya my mom mmg peminat num 1 marsha ni sejak AF ag,sbb my mom kata suke tgk dye sbb dye gedik-gedik.hehehe.mmg dye comels pon,dgn  ckp pelat-pelatnya.besh je dgr kan kan kan.



masa drive td i dgr berita kat HOTFM,katanya marsha masuk spital sbb telan 30biji pil,siannya,knp dye mcm tu eh,tak tau ke merbahaya,adakah dye tekanan sgt-sgt.hmm yelah,dye pun mcm banyak sgt job skrg sbb banyak drama astro dye ada.suke sgt tgk dye berlakon.


sepanjang i hidup,i tak penah suke-suke amik pil,pil tidur ke,pil kuda ke,pil apa ke,mmg tak penah,sbb mmg akan merbahayakan kesihatan,boleh effect otak kan x silap i,apalah guna telan pil dan sakit dan masalah pun tak selesai.better cr solution dr membahayakan diri sendiri.tol x?

p/s : dah like fanpage rara =) hehehe.
bibir marsha cantek kan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. alahaiii kenapa la dia telan pil bnyak2 mcm tu . i pon tak pernah amik pil ke or wht so ever . if ada prob pong boley settle bebaik kan . hmm . tapi nasib baik saya bukan peminat marsha . hehe .

    ReplyDelete
  2. yap, bibir marsha sexy n dia pon sexy juga..hehe

    ReplyDelete
  3. oh my!! tekanan pun xkan sampai telan pil banyak2 tu... isk!! macam2 la...

    ReplyDelete
  4. ekin ade alahan pd pil
    dan memg x suke makan ubat
    huhuhu

    ReplyDelete
  5. bunuh diri ke aperrr??!!!

    kok lapar..telan pil m&m sudah! ehhehe

    ReplyDelete
  6. wahhh sampai cenggitu sekali ehh.. haishh tak sayang badan kot ni

    ReplyDelete
  7. baik makan tomyam banyak2 dari makan pil..
    makan tomyam pun boleh hilangkan tekanan la..'
    akak dah cuba..


    dah like!

    ReplyDelete
  8. skarang die cakap dah slang semenanjung. sbb tu tawaran belakon mencurah2 ^_^ die cantik!

    ReplyDelete
  9. ambik pil ape la dia tu agaknya..
    tekanan agaknye tu..

    ReplyDelete
  10. wahahhah...apa la telan banyak2...kalau 300 biji telan xtau jadi cmna kan..hehehhe

    ReplyDelete
  11. wow bnyk nye telan pil aish mcm2

    ReplyDelete
  12. dia nie cantik kannn
    terserlah wajah sabahan dia tuu :)

    ReplyDelete
  13. i kalo demam pon malaas nak telan panadol...akekekekeke hope dia sihat2 selalu

    ReplyDelete
  14. errr..kenape kah marsha macam tuh??

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com