08 September 2011

marsha telan pil 30 biji untuk apa?

marsha telan pil 30biji?aiyokkkkk mesti my mom kecewa ni kalau dye tau,sbbnya my mom mmg peminat num 1 marsha ni sejak AF ag,sbb my mom kata suke tgk dye sbb dye gedik-gedik.hehehe.mmg dye comels pon,dgn  ckp pelat-pelatnya.besh je dgr kan kan kan.



masa drive td i dgr berita kat HOTFM,katanya marsha masuk spital sbb telan 30biji pil,siannya,knp dye mcm tu eh,tak tau ke merbahaya,adakah dye tekanan sgt-sgt.hmm yelah,dye pun mcm banyak sgt job skrg sbb banyak drama astro dye ada.suke sgt tgk dye berlakon.


sepanjang i hidup,i tak penah suke-suke amik pil,pil tidur ke,pil kuda ke,pil apa ke,mmg tak penah,sbb mmg akan merbahayakan kesihatan,boleh effect otak kan x silap i,apalah guna telan pil dan sakit dan masalah pun tak selesai.better cr solution dr membahayakan diri sendiri.tol x?

p/s : dah like fanpage rara =) hehehe.
bibir marsha cantek kan.

18 comments:

syieqa mieka said...

alahaiii kenapa la dia telan pil bnyak2 mcm tu . i pon tak pernah amik pil ke or wht so ever . if ada prob pong boley settle bebaik kan . hmm . tapi nasib baik saya bukan peminat marsha . hehe .

Leysa JL said...

yap, bibir marsha sexy n dia pon sexy juga..hehe

mOoN said...

oh my!! tekanan pun xkan sampai telan pil banyak2 tu... isk!! macam2 la...

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin ade alahan pd pil
dan memg x suke makan ubat
huhuhu

Cik Bambam said...

bunuh diri ke aperrr??!!!

kok lapar..telan pil m&m sudah! ehhehe

puteraduyong said...

tertekan ke dia...kesian...

~~Ticer Wann~~ said...

wahhh sampai cenggitu sekali ehh.. haishh tak sayang badan kot ni

diana said...

baik makan tomyam banyak2 dari makan pil..
makan tomyam pun boleh hilangkan tekanan la..'
akak dah cuba..


dah like!

Ct Arina said...

skarang die cakap dah slang semenanjung. sbb tu tawaran belakon mencurah2 ^_^ die cantik!

Umie Artoqiemie said...

ambik pil ape la dia tu agaknya..
tekanan agaknye tu..

KAMIHIDUP said...

no komen. hee.

ILA HonEyBuNNy said...

wahahhah...apa la telan banyak2...kalau 300 biji telan xtau jadi cmna kan..hehehhe

Saiazuan said...

30 pil? gila apa?

nazirah said...

wow bnyk nye telan pil aish mcm2

ieda said...

dia nie cantik kannn
terserlah wajah sabahan dia tuu :)

AsyieqiN Rkey said...

mcm stress je marsha nie...

Bitt (double IS) said...

i kalo demam pon malaas nak telan panadol...akekekekeke hope dia sihat2 selalu

syrupmasin said...

errr..kenape kah marsha macam tuh??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...