Image and video hosting by TinyPic

30 September 2011

menjadi BONEKA manusia secara tak sengaja

sebagai manusia,jika tak mampu,buat lah cara tak mampu.jika kita tak mampu,tapi nk jugak buat upacara mcm org lain,kena lah siasat dulu,tanya dulu dr A---------------------------------------Z apakah aturcaranya,apakah yg terjadi,apa yg akan disusun atur di dalam majlis tu,bagai mana design bajunya.apakah makanannya.tambah lagik bile yg provide or yg sponsor sesebuah majlis tu adalah bukan beragama ISLAM.i nk ckp lebih-lebih pon i tak de semasa majlis tu berlangsung,just terbaca di blog-blog org lain.
memey norman
gaun ni pon dh nampak mcm kawen kat gereja.hmmm.
kadang-kadang mmg lah kite tak perasan akan kesalahan sendiri,and org lain akan nampak kesalahan tu,but sblm kita membuat kesalahan tu,better lah kite siasat habes-habesan dulu.jgn lah main tarammmmm je.peringatan untuk diri i juga.tapi i takpe,takde sape nk sponsor,bukan retiiiisss lah katakan.

p/s : hmmm korg nk tau i ckp pasal apa ni sbnrnya.click SINI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. mcm mana sesbuah perkahwinan tu nk bahagia, aman sejahtera, mendapat keberkatan kalau awal2 lgi dh dilaknat Allah? nauzubillah....bahagia jadi org biasa..

    Niena Pengembara Ilahi~

    ReplyDelete
  2. ni la dia kalau soal agama di tolak ketepi..

    ReplyDelete
  3. tajuk akak mantap! tepat pada sasaran. huhuh

    ReplyDelete
  4. hmmmm.. dunia artis. sat nak klik baca

    ReplyDelete
  5. stuju dgn Rara. Mentang2 disponsor, diaorg main angguk jer. Sudahnya lngsung tak da ciri-ciri ke Islaman.

    ReplyDelete
  6. huhu tak taw la nak cakap ape rara tapi siyez... mmg ramai yang hangat pasal topik ni kan huhu

    ReplyDelete
  7. hmmm , melayu tlalu mngangungkan budaya barat

    ReplyDelete
  8. Xberkenan langsung. Tp agak kesianlah.

    ReplyDelete
  9. oh..gitu storinya..
    memek oh memek..

    rara besok kawin tamo jd mcm memek taw..

    ReplyDelete
  10. setuju sangat..punye nak gah..nak tunjuk kat semua org..last last kritik yg dpt..

    ReplyDelete
  11. Islam tu mudah,tp kawen mcm ni mcm dah lebih2 jer..=..=

    ReplyDelete
  12. mcm memey je..

    hmm dorang ni da tk kenal mana satu budaya kt..huhuhu..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com