07 September 2011

Nuff majuk ngan i.

seday nya i rasa,knp dh tak de iklan menari-nari kat blog i dh,knp blog i dh tak meriah ngan iklan.mungkin kah sbb i ubah iklan tu sume kebwah.alahaiiiii jgn lah majuk cm ni,susah plak hati,mmg lah i berblog n tak heran sgt bout earning,but jgn lah sampai takde langsung iklan,jgn lah majuk sampai cm ni ngan i Nuff comels.alololo mucuk-mucuk,i dh ubah dh iklan keatas tu.tgk kat side bar tu,ada kan,kat atas kan kan kan.alolololo.nt menari lah balik kat blog i eh eh eh.






tgk lah tu.xde kan.seday je rasa =(

17 comments:

msredcheesecake said...

Kat blog akak pon camtu....ngade...

Pn. Sheila said...

o.. cam tu er... pandai gak majuk ye... hehehe

Shaherah said...

sama lar ngan shera.. iklan dh x de mnari nari.. mcm tension gak dbuat nyer.. haha..

NURUL AINI NORAZMAN said...

nuff kat blog aini pon mcm ni jgak lately ni,.sedeyyyy,.=p

Freaky said...

haha memang nuff mudah merajuk skang

Aimifiqa said...

samala juga/

syrupmasin said...

haha..nuffnang ta betol tuh..demam raye mungkin :D

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Puan Kutu said...

akk maintain tak rasa pape klu tkde menari2 pun.haha..

diana said...

akak rasa pasal iklan tak keluar tu la duit tak naik langsung 2 hari ni..eik??agaknya la...

Cik Aish said...

hehe nuff majuk sbb ramai yg abaikan blog time raya nihhh

ieda said...

ada tuu dikkk ... mcm akak punye .. kejap ada kejap x der ... jgn risauuu :)

ArulchelseA said...

memang mcm tu... kih ih kih

.:shura shushi:. said...

ayoookkk!!!

:)

hakamah hamyadi said...

blog saya pun macam 2...pndai majuk eh nuffnang ni

anismelon said...

nuff na manje manje ngan akak la toh..heeee..t dye dtng la balik

KAMIHIDUP said...

haahlah, takde pun iklan nuffnang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...