Image and video hosting by TinyPic

07 September 2011

Nuff majuk ngan i.

seday nya i rasa,knp dh tak de iklan menari-nari kat blog i dh,knp blog i dh tak meriah ngan iklan.mungkin kah sbb i ubah iklan tu sume kebwah.alahaiiiii jgn lah majuk cm ni,susah plak hati,mmg lah i berblog n tak heran sgt bout earning,but jgn lah sampai takde langsung iklan,jgn lah majuk sampai cm ni ngan i Nuff comels.alololo mucuk-mucuk,i dh ubah dh iklan keatas tu.tgk kat side bar tu,ada kan,kat atas kan kan kan.alolololo.nt menari lah balik kat blog i eh eh eh.






tgk lah tu.xde kan.seday je rasa =(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

  1. o.. cam tu er... pandai gak majuk ye... hehehe

    ReplyDelete
  2. sama lar ngan shera.. iklan dh x de mnari nari.. mcm tension gak dbuat nyer.. haha..

    ReplyDelete
  3. nuff kat blog aini pon mcm ni jgak lately ni,.sedeyyyy,.=p

    ReplyDelete
  4. haha memang nuff mudah merajuk skang

    ReplyDelete
  5. haha..nuffnang ta betol tuh..demam raye mungkin :D

    ReplyDelete
  6. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. akk maintain tak rasa pape klu tkde menari2 pun.haha..

    ReplyDelete
  8. akak rasa pasal iklan tak keluar tu la duit tak naik langsung 2 hari ni..eik??agaknya la...

    ReplyDelete
  9. hehe nuff majuk sbb ramai yg abaikan blog time raya nihhh

    ReplyDelete
  10. ada tuu dikkk ... mcm akak punye .. kejap ada kejap x der ... jgn risauuu :)

    ReplyDelete
  11. blog saya pun macam 2...pndai majuk eh nuffnang ni

    ReplyDelete
  12. nuff na manje manje ngan akak la toh..heeee..t dye dtng la balik

    ReplyDelete
  13. haahlah, takde pun iklan nuffnang.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com