Image and video hosting by TinyPic

23 September 2011

penghulu segala hari.

salam semua.perasan x smlm satu hari i tak update.knp eh.heeee.smlm i mc lagik.demam,baru je buat ot mlm rabu tu,smlm dh demam.semakin dekat tarikh kawen ni,makin kerap pulak badan tak sihat.tak tau lah knp.nk kata tidur tak tentu,tak cukup rest tak jugak,nk kata tak mkn,selera je.tapi ntah lah kan.Allah nk menguji kita.moga terhapus dosa-dosa kecil i.



so,korg ada plan apa rini?rini i balik ipoh lagik.esok my mata boolat ada kenduri cukur jambul.heee.xsabar nk jumpa dye.rendoo sudah.then nk siapkan goodies-goodies i yg i tinggal kan minggu lepas.huaaaa tak tidur mlm lagik lah nampaknya kan.mcm ni lah org nk kawen.bz je memanjang.heeee.

p/s : sape g tgk bini-bini ku gangster smlm?besh?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

  1. sy da tengok kak..
    comedy action..hahah lawak & sweet sgt

    ReplyDelete
  2. uuumakai... sangatlah syomellll

    rasa nak geget jek

    ReplyDelete
  3. hehe..rara jangan tension2 sgt taw..nnt klu slaloo saket hilang seri pengantin tu..hehe

    p/s: chanteq header baru!!!

    ReplyDelete
  4. hermm x sihat rupenya adik akak nie ..
    take care dik .. sok cuti rehat cukup2 .. makan ubat , tidur kena cukup dannnn jgn kuar2 tgk wayang lak !!! ekekek :)

    ReplyDelete
  5. alahaii..demam ye sayangss.. kesian u. get well soon ye bakal pengantin.. ;)

    ReplyDelete
  6. dear..jaga diri elok2..
    baby comey..gerammm
    persoalan jugak..bini-bini ke gengster best ke???

    ReplyDelete
  7. x tgk lagikkk!! -.-'

    comel tuh budak boolat tuh.. jg diri elok2 rara.. nak kawen x leh sakit..ekekekek

    ReplyDelete
  8. makin nak dekat hari...makin banyak dugaan...ecehhhh... macam tahu2 je..


    pengalaman uruskan kakak nak kawen..tau la sikit2...

    jaga kesihatan ye sahabat... :)

    ReplyDelete
  9. "semakin dekat dah yer..jgn lupa jemput nanti tau..jaga kesihatan.."

    ReplyDelete
  10. comelll eheheh..uya pn kerap skt skang..skang pinggang smpai x ble duduk lama..nie skang pun skt lagi pas berurut hari tue..hari tue kena kayap..demam lagi...heheheh

    ReplyDelete
  11. Tak tengok lg. Esok baru nak tgk movie tu.

    Memang penat nak prepare for wedding but once ia berlalu rasa rindu sgt2 saat2 itu. ^_^

    Take care Rara,jaga kesihatan tu. ^_^

    ReplyDelete
  12. Aminnn semoga dihapuskan dosa² kecil..



    Comel bangat si baby tu!

    ReplyDelete
  13. cukur elok2:)
    nty luka kple bdk comel tu:)

    *cukur elok2 jgn cukur byk tmpt xlawa heeh

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com