27 September 2011

perempuan sensitip bile cakap pasal KETIAK

betul ke?betul ke perempuan sensitip bile membicarakan soal ketiak?



BETUL!

saye salah sorg nya,kalau bab bab ketiak mmg sgt sensitip,sy tak boleh kalau org kata ketiak saye masam ke,basah ke,maluuuuu sgt.even ketiak saye tak masam *tp setakat ni takde lah org kata.heee.selalunya org yg ketiak masam ni takkan perasan bau ketiak dye.betul ke?ntah lah kan.pelik,kalau i i perasan kot.kalau satu hari tu terlupa pakai deodorant,mmg rasa mcm nk balik rumah je.korg pernah x terlupa pakai deodorant?hehe.tipu lah tak penah.
lagik satu bile g shopink mall,aweks punye lah cun melecun,dgn heels nya,tapi bile selisih,bau.alamak! nak pengsan nyah! pitam mak kat situ.kadang-kadang pelik tgk org yg mcm ni.muka lawa,makeup 4 inci,tapi deodorant tak kan tak leh bli kot.mcm-mcm hal kan?

bg i,kalau pasal ketiak mmg segan sgt,kalau dh rasa berpeluh tu,mmg kepit rapat-rapat tak nk bg org nampak.hehehe

p/s : pelik tgk org yg pakai sleeveless tu,tapi bulu ketiak panjang,tak sedar ke eh?malu kan.

29 comments:

iz said...

Sini port melepak banyak bakteria woo..
Jagala kebersihan tuh =)

mizzkechique said...

sama la.. malu!!!

e k i n ♥ y u s r i said...

x selesa klu x pkai deadorant....
dan ekin alhamdulillah bukan jenis ketiak yg mudah peluh....
huhuhuhhuuu.....

Faaein Talip Roy said...

segan jugak kalo sentuh bab ketiak ni.. huhuhu..

KAMIHIDUP said...

tahu takpe. ini benda paling malu sekali kalau terjadi.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ketiak basah ,berbau, dan plg teruk berjurai2...haiya..malu ooo mcm bai jual roti la.hati2 wahai perempuan.klu dah kawen malu kat suami tu.

Paris Lipton said...

smlm bru pos pasal ketiak

http://puncakparis.blogspot.com/2011/09/iklan-deodarant-lelaki-vs-perempuan.html

huhu

ieda said...

seyes akak x pernah pakai deodorant sbb x suke .. kalau pakai akak rasa mcm lagi berbau ..
biasa akak memang setiap kali mandi akak basuh dgn air sirih pemberian tuk saudara :)

rATu kEBaYA said...

akak pun sensitip jugak.. kekadang orang tak perasan bau badan sendiri.. tapi pelikkan nape tak perasan. akak walaupun berbau sedikit akak dah rasa macam tak senang duduk je..

Nini Hartini said...

belum pernah kena sound pasal ketiak ke bau badan. hehe..tp biasanya sy yg selalu ckp 'janganlah dekat, badan tengah berbau ni".. tp org lain ckp xde bau apa2 pun?.. hehe..sendiri je kot perasan diri berbau.

tp klu x mandi mmg le bdn berbau kan?..huhu

Bluewendy said...

ketiak berpeluh mmg satu msalah yg merungsingkan...n memalukan...uhuk3..!! selalu jugak camni..haha!

diana said...

akak pernah la terlupa pakai deodorant..
memang tak selesa betul..
dok rumah kalau suami ada pun akak pakai ni kan pulak kat luar..
bla tak pakai nak angkat tangan lebih2 pun jadi segan..

shedameor said...

macam mana nak bagi hilang ketiak basah ea ?

Jer ... said...

ketiak saya masam selepas berulang alik ke kelas ... (yeay ~ tak malu pon :D )

Munna said...

erk...mmg xthn bau ketiak...kalau kt kedai mkn sggup ubah tmpt duduk.lantak lah org tu nak terasa ke x..jnji aku xmuntah lps mkn...

*jgn la sesape tgur psl ketiak...haha malu wey

Bitt (double IS) said...

huhuhuhu memang isu sensitip nehh bebehh

Cinderella said...

erm2 mmg..

tapi cam ainie xleh pakai deodaran..

alternatif sembur jer minyak wangi kat ketiak...

yg pntg girl jgn makan banyak sgt bawang hehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tak kira ketiak ke hapa ker.. tp kalau berbau & berbulu lebat memang memalukan even tempat2 org x blh nampak skalipun ttp rasa malu kt diri sendiri kalau biar berhutan. :D

msredcheesecake said...

sensitip ni... tapi selalu jadi kelakar....

ArulchelseA said...

btul ke tak berbau ni.. kih kih kih

syakey said...

ok, slamat tak jadi masalah kalau tak pakai deodorant XD

Hana Soffelia said...

Belum tggu ketiak berbau masam akibat terkejar ke sana ke mari, pantang lupa pkai deodorant, pasti malu nak angkat tgn tggi2.. haish~~
Malu.

~ NANA ~ said...

kekekeke kalo ketiak basah tu takley tahan nk gelak :P

sergeant keroro said...

lelaki cool jek cakap sal ketiak, HAHA

mimie kamisah said...

pernah gak terlupe pakai deodorant..
memang gelisah r sepanjang hari. Sampai nak bergerak pun kalau boleh tak nak sebab takut berpeluh..
kejap2 pergi toilet, sebab nak hidu kalau ada bau ke tak..
hehhehhehe..
tu la kan, macam mane la ade orang yang ketiak dia bau tengik tapi tak perasan, maybe die dah biasa kot dengan bau badan sendiri..

Liyana Zahim said...

Hahaha.. Btol.. Muka lawo tp bau umang aihh!

Shaherah said...

shera memang tak selesa kalau keluar tak pakai deadorant.. macam ade je tak kne..

erin moshimoshi said...

wahhh betul2 .. erin mudah peluh tp x tahu lak ade bau ke x... setakat ni xde yg complain

UyaRayza said...

tak ble x pkai deodeorant..rase low self esteem sgt5..siyes..pnah skali pegi mane ntah pastue tertinggal deodorant..mmg sanggup benti kdai cari deodorant yg same..x ble..x brani nk angkt ketiak hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...