Image and video hosting by TinyPic

27 September 2011

perempuan sensitip bile cakap pasal KETIAK

betul ke?betul ke perempuan sensitip bile membicarakan soal ketiak?



BETUL!

saye salah sorg nya,kalau bab bab ketiak mmg sgt sensitip,sy tak boleh kalau org kata ketiak saye masam ke,basah ke,maluuuuu sgt.even ketiak saye tak masam *tp setakat ni takde lah org kata.heee.selalunya org yg ketiak masam ni takkan perasan bau ketiak dye.betul ke?ntah lah kan.pelik,kalau i i perasan kot.kalau satu hari tu terlupa pakai deodorant,mmg rasa mcm nk balik rumah je.korg pernah x terlupa pakai deodorant?hehe.tipu lah tak penah.
lagik satu bile g shopink mall,aweks punye lah cun melecun,dgn heels nya,tapi bile selisih,bau.alamak! nak pengsan nyah! pitam mak kat situ.kadang-kadang pelik tgk org yg mcm ni.muka lawa,makeup 4 inci,tapi deodorant tak kan tak leh bli kot.mcm-mcm hal kan?

bg i,kalau pasal ketiak mmg segan sgt,kalau dh rasa berpeluh tu,mmg kepit rapat-rapat tak nk bg org nampak.hehehe

p/s : pelik tgk org yg pakai sleeveless tu,tapi bulu ketiak panjang,tak sedar ke eh?malu kan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 comments:

  1. Sini port melepak banyak bakteria woo..
    Jagala kebersihan tuh =)

    ReplyDelete
  2. x selesa klu x pkai deadorant....
    dan ekin alhamdulillah bukan jenis ketiak yg mudah peluh....
    huhuhuhhuuu.....

    ReplyDelete
  3. segan jugak kalo sentuh bab ketiak ni.. huhuhu..

    ReplyDelete
  4. tahu takpe. ini benda paling malu sekali kalau terjadi.

    ReplyDelete
  5. ketiak basah ,berbau, dan plg teruk berjurai2...haiya..malu ooo mcm bai jual roti la.hati2 wahai perempuan.klu dah kawen malu kat suami tu.

    ReplyDelete
  6. smlm bru pos pasal ketiak

    http://puncakparis.blogspot.com/2011/09/iklan-deodarant-lelaki-vs-perempuan.html

    huhu

    ReplyDelete
  7. seyes akak x pernah pakai deodorant sbb x suke .. kalau pakai akak rasa mcm lagi berbau ..
    biasa akak memang setiap kali mandi akak basuh dgn air sirih pemberian tuk saudara :)

    ReplyDelete
  8. akak pun sensitip jugak.. kekadang orang tak perasan bau badan sendiri.. tapi pelikkan nape tak perasan. akak walaupun berbau sedikit akak dah rasa macam tak senang duduk je..

    ReplyDelete
  9. belum pernah kena sound pasal ketiak ke bau badan. hehe..tp biasanya sy yg selalu ckp 'janganlah dekat, badan tengah berbau ni".. tp org lain ckp xde bau apa2 pun?.. hehe..sendiri je kot perasan diri berbau.

    tp klu x mandi mmg le bdn berbau kan?..huhu

    ReplyDelete
  10. ketiak berpeluh mmg satu msalah yg merungsingkan...n memalukan...uhuk3..!! selalu jugak camni..haha!

    ReplyDelete
  11. akak pernah la terlupa pakai deodorant..
    memang tak selesa betul..
    dok rumah kalau suami ada pun akak pakai ni kan pulak kat luar..
    bla tak pakai nak angkat tangan lebih2 pun jadi segan..

    ReplyDelete
  12. macam mana nak bagi hilang ketiak basah ea ?

    ReplyDelete
  13. ketiak saya masam selepas berulang alik ke kelas ... (yeay ~ tak malu pon :D )

    ReplyDelete
  14. erk...mmg xthn bau ketiak...kalau kt kedai mkn sggup ubah tmpt duduk.lantak lah org tu nak terasa ke x..jnji aku xmuntah lps mkn...

    *jgn la sesape tgur psl ketiak...haha malu wey

    ReplyDelete
  15. huhuhuhu memang isu sensitip nehh bebehh

    ReplyDelete
  16. erm2 mmg..

    tapi cam ainie xleh pakai deodaran..

    alternatif sembur jer minyak wangi kat ketiak...

    yg pntg girl jgn makan banyak sgt bawang hehe

    ReplyDelete
  17. tak kira ketiak ke hapa ker.. tp kalau berbau & berbulu lebat memang memalukan even tempat2 org x blh nampak skalipun ttp rasa malu kt diri sendiri kalau biar berhutan. :D

    ReplyDelete
  18. sensitip ni... tapi selalu jadi kelakar....

    ReplyDelete
  19. btul ke tak berbau ni.. kih kih kih

    ReplyDelete
  20. ok, slamat tak jadi masalah kalau tak pakai deodorant XD

    ReplyDelete
  21. Belum tggu ketiak berbau masam akibat terkejar ke sana ke mari, pantang lupa pkai deodorant, pasti malu nak angkat tgn tggi2.. haish~~
    Malu.

    ReplyDelete
  22. kekekeke kalo ketiak basah tu takley tahan nk gelak :P

    ReplyDelete
  23. lelaki cool jek cakap sal ketiak, HAHA

    ReplyDelete
  24. pernah gak terlupe pakai deodorant..
    memang gelisah r sepanjang hari. Sampai nak bergerak pun kalau boleh tak nak sebab takut berpeluh..
    kejap2 pergi toilet, sebab nak hidu kalau ada bau ke tak..
    hehhehhehe..
    tu la kan, macam mane la ade orang yang ketiak dia bau tengik tapi tak perasan, maybe die dah biasa kot dengan bau badan sendiri..

    ReplyDelete
  25. Hahaha.. Btol.. Muka lawo tp bau umang aihh!

    ReplyDelete
  26. shera memang tak selesa kalau keluar tak pakai deadorant.. macam ade je tak kne..

    ReplyDelete
  27. wahhh betul2 .. erin mudah peluh tp x tahu lak ade bau ke x... setakat ni xde yg complain

    ReplyDelete
  28. tak ble x pkai deodeorant..rase low self esteem sgt5..siyes..pnah skali pegi mane ntah pastue tertinggal deodorant..mmg sanggup benti kdai cari deodorant yg same..x ble..x brani nk angkt ketiak hahahaha

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com