Image and video hosting by TinyPic

06 September 2011

PETKNODE CATS : gambar kekejaman mereka.


















ada banyak lagik piccy,ada gambar yg ibu n anak kucing mati dlm pelukan,tak sampai hati nk upload,seyes rasa nk nanges bile tgk kucing-kucing ni.bukan nk tipu.rasa sebak.kite sonok-sonok makan lemang.dorg ni kesejukan,kelaparan,apa lah perasaan dorg ni.kalo tak leh jaga jgn amik.ni nk kaut untung je ke?mmg tak faham sgt.sgt kejam.tunggu lah balasannya diakhirat nanti.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. sedihnya..dahlah sy ni sygkan kucing..sedih tgk kucing mcm ni..

    tunggu aje balasannya!!

    ReplyDelete
  2. kasihan gambar kucing yg last tu huk huk..

    ReplyDelete
  3. aaa..kesian kucing kucing tuu...dah la saye ni sayang kucing...eshh,, nak kene dorang nih..hanya Allah je yang mampu membalasnya

    ReplyDelete
  4. ni la kalau nak kejar dut je..
    tak amanah langsung.
    cer kalau kita tak dibagi makan
    seminggu...
    rasakan la apa depa ni rasa...
    melampau la...

    ReplyDelete
  5. alaa sedihnya. kesian kucing2 ni. cuba kita buat kat orang tu exactly the same macam mana dia buat pada kucing tu. baru dia tau!!!

    ReplyDelete
  6. kenapalah dizalimi binatang2 ni...sumpah aku sedih...nasib ko tak upload gambar kucing anak beranak mati berpelukan tu...kalau tak, mahu aku nangis kat sini...

    hanya Allah yg mampu membalas perbuatan mereka ni...

    ReplyDelete
  7. uish! kejam gile ... even aku x bape suke kucin, tp tade la sampai aty nak tgk camni, huhu~~


    p/s : lawa blog? hehe~~

    ReplyDelete
  8. jahat sangat...walaupun saya bukan la mesra alam sangat dengan kucing, tapi takde la sampai tergamak nak buat camtu...

    ReplyDelete
  9. x sangggup tgk. wuuuwuuu. dah la cat lover. kijamnyaa....grrr

    ReplyDelete
  10. memang giler keji derang ni..!!! siyes rase nak tembak jarak dekat jer... grrrr....

    ReplyDelete
  11. makanan kucing tu pun mesti dah basi...stress betul tengok org camni...

    ReplyDelete
  12. sangat kesiannn.....betul tu tak mau jaga jgn ambik...bila terjumpa pon boleh jek hantar kat tempat sepatutnya kannn

    ReplyDelete
  13. sedih dgr berita nie ..
    kalau x mampu jaga yg diambil kenapa ?? memang sah2 pentingkan duit
    daj ada smapi tercabut bulu tuuu ...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com