12 September 2011

random story

selamat pagie semua,today is monday,jgn ada yg monday bluessss oke! semangat sket pleaseeee.heeee.mcm i,pg td rasa sedap sgt tido,sejukkk je,bukan senang nk rasa sejuk mcm dlm aircond even rumah takde aircond skrg ni hehehe,sbb kat KL sgt panas,tp dr sabtu lepas sejukkkk je,Alhamdulillah.

last weekend i g beraya sampai ke klang n kuala selangor,fuhhhh beraya ke rumah kwn nya tak seberapa,tapi seharian duk dlm kete sbb nya jem tak hengat,aduhhhh sgt lah sakit hati rasanya.knp lah jalan teruk sgt jem nya eh,maybe sbb semua org g beraya kot,jem bukannya kejap-kejap.makan jam jugak.bygkan dr k.selangor dr kul 3.30,sampai Kl kul 6.30.mmg terbaek kan.padahal ikut jalan baru tu kejap je sampai nya.

then smlm i n en.bambam g cr goodies special for friends yg dtg wedding i nt.heee sgt coomelsss goodies tu,bagi i n en.bambam lah.bg u oulssss tak tau lah kan.hehe.tapi hopefully u oullsss suke jugak.

smlm dpt jumpa si mata boolat i tu.heeee suke nya,dh besar dh,tp i sampai-sampai smlm asek tido je,eeuuuwww mencik taw Thaqif ni,suke tito jeeee.ok lah done membebel pagie ni.jom buat keje.

p/s : piccy takde sbb dlm mmc en.bambam.sok lah buh gambar.daaaa

15 comments:

H.J said...

naik ketuat tak jem lama2 tu..haha

mizzkechique said...

cpt up gmbr goodies tu..nk tgk..hehe

syaz@rozelt said...

wah sebok braye..syaz lak sebok mngecat n mngemas blek sewa..nyway dh dapat bilik sewa!!hehe

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

heheh.. beselah tu sesak..

::EIDA:: said...

Ida dapat tak goodies tu ? HEHE

ArulchelseA said...

ptt la lama tk nampak..g beraya sakan.. kih kih kih..

Cik Kamoo said...

mesti goodies tu cun!! x sabar nunggu neh

ade2mama said...

jem2 raye biase la..law jem xde pape tu yg skit aty tu eheheh

Miszyuyu said...

oh cik rara kite mau kawen dh ke? bila tu =p

L said...

nak kene datang lagi esok neeyh.. huu

kamu berakhlak ker?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/beribadah-tp-xberakhlak.html

ieda said...

ermm masih dlm musim raya dik ! :)

siti kektus said...

semalam pon jem masa nak bali u. balik pukul 5 ptg, siapa suruh. padan muka diri sendiri. haha :p

dhiera said...

sakit bontot dibuat ye tu~

diana said...

tunjuk la gamba goodies tu...
nak tengok jugak comel ke idak??

Ct Arina said...

selamat hari raye ke 14 rara! ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...