Image and video hosting by TinyPic

12 September 2011

random story

selamat pagie semua,today is monday,jgn ada yg monday bluessss oke! semangat sket pleaseeee.heeee.mcm i,pg td rasa sedap sgt tido,sejukkk je,bukan senang nk rasa sejuk mcm dlm aircond even rumah takde aircond skrg ni hehehe,sbb kat KL sgt panas,tp dr sabtu lepas sejukkkk je,Alhamdulillah.

last weekend i g beraya sampai ke klang n kuala selangor,fuhhhh beraya ke rumah kwn nya tak seberapa,tapi seharian duk dlm kete sbb nya jem tak hengat,aduhhhh sgt lah sakit hati rasanya.knp lah jalan teruk sgt jem nya eh,maybe sbb semua org g beraya kot,jem bukannya kejap-kejap.makan jam jugak.bygkan dr k.selangor dr kul 3.30,sampai Kl kul 6.30.mmg terbaek kan.padahal ikut jalan baru tu kejap je sampai nya.

then smlm i n en.bambam g cr goodies special for friends yg dtg wedding i nt.heee sgt coomelsss goodies tu,bagi i n en.bambam lah.bg u oulssss tak tau lah kan.hehe.tapi hopefully u oullsss suke jugak.

smlm dpt jumpa si mata boolat i tu.heeee suke nya,dh besar dh,tp i sampai-sampai smlm asek tido je,eeuuuwww mencik taw Thaqif ni,suke tito jeeee.ok lah done membebel pagie ni.jom buat keje.

p/s : piccy takde sbb dlm mmc en.bambam.sok lah buh gambar.daaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. naik ketuat tak jem lama2 tu..haha

    ReplyDelete
  2. cpt up gmbr goodies tu..nk tgk..hehe

    ReplyDelete
  3. wah sebok braye..syaz lak sebok mngecat n mngemas blek sewa..nyway dh dapat bilik sewa!!hehe

    ReplyDelete
  4. ptt la lama tk nampak..g beraya sakan.. kih kih kih..

    ReplyDelete
  5. mesti goodies tu cun!! x sabar nunggu neh

    ReplyDelete
  6. jem2 raye biase la..law jem xde pape tu yg skit aty tu eheheh

    ReplyDelete
  7. oh cik rara kite mau kawen dh ke? bila tu =p

    ReplyDelete
  8. nak kene datang lagi esok neeyh.. huu

    kamu berakhlak ker?
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/beribadah-tp-xberakhlak.html

    ReplyDelete
  9. ermm masih dlm musim raya dik ! :)

    ReplyDelete
  10. semalam pon jem masa nak bali u. balik pukul 5 ptg, siapa suruh. padan muka diri sendiri. haha :p

    ReplyDelete
  11. tunjuk la gamba goodies tu...
    nak tengok jugak comel ke idak??

    ReplyDelete
  12. selamat hari raye ke 14 rara! ;D

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com