Image and video hosting by TinyPic

28 September 2011

review BINI-BINIKU GANGSTER : xbest!


xbest?yeke?btol ke tak best?smlm i g tgk BBG,punye lah sayang nk tinggal Kasih Elysa smlm,sbb nk tgk botak,tapi sbb nk tgk abg Sam i,i g lah jugak.last-last lepas keluar wyg,kami decide cite tu tak best.not really tak best lah,but dr 5 bintang i bg 2.5 je kot.sape yg blum tgk baik bli cd je.hehehe.



sbb nya : plot cerita dye mmg biasa sgt,mcm drama je,rasanya drama lagi bagus,Shaeizy Sam pulak kalau tgk btol-btol dialog nya mmg tak banyak,just aksi-aksi dye je lucu,then tak tau apa sbb n apa punca,tibe-tibe ahli-ahli gangster ni bergaduh.

then menyampah btol watak lelaki gemok yg annoying tu,adooooiiii,rasa kalau watak dye takde pon tak pe kot.menyemak je,xde ke pelakon lain yg dorg nk amik,rasa mcm pelakon baru je.ich rasa nk sepak je mamat tu.

kesimpulannya.
pemulaan cerita tak best,climax x best,ending lagik lah.takde yg gempak,sume lite-lite je.

tapi ada jugak yg best dlm cite ni,yg best nya bile Sam manja-manja ngan Yana,mmg sgt sweet.i vote Yana lah yg paling besh dlm cite ni.kalau korg nk judge cane,g lah tgk eh.tp jgn menyesal.heeee.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments:

  1. kesimpulannya, rara adalah peminat yana.. hehe

    ReplyDelete
  2. x tgk layie .. tunggu cd gak .. x merasa akak nie kalau nak tgk wayang huhuhu ..

    yana memang best rasanya tunggak cerita tuu yana jee .. dah agak punnn ..

    ReplyDelete
  3. haha xbest pulakkk . jln cter die mmg ntah pape jer, cuma bnyak lawak je kan..

    ReplyDelete
  4. Dah p tgk da. Hehe

    mat saja tu mcm mtk pnyepak je. Ada saja hal nya. Haha. Haha

    ReplyDelete
  5. alamak tk tgok lagi ni..dah kata tk best tk yah tgok la..

    ReplyDelete
  6. Tak jadi tgok lah..!! tggu Astro First je..tak pun download je...hihihi

    eh..cite lah pasal preparation kahwin.. :)

    ReplyDelete
  7. Lor.. xbez ke Rara. uhuk.. xpe2.. hana nk tgk gak. tp lambat nau Astro First nk tyg cite ni. T_T

    ReplyDelete
  8. diorg mcm sesuai berdua kn heheheh

    ReplyDelete
  9. akak pon suka yana..he3...tak tengok lagi citer tu tapi...kalau akak tengok pun sebab ade sahiezy sam ngan yana jer kot..ngee

    ReplyDelete
  10. ada blogger cakap best kemain. nampak sangat nak bodeklah tu. :)

    ReplyDelete
  11. anis dah tngk dah sabtu ritoh..hurm..mmg cm xbrape best je..anis pon suke yana..bile dye sedih..kesian..

    ReplyDelete
  12. akak ni tgk kat astro first ajelah nanti..

    ReplyDelete
  13. dah dpt rasakan dah..mmg xbest.....huhuuhuhuh...

    ReplyDelete
  14. xminat la sgt... elysa lagi best rasanya..

    ReplyDelete
  15. shera tak nak menyesal.. jadi shera decide tak nak tengok.. hahah boleh mcm tu?

    ReplyDelete
  16. rasanye boleh tgk dvd jeh kan..x yah g tgk mv sbb lite sgt

    ReplyDelete
  17. owh2.. nantikan kemunculan laki2 ku gangster.. ahahha
    dibintangi oleh sy^^

    ReplyDelete
  18. start orang sibuk2 nak tgk citer ni,, ai memang xde langsung rasa teruja... tak tau la kenapa... huhuhu

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com