28 September 2011

review BINI-BINIKU GANGSTER : xbest!


xbest?yeke?btol ke tak best?smlm i g tgk BBG,punye lah sayang nk tinggal Kasih Elysa smlm,sbb nk tgk botak,tapi sbb nk tgk abg Sam i,i g lah jugak.last-last lepas keluar wyg,kami decide cite tu tak best.not really tak best lah,but dr 5 bintang i bg 2.5 je kot.sape yg blum tgk baik bli cd je.hehehe.



sbb nya : plot cerita dye mmg biasa sgt,mcm drama je,rasanya drama lagi bagus,Shaeizy Sam pulak kalau tgk btol-btol dialog nya mmg tak banyak,just aksi-aksi dye je lucu,then tak tau apa sbb n apa punca,tibe-tibe ahli-ahli gangster ni bergaduh.

then menyampah btol watak lelaki gemok yg annoying tu,adooooiiii,rasa kalau watak dye takde pon tak pe kot.menyemak je,xde ke pelakon lain yg dorg nk amik,rasa mcm pelakon baru je.ich rasa nk sepak je mamat tu.

kesimpulannya.
pemulaan cerita tak best,climax x best,ending lagik lah.takde yg gempak,sume lite-lite je.

tapi ada jugak yg best dlm cite ni,yg best nya bile Sam manja-manja ngan Yana,mmg sgt sweet.i vote Yana lah yg paling besh dlm cite ni.kalau korg nk judge cane,g lah tgk eh.tp jgn menyesal.heeee.

23 comments:

mizzkechique said...

kesimpulannya, rara adalah peminat yana.. hehe

e k i n ♥ y u s r i said...

x jdlah tgk
tngu cd kuar je
huhuhuhu

ieda said...

x tgk layie .. tunggu cd gak .. x merasa akak nie kalau nak tgk wayang huhuhu ..

yana memang best rasanya tunggak cerita tuu yana jee .. dah agak punnn ..

M Fizan said...

amboi..hentam habis..huhu

cik fadh said...

haha xbest pulakkk . jln cter die mmg ntah pape jer, cuma bnyak lawak je kan..

siti kektus said...

Dah p tgk da. Hehe

mat saja tu mcm mtk pnyepak je. Ada saja hal nya. Haha. Haha

ArulchelseA said...

alamak tk tgok lagi ni..dah kata tk best tk yah tgok la..

.:shura shushi:. said...

Tak jadi tgok lah..!! tggu Astro First je..tak pun download je...hihihi

eh..cite lah pasal preparation kahwin.. :)

Hana Soffelia said...

Lor.. xbez ke Rara. uhuk.. xpe2.. hana nk tgk gak. tp lambat nau Astro First nk tyg cite ni. T_T

BeloG MTT said...

Alaaaa , tak best ker ?

UyaRayza said...

diorg mcm sesuai berdua kn heheheh

syu said...

akak pon suka yana..he3...tak tengok lagi citer tu tapi...kalau akak tengok pun sebab ade sahiezy sam ngan yana jer kot..ngee

KAMIHIDUP said...

ada blogger cakap best kemain. nampak sangat nak bodeklah tu. :)

anismelon said...

anis dah tngk dah sabtu ritoh..hurm..mmg cm xbrape best je..anis pon suke yana..bile dye sedih..kesian..

Hanis Azla said...

akak ni tgk kat astro first ajelah nanti..

Fara E's said...

tak g tgok kot , haha

CutieLiesa said...

dah dpt rasakan dah..mmg xbest.....huhuuhuhuh...

Sofya said...

xminat la sgt... elysa lagi best rasanya..

Shaherah said...

shera tak nak menyesal.. jadi shera decide tak nak tengok.. hahah boleh mcm tu?

noornazuha said...

rasanye boleh tgk dvd jeh kan..x yah g tgk mv sbb lite sgt

apple said...

owh2.. nantikan kemunculan laki2 ku gangster.. ahahha
dibintangi oleh sy^^

cik najihah said...

aah..sokong..
yana the best lah

mOoN said...

start orang sibuk2 nak tgk citer ni,, ai memang xde langsung rasa teruja... tak tau la kenapa... huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...