Image and video hosting by TinyPic

08 September 2011

"save the date" Nabil & Nazira

UNTUNGLAAAA boleh buat video save the date.heeee.

korg dh tgk video save the date nabil n bakal wife dye zira?
blum kan?i pun blum.hehehe.

td tgk kat LHmediatv,dorg yg arrange kan save the date dorg ni.untunglaaaa bajet banyak boleh buat video,kalau i tak yah lah kot.kos untuk 5minit pun riban-riban.so better spend ke tempat lain lagik bagus kan.
bg i pulak,kalau buat video ni,tak mesra alam,kite just boleh bukan on lappy,kalo takde,payah nk tgk,i lebih suke album,kalau album kawen,kite boleh heret kesana kemari bg org tgk, *kalau org nk tgk lah kan.hehehe.mudah n simple.lagi pun buat album lagik murah dr video.tapi kalau i kayesssss,nk jugak buat video.heeee.jgn mareeee.

p/s : sayangkuuuuu agak-agak kite buat x video save the date.hee


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. i lebih suker tgk album..
    boleh belek gambar lama-lama

    klu ader budget, nak jugak wat video..hehe

    selamat hari raya =)

    ReplyDelete
  2. nk buat video n gmbr.. tamak x?? haha

    ReplyDelete
  3. artis memang suka buang2 duit..:p

    ReplyDelete
  4. kalau banyak duit bolehlah buat. tapikan lebih elok bersederhana dalam setiap perlakuan. :)

    ReplyDelete
  5. betul tu...yg sokak tengok album org tua...kalo tengok tv or computer mereka akan cakap adehhh tak nampak mata yg rabun walaupon tv beso 50inci..album kkalo depan mata tak nampak cepat2 derang keluarkan cermin mata...hahahhahaa

    ReplyDelete
  6. orang duet berkepok bole lah kan :D

    ReplyDelete
  7. untung nabil, wedding die ada org sponsor, ni ada bajet lebih tu yg die buat ni kot hehe

    ReplyDelete
  8. dua2pun best.gambar tak boleh bergerak tp still ada sentimental value.klu video pun ada value tersendiri.tp kena tgok budget la kan..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com