Image and video hosting by TinyPic

30 September 2011

surprise buffday syg #2






knp piccy kek ni mula-mula?sbb i nk bgtahu kek ni sgt sedap.kek rainbow.cream dye berasaskan fresh cream.mmg sgt sedap.huaaaaa kami mkn banyak giler smlm taw.hehehe.
smlm lagik skali en.bambam kena surprise.mmg dye tau nk g mkn,but dye tak tau ada kek,masa dye tgh sebok-sebok mkn,live band nyayikan lagu buffdayyy.dye terkejut gak.tapi berlagak coolll je.then dye pandang-pandang blakang,ingat ada org nk bg kek,tapi xde.hhehehe.kelakar giler.then bile org yg nyanyi tu kata blow the candle,mula nya en.bambam tak pasan.tapi bile kek sampai,dye terkejut giler.trus lain muka dye.dye kata,"kena lagik" hehehehe.kelakar sgt.hebattttt lah syg.2 hari berturut-turut kena surprise.besh kan.

neway,hepy buffday again syg!








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. besh nye kek dy.. kek pe 2 kak :) nk try gak lh :)

    ReplyDelete
  2. pergh..sedapnya kek..

    kek dari mana tu sis??

    berselera tgk kaler..

    ReplyDelete
  3. terkeliuq kak long tgk kek tu...tp yg best nyer, nampak en tunang rara mcm mkn potai ke? adoi....slek dah bau acem..heheheh..

    ReplyDelete
  4. Alala.... Sweetnya korg ni..... Kalerful keknya.... Like...

    ReplyDelete
  5. buka2 blog dah nampak kek..
    hhehehe...
    terliur pulak..

    selamat hari jadi untuk en bambam ..
    hehehh

    ReplyDelete
  6. pehhhhhhhhhhhh,menusuk kekalbu tau dak......

    ReplyDelete
  7. sedapnye.. kek ape nie ?
    warne warni.. cantik..

    ReplyDelete
  8. akak ni tak pernah buat surprise apa2 utk hubby.. kitorang dr zaman bercinta jarang surprise bagai. Yg tau buat benda pelik2.. teringat lak akak kitorang beli keta cntrol yg rm15 kt tesco gi main kt bus stop tgh2 malam.. paling2 pn lepak playgroud main sampai peluk ketiak lepas balik keja or pegi main layang2.. lari sampai tak pandang kiri kanan.. tp dh ada baby.. semua tu jd kenangan jer

    ReplyDelete
  9. ohhh this is so romantic..;)
    cake itu pasti sedap kan!!

    ReplyDelete
  10. Raraaaaa..siyes kek tu sgt menyelerakan. Apa nama kek tu?ktne nk tempah? i want one. pliss2.. bgtau ktne leh dpt. T_T

    Psst, en.bambam Rara sebayalah dgn Hana. 25 eh? hehe

    ReplyDelete
  11. alololo romantik jgk rara ni kan heheh. cantikla kek tu.. beli kat mane??

    ReplyDelete
  12. sedaaapppnye kek die!! warna warni..!!! ni yang tibe2 mengidam nak mkan kek nie..hihi

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com