15 September 2011

Teaser Cenderahati Perkahwinan Nabil & Zira.



wow.mcm besh je kan.jeles-jeles tgk wedding nabil.
i tak jeles dgn wedding org lain yg gah-gah tu,tapi i jeles ngan wedding nabil yg ala-ala wonderland ni.tak sabar sgt nk tunggu wedding dye.huaaaaaa.cepat lah sikit.


34 comments:

syaz@rozelt said...

uihh rara syik review kawen org laen je..nak tengok teaser kawen rara..hehe

Fariza said...

COMEL KAN. :)

mizzkechique said...

alorr..mcm best je klu dpt..

ArulchelseA said...

nanti nabil pun jeles jugak tgok weding rra ni.. kih kih kih

Aimifiqa said...

comel la. hihi. x sbr nak tgk jugak

normala_ali said...

wah macam wonderland mesti best.. :)

UyaRayza said...

comelnye hehehehe..sesuai dgn karakter dier

nelly said...

comelnya .. hehe

KAMIHIDUP said...

kelakar gila muka nabil. nama pun pelawak. :)

Paris Hilton (M) said...

xsabaq jugak nihhhh

syirayu said...

ihikihik..

anismelon said...

waaaa...cantik..akak wat la gnie gak..hehe

diana said...

dia kawen bulan 11 kan??
lupa dah...

YOUsoF said...

Lagi jeles sebab Nabil guna duit yang dia menang dekat Maharaja Lawak tu.. Seghatos lima puluh ghibu tu.



Mak Nabil orang paling seronok bila tau anak bujang dia nak kahwin..

IEQAH said...

superbly cantik n tema pn mcm sweet je kn..jgn laa jeles..wedding rara t msti da special tersendiri kn

Cik Bambam said...

awok punya mana? nk tgk jugak.. :P

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

SIS PUN TAK SABO GAK... NAK TGK RARA LAK YANG KAWEN HUHUHUUUU

maszmadi said...

so, sweeeet...

fiq. said...

pergh, wonderland siap.hurm, cam funny kan theme dia,,heheh

fiq. said...

pergh, wonderland siap.hurm, cam funny kan theme dia,,heheh

THE LEKAT LEKIT STORY said...

rasa nak kawen skali lg.. :D

Liyana Zahim said...

hi artis kawennn...

indonesiatooverseas said...

cantik, Dreamland, a great idea

.izzati liyana. said...

waaa. style gila kot.

Taufiq Tiramisu said...

novel ke tu? bagus ah buat kelainan. hehehehehe.menarik gak.

New Entry : 5 Website Dan Blog Yang Cool Habes

ayie said...

haha yela..nak teaser kawen cik rara..nanti ajak pakai kad yee.. mesti cantik nnt..hehe

Bigdaddyz said...

ooo dgn pramugari tu...hehe

Mamachia said...

comel macam nabil...kak tak sabar pula nak tengok teaser rara..mesti cantik.

dhiera said...

dah nak kawen nabil ni~

Izzaty Ishak said...

Waaah comelnya! Nanti nak buat macam ni jugaklah. Ahaha :D

msredcheesecake said...

Kiutnya gift dia... Rasa nak 3 hheee....

Pure Mahabbah Fillah said...

rara..sweeet kn tp sedih jgk bila egt dia xjd kawen gn isma kan..hihi

Cha sahaja said...

hhaha...ku jeles nabil x kawen ngn aku..haha..;D

ieda said...

teaser tuuu haper dik ?? huhuhu sowi akak bab2 mcm nie x pandai sikit ! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...