Image and video hosting by TinyPic

13 September 2011

tempahan manik baju kurung,siap!

mempersembahkan,jahitan manik i untuk baju yg ketiga.heee.satu baju i,baju raya i,yg punya tu i tak tunjuk ag kat blog rasanya.jap g lah i letak piccy,then baju mama en.bambam,yg ketiga ni baju adik en.bambam.actually 2 hari je dh boleh siap jahit manik ni,but akibat bz yg melampau,skrg ni baru siap.hehehe.terukkan i.tak pe lah,siap jugak.
ni baju raya i.tak jelas sgt jahitan tu sbb pakai camera hp.
jahit manik ni senang je sbnrnya bagi sesiapa yg minat,tapi ianya memakan masa sikit lah,sbb kite kena amik manik tu satu persatu,bukannya boleh amik banyak-banyak sekali gus,then kena susun manik tu elok-elok,tak leh main tibai je,karang senget-senget jadinya.
ni baju adik en.bambam.heee.cantek x?
dan yg paling penting,anda kena mempunyai kesabaran yg tinggi,hee.kalau tak manik anda akan siap untuk sebelah tangan je.tak pasal-pasal cacat baju nt.kalau korg malas nk jahit sendiri,untuk baju raya tahun depan,leh lah tempah kat i.huaaaaaa *tangan dibahu,mata keatas.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. hehe pandainya rara jahit manik..aish pun jahit sdiri..tp kat tgn bj jela..hehe..sebab letih kot..huuu

    ReplyDelete
  2. kreatif rupenye rara nie..ok nk email something hehehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com