Image and video hosting by TinyPic

13 September 2011

tempahan manik baju kurung,siap!

mempersembahkan,jahitan manik i untuk baju yg ketiga.heee.satu baju i,baju raya i,yg punya tu i tak tunjuk ag kat blog rasanya.jap g lah i letak piccy,then baju mama en.bambam,yg ketiga ni baju adik en.bambam.actually 2 hari je dh boleh siap jahit manik ni,but akibat bz yg melampau,skrg ni baru siap.hehehe.terukkan i.tak pe lah,siap jugak.
ni baju raya i.tak jelas sgt jahitan tu sbb pakai camera hp.
jahit manik ni senang je sbnrnya bagi sesiapa yg minat,tapi ianya memakan masa sikit lah,sbb kite kena amik manik tu satu persatu,bukannya boleh amik banyak-banyak sekali gus,then kena susun manik tu elok-elok,tak leh main tibai je,karang senget-senget jadinya.
ni baju adik en.bambam.heee.cantek x?
dan yg paling penting,anda kena mempunyai kesabaran yg tinggi,hee.kalau tak manik anda akan siap untuk sebelah tangan je.tak pasal-pasal cacat baju nt.kalau korg malas nk jahit sendiri,untuk baju raya tahun depan,leh lah tempah kat i.huaaaaaa *tangan dibahu,mata keatas.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

  1. wahh,.aini mmg tak reti nak jahit manik2 mcm ni,.hahaah

    ReplyDelete
  2. Manik kat sebelah tangan je...buleh jadi trend ni....heee

    ReplyDelete
  3. Pandainya Rara..Hana paling tak suka menjahit ni. hehe

    ReplyDelete
  4. wah..cer ajar cmner cara jahit manik ni sis..

    nak gak try..

    ReplyDelete
  5. nanti awe nak hantar satu baju g tempah manik gak..hehe

    ReplyDelete
  6. ps: raya next yeear nak suh rara jahitkn manik boleh?? HEHE

    ReplyDelete
  7. nak tempah utk awex ak vboleh x?? huhu

    jom baca sat..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/beribadah-tp-xberakhlak.html

    ReplyDelete
  8. tmpt blja kte ade kos fashion..dorg pown blja jgk..tgk kwan bt..heheh cm kecian jew tekun ya amat ehehe

    ReplyDelete
  9. kite suka jugak jait manik ni. tp kekangan masa tu yg mengspoilkan minat kite ni. hehehhe ;)

    ReplyDelete
  10. Creativitas tingkat tinggi. Baju kurung biasa, jadi luar biasa!

    ReplyDelete
  11. wahh pandai jahit manik..kite tak sabar kot nk jahit manik2 nih.heeee

    ReplyDelete
  12. Ida pun jahit maink sendiri.. terima juga tempahan dari bossss ... Tiba raya tu masyukkkkk....

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com