13 September 2011

tempahan manik baju kurung,siap!

mempersembahkan,jahitan manik i untuk baju yg ketiga.heee.satu baju i,baju raya i,yg punya tu i tak tunjuk ag kat blog rasanya.jap g lah i letak piccy,then baju mama en.bambam,yg ketiga ni baju adik en.bambam.actually 2 hari je dh boleh siap jahit manik ni,but akibat bz yg melampau,skrg ni baru siap.hehehe.terukkan i.tak pe lah,siap jugak.
ni baju raya i.tak jelas sgt jahitan tu sbb pakai camera hp.
jahit manik ni senang je sbnrnya bagi sesiapa yg minat,tapi ianya memakan masa sikit lah,sbb kite kena amik manik tu satu persatu,bukannya boleh amik banyak-banyak sekali gus,then kena susun manik tu elok-elok,tak leh main tibai je,karang senget-senget jadinya.
ni baju adik en.bambam.heee.cantek x?
dan yg paling penting,anda kena mempunyai kesabaran yg tinggi,hee.kalau tak manik anda akan siap untuk sebelah tangan je.tak pasal-pasal cacat baju nt.kalau korg malas nk jahit sendiri,untuk baju raya tahun depan,leh lah tempah kat i.huaaaaaa *tangan dibahu,mata keatas.

17 comments:

Umie Artoqiemie said...

cantikk

NURUL AINI NORAZMAN said...

wahh,.aini mmg tak reti nak jahit manik2 mcm ni,.hahaah

msredcheesecake said...

Manik kat sebelah tangan je...buleh jadi trend ni....heee

Hana Soffelia said...

Pandainya Rara..Hana paling tak suka menjahit ni. hehe

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah..cer ajar cmner cara jahit manik ni sis..

nak gak try..

Nur Hawa Mohd Zin said...

nanti awe nak hantar satu baju g tempah manik gak..hehe

diana said...

rara belajar kat sapa??

IEQAH said...

ps: raya next yeear nak suh rara jahitkn manik boleh?? HEHE

L said...

nak tempah utk awex ak vboleh x?? huhu

jom baca sat..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/beribadah-tp-xberakhlak.html

ade2mama said...

tmpt blja kte ade kos fashion..dorg pown blja jgk..tgk kwan bt..heheh cm kecian jew tekun ya amat ehehe

H.J said...

nak tempah satu..haha

siti kektus said...

kite suka jugak jait manik ni. tp kekangan masa tu yg mengspoilkan minat kite ni. hehehhe ;)

indonesiatooverseas said...

Creativitas tingkat tinggi. Baju kurung biasa, jadi luar biasa!

eiela said...

cantik,,

アヌム ちゃん said...

wahh pandai jahit manik..kite tak sabar kot nk jahit manik2 nih.heeee

mizzkechique said...

alorrr, canteknye...

::EIDA:: said...

Ida pun jahit maink sendiri.. terima juga tempahan dari bossss ... Tiba raya tu masyukkkkk....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...