Image and video hosting by TinyPic

08 September 2011

yeay! dh ada fan page

opppppssss sory kalau tajuk entry agak mengada.heee.actually i fikir banyak kali jugak nk buat fan page ni,nanti org kata i mengada,gedik or sebok nk buat fan page.tapi tak pelah,application tu pon bukan kena bayar kan,so buat jelah,kalau fikir pasal org yg mengata mmg sampai bila-bila tak habes.kan kan.

disbbkan rini i tak banyak kerja sgt.mood pun mcm ok je,cuaca pun sejuksejuk nyaman je kan.so i create lah fan page ni.to sesiapa yg nk LIKE,boleh lah like kat tepi tu,LIKE anda amat dihargai.heeee.

heee.i really LOVE my blog.

p/s : ce korg tgk sape yg jd org pertama LIKE tu?
syaz rozelt oooooo jd org pertama.heee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. yeay dpt backlink!..thanks rara..hehe..anyway ur blog is da best! keep it up da good job~

    ReplyDelete
  2. gedik. ha3. xlah. gurau. jgn marah. :)
    ok tau wat fan page. bestnya. ramai reader

    ReplyDelete
  3. nice2..sy ade dlu..tp xltk da skg,xde sape pun nk tgk blog sy..

    ReplyDelete
  4. wohoooo syok la dah ada fanpage =)

    ReplyDelete
  5. Tahniah dah ada fan page sendiri nanti amy like ye...


    http://www.sinarraudah.com/2011/09/marsha-masuk-hospital-telan-ubat-aku.html

    ReplyDelete
  6. wah... tahniah2...

    moon x layak ada fan page lagi... :tepi

    ReplyDelete
  7. kat mane nak like ni? kat blog ko x kua pape pon? siap ade tulis bawah tajuk fesbuk badge -> page not found :(

    ReplyDelete
  8. wa dah maju...heeeee..nak like gak lah..

    ReplyDelete
  9. phewitttt.. rara chomel kita ni da jadik retisss laa.
    tol tol klalau pk mulut org smp bila kn..free je pn. senang sikit frenss nk like,

    ReplyDelete
  10. wah bestnye ada fan page.. saya da liek taw ;)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com