08 September 2011

yeay! dh ada fan page

opppppssss sory kalau tajuk entry agak mengada.heee.actually i fikir banyak kali jugak nk buat fan page ni,nanti org kata i mengada,gedik or sebok nk buat fan page.tapi tak pelah,application tu pon bukan kena bayar kan,so buat jelah,kalau fikir pasal org yg mengata mmg sampai bila-bila tak habes.kan kan.

disbbkan rini i tak banyak kerja sgt.mood pun mcm ok je,cuaca pun sejuksejuk nyaman je kan.so i create lah fan page ni.to sesiapa yg nk LIKE,boleh lah like kat tepi tu,LIKE anda amat dihargai.heeee.

heee.i really LOVE my blog.

p/s : ce korg tgk sape yg jd org pertama LIKE tu?
syaz rozelt oooooo jd org pertama.heee.

18 comments:

syaz@rozelt said...

yeay dpt backlink!..thanks rara..hehe..anyway ur blog is da best! keep it up da good job~

Fariza said...

gedik. ha3. xlah. gurau. jgn marah. :)
ok tau wat fan page. bestnya. ramai reader

Miss Nadya said...

nak like..:)

hehe..:)

new entry :: Spontan Khamis ツ

::EIDA:: said...

Orang yang ke8 !

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wow..tahniah@@

♥ Frau Reen ♥ said...

nice2..sy ade dlu..tp xltk da skg,xde sape pun nk tgk blog sy..

Munna said...

wohoooo syok la dah ada fanpage =)

Amy Syaquena said...

Tahniah dah ada fan page sendiri nanti amy like ye...


http://www.sinarraudah.com/2011/09/marsha-masuk-hospital-telan-ubat-aku.html

mOoN said...

wah... tahniah2...

moon x layak ada fan page lagi... :tepi

ღ p!nk veLvet ღ said...

kat mane nak like ni? kat blog ko x kua pape pon? siap ade tulis bawah tajuk fesbuk badge -> page not found :(

anismelon said...

wa dah maju...heeeee..nak like gak lah..

Cik Aish said...

hhehe aish da like!!

KAMIHIDUP said...

dah like. semakin maju, hee. :)

cik fadh said...

dah like ;)

belog|amiyo said...

saya pon ada fanpage. :P
haha

IEQAH said...

phewitttt.. rara chomel kita ni da jadik retisss laa.
tol tol klalau pk mulut org smp bila kn..free je pn. senang sikit frenss nk like,

Ct Arina said...

wahhh maju! ;D

nazirah said...

wah bestnye ada fan page.. saya da liek taw ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...