Image and video hosting by TinyPic

21 October 2011

7 Hari Lagi !

Salam jumaat semua,rini dh jumaat kan.kejapnya masa berlalu.org asek tanya,berdebar x?takut x?



jawapannya of coz lah berdebar n takut,smlm buat list aturcara yg perlu i lakukan lepas sampai ipoh nt,aduhhhh mmg pack giler,jgn collapse nt sudah lah kan.hehehe.

korg mesti bosan dh baca pasal wedding progress i kan?hehehe.padan muka korg,baca lah jugak eh.

smlm i bz buat wedding batch i,mcm biasa lah,i sume DIY hehehe.nk tgk tak piccy wedding batch i???

tapi tak boleeeehhh,sbb tak siap ag.minggu depan lah i publish.

wedding tinggal lagi 7 hari je,jumaat depan i nikah,lepas isyak.huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nebes.kalau ni last entry jgn marah eh,sbb ptg ni nk halfday lagik,then amik adik i kat pudu,mlm plak photoshoot untuk potret untuk letak kat pintu gerbang masa kawen nt,sabtu cari-cari baju adik i,ahad balik ipoh,dan isnin - kamis yg amat-amat memenatkan.fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~ chaiyok-chaiyok safura!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

49 comments:

  1. rilex je rara. KAMI doakan semoga semuanya berjalan lancar. semoga menjadi isteri yang solehah. amin. :)

    ReplyDelete
  2. hik3. berdebar :) arghhhhh. insyaAllah smeuanya ok.

    ReplyDelete
  3. chayoook3.....rara u can do it...

    Semoga semua berjalan lancar ye dear! ;)

    ReplyDelete
  4. menghitung hari...detik demi detik

    selamat pengantin baru

    ReplyDelete
  5. semoga semuanye berjalan lnncr
    atut nye

    ReplyDelete
  6. hehe.. biasa la tu sis.. first time kawen kan.. bukan nye kawen kali kedua or ketiga kan.. haha.. ap aku merepek ni :)

    ReplyDelete
  7. hehe.. xlm lg bertukr la status tu..

    ReplyDelete
  8. congratss rara..org ipoh gak yer? salam perkenalan dari marina...

    www.marinafazli.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Jantung tiba2 jadi laju ye??

    Awk KL area mana dik? Senang kot terserempak kang

    ReplyDelete
  10. zaman sekarang,,nak kawen pon susah an,,heheheh :)

    ReplyDelete
  11. menghitung hari..detik demi detik..du dap dup dap! jijah suka wedding progress..boleh jadikan sumber inspirasi buat jijah..semoga semuanya berjalan lancar rara! seronoknya nak kawen!

    ReplyDelete
  12. tak pe..
    lepas kawen berblog lagi ke tak??:p

    ReplyDelete
  13. Akak da nak kahwin ! Tahniah ! bedebar laa tuu . hee menunggu detik demi detik XD

    ReplyDelete
  14. wahhh xlama da nak kawen..hmmm bestnye dia hehe. congrats rara

    ReplyDelete
  15. semoga semuanya berjalan lancar.Amin :)

    ReplyDelete
  16. las en3 buat sementara waktu kn??x pe2..all da best rara!!

    ReplyDelete
  17. org tuuu dah nak kawinnn dahh :)
    mesti dah start nervous kan ?

    ReplyDelete
  18. knpe husband xbg bw da kew heeheh..

    kmas umah tu kak:)
    jgn sibuk shoping kawen jew eheheh..

    law boleh suru husband tu hafal ari2 lafaz akad nikah tu ye eheheh

    bia sekali jew:)
    amin:)

    ReplyDelete
  19. tak terbayang ke bz an rara.. sbb akak kawen memang enjoy je tak penat. :D

    ReplyDelete
  20. wow. bakal pengatin kita ni janganlah berdebar. hehe.. btw, good luck.

    ReplyDelete
  21. 7hari x 24 jam = 168 jam.

    maknanya, lebih kurang 168 jam lagi akak akan jd isteri orang. bestnya dah nak ada husben kak. hehehe ;)

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum.

    Semoga semuanya dipermudahkan olehNya!
    InshaAllah. ;)

    ReplyDelete
  23. debaran bakal pengantin..:)..semoga ia berjalan lancar..jaga tingkah laku ye lepas ni..jadila seorang isteri yang taat pada suami dan menjauhi perkara2 maksiat..tahniah rara..

    ReplyDelete
  24. Msred pun nebes ni... Heeee... Muga semuanya berjalan lancar....

    ReplyDelete
  25. waaa best nye,bile la turn i plak ni

    ReplyDelete
  26. cian akk.. xpelah.. sy doa kn semoga semua slmt ye =)

    ReplyDelete
  27. hehe congrat sis...happy to hear that!! :D

    ReplyDelete
  28. smoga slamat sumenye... wahhhh ai lak yg teruja... hihihi

    ReplyDelete
  29. Pas smnggu msti lmbt lg nk updet blog kan? Hehehe..

    ReplyDelete
  30. alahai sweetnyer nak tawen dah :)

    tahniah ya? smg majlis berjalan lancar :)

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  31. berdebar jantung .. hehe.
    chayook2! tabah hadapi hari-hari mendatang.. :)

    ReplyDelete
  32. ;)


    Berdebar tapi tak sabar nak bergelar raja sehari kan.

    ReplyDelete
  33. selamat mendiri kan rumah tangga kak..hehee..comel kad akak..tengok kat nuyui..:)

    ReplyDelete
  34. semoga dipermudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
  35. jga diri..moga mnjadi isteri yg solehah kelak :D

    ReplyDelete
  36. follow blog ni jugak jomwayangku.blogspot.com

    ReplyDelete
  37. mesti debaran kian terasa...moga berjalan dgn lancar yaa

    ReplyDelete
  38. uwaaaaaaaaaaaaa, tiba2 teruja baca entri nihhh. ekekeke

    ReplyDelete
  39. maaf ye cayang akak x dpt hadir ..
    akak doakan majlis berjalan lancar
    dan selamat semuanya :)
    aminnnnnnnn
    banyakkan berselawat utk hilang kan debar dik .. :)

    ReplyDelete
  40. lepas nie msti rindu2 dh untuk buat wedding preps hehehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com