21 October 2011

7 Hari Lagi !

Salam jumaat semua,rini dh jumaat kan.kejapnya masa berlalu.org asek tanya,berdebar x?takut x?



jawapannya of coz lah berdebar n takut,smlm buat list aturcara yg perlu i lakukan lepas sampai ipoh nt,aduhhhh mmg pack giler,jgn collapse nt sudah lah kan.hehehe.

korg mesti bosan dh baca pasal wedding progress i kan?hehehe.padan muka korg,baca lah jugak eh.

smlm i bz buat wedding batch i,mcm biasa lah,i sume DIY hehehe.nk tgk tak piccy wedding batch i???

tapi tak boleeeehhh,sbb tak siap ag.minggu depan lah i publish.

wedding tinggal lagi 7 hari je,jumaat depan i nikah,lepas isyak.huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nebes.kalau ni last entry jgn marah eh,sbb ptg ni nk halfday lagik,then amik adik i kat pudu,mlm plak photoshoot untuk potret untuk letak kat pintu gerbang masa kawen nt,sabtu cari-cari baju adik i,ahad balik ipoh,dan isnin - kamis yg amat-amat memenatkan.fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~ chaiyok-chaiyok safura!

49 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

dup...
dap....
dup..
dap...
hehehe

cik najihah said...

x saba la tu hihi

mimie kamisah said...

Chaiyok2 Rara...
u can do it!!!
:)

KAMIHIDUP said...

rilex je rara. KAMI doakan semoga semuanya berjalan lancar. semoga menjadi isteri yang solehah. amin. :)

Fariza said...

hik3. berdebar :) arghhhhh. insyaAllah smeuanya ok.

kaklong said...

chayoook3.....rara u can do it...

Semoga semua berjalan lancar ye dear! ;)

azam said...

menghitung hari...detik demi detik

selamat pengantin baru

ArulchelseA said...

takut dalam suka ni..kih kih kih

erin moshimoshi said...

semoga semuanye berjalan lnncr
atut nye

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hehe.. biasa la tu sis.. first time kawen kan.. bukan nye kawen kali kedua or ketiga kan.. haha.. ap aku merepek ni :)

mizzkechique said...

hehe.. xlm lg bertukr la status tu..

Marina said...

congratss rara..org ipoh gak yer? salam perkenalan dari marina...

www.marinafazli.blogspot.com

Cik Kamoo said...

Jantung tiba2 jadi laju ye??

Awk KL area mana dik? Senang kot terserempak kang

yen(toka ziizokukuto) said...

zaman sekarang,,nak kawen pon susah an,,heheheh :)

Cik Azizah said...

menghitung hari..detik demi detik..du dap dup dap! jijah suka wedding progress..boleh jadikan sumber inspirasi buat jijah..semoga semuanya berjalan lancar rara! seronoknya nak kawen!

diana said...

tak pe..
lepas kawen berblog lagi ke tak??:p

wawa wadzir said...

nak kawen jugak!!!! hehe

Zana said...

Akak da nak kahwin ! Tahniah ! bedebar laa tuu . hee menunggu detik demi detik XD

Wanie Ghazali said...

wahhh xlama da nak kawen..hmmm bestnye dia hehe. congrats rara

bobiedanbad said...

semoga semuanya berjalan lancar.Amin :)

syaz@rozelt said...

las en3 buat sementara waktu kn??x pe2..all da best rara!!

cik fadh said...

xsabar nk tgk wedding akak..

gdsbnga said...

org tuuu dah nak kawinnn dahh :)
mesti dah start nervous kan ?

ade2mama said...

knpe husband xbg bw da kew heeheh..

kmas umah tu kak:)
jgn sibuk shoping kawen jew eheheh..

law boleh suru husband tu hafal ari2 lafaz akad nikah tu ye eheheh

bia sekali jew:)
amin:)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tak terbayang ke bz an rara.. sbb akak kawen memang enjoy je tak penat. :D

Christeynorey Claudius said...

wow. bakal pengatin kita ni janganlah berdebar. hehe.. btw, good luck.

siti kektus said...

7hari x 24 jam = 168 jam.

maknanya, lebih kurang 168 jam lagi akak akan jd isteri orang. bestnya dah nak ada husben kak. hehehe ;)

Nailah Azman said...

Assalamualaikum.

Semoga semuanya dipermudahkan olehNya!
InshaAllah. ;)

Syuxer said...

debaran bakal pengantin..:)..semoga ia berjalan lancar..jaga tingkah laku ye lepas ni..jadila seorang isteri yang taat pada suami dan menjauhi perkara2 maksiat..tahniah rara..

syrupmasin said...

yeahh..kaweeeennnn :D

msredcheesecake said...

Msred pun nebes ni... Heeee... Muga semuanya berjalan lancar....

nick dot anis said...

waaa best nye,bile la turn i plak ni

aimi said...

cian akk.. xpelah.. sy doa kn semoga semua slmt ye =)

Cik Aish said...

hehe congrat sis...happy to hear that!! :D

kiera'sakura said...

smoga slamat sumenye... wahhhh ai lak yg teruja... hihihi

pena rozie said...

Naik pangkat la tu nanti,...

Liyana Zahim said...

Pas smnggu msti lmbt lg nk updet blog kan? Hehehe..

YNA said...

alahai sweetnyer nak tawen dah :)

tahniah ya? smg majlis berjalan lancar :)

salam kenal :)

amna said...

berdebar jantung .. hehe.
chayook2! tabah hadapi hari-hari mendatang.. :)

YOUsoF said...

;)


Berdebar tapi tak sabar nak bergelar raja sehari kan.

anismelon said...

selamat mendiri kan rumah tangga kak..hehee..comel kad akak..tengok kat nuyui..:)

eiela said...

semoga dipermudahkan segala urusan.

Niena Pengembara Ilahi said...

jga diri..moga mnjadi isteri yg solehah kelak :D

admin said...

follow blog ni jugak jomwayangku.blogspot.com

Blueice Butterfly said...

~teruskan usaha..hehe :)

merahitujambu said...

mesti debaran kian terasa...moga berjalan dgn lancar yaa

Wani said...

uwaaaaaaaaaaaaa, tiba2 teruja baca entri nihhh. ekekeke

ieda said...

maaf ye cayang akak x dpt hadir ..
akak doakan majlis berjalan lancar
dan selamat semuanya :)
aminnnnnnnn
banyakkan berselawat utk hilang kan debar dik .. :)

UyaRayza said...

lepas nie msti rindu2 dh untuk buat wedding preps hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...