11 October 2011

Bau Ketiak Lelaki : Penawar Stress Wanita


yeke?yeke penawar?kalo bangla punye ketiak tu cane pulak?sedangkan lalu sblh dorg pon rasa nk pengsan,mcm mana pulak boleh jd penawar wanita.ich!

hehehe.dgr kenyataan kat atas ni mcm menggelikan kan,but seriously kadang-kadang mmg btol,mcm i ngan en.bambam,kalau lama tak jumpa,mesti rindu kan,kalau rindu tu dpt bau pon jd lah.lelaki ni kalau dorg pakai sejenis je deodorant,kite mst tau bau dorg,contoh mcm bau bdan lah.dorg ada bau badan dorg sendiri.bile rindu tu,kalau terbau bauan yg sama dgn en.bambam mst i akan terfikir,

"mcm pernah bau,bau cm ni" then baru teringat,owhhhhh bau tunang aku.hehehe.korg penah x cm tu?mst penah kan.but kalau time bau masam tu tak nk lah ingat.takut pengsan pulak nt.hehehe

14 comments:

cik najihah said...

euwww bagi free pon x nak haha

EyqaLuvender said...

yuckss!
geli lah...
kte bkn one of that women la...huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

sis..

org bngla kan,lagi busuk bau dia,lg pom sane suka!

ini kenyataan! coz sy pernah kerja dgn syarikat hntr wang ke luar negara!

Yana Kama said...

hehe..pernah baca pasal ni dekat blog kak gee..hehe,tiba2 tak tahu nak komen apa..geli kot bila bayangkan bangla punya..hehe

ABU said...

hahahaha gelak aku baca entry ni..hahahhahaha
rara kemain lagi dn bambam dia :P

Woofer Storm said...

pernah dgr gak fakta ni,tapi klau bau bangla tu,rasanya tu bukan penawar dah tu..tu cari pnyakit..hehhheee

follow sni sis^^

kiz said...

adeh ye ke ni..huhu

e k i n ♥ y u s r i said...

ade betolnye....
sbb ekin memg suke bau ketiak suami...hehehe
lg2 nak tdo....
klu x,xleh nak tdo....hehehe

tp ketiak bangla,xmaulah....
rs nak muntah....
erkkk....geli

Hana Soffelia said...

Rara, nanti dh kahwin, then u know mcm mana bnda tu blh jd terapi. Hahahaha

aTy _faRed~ said...

eerr..kalau bau ketiak tu tak pasti pulak.. tapi kalau bau semulajadi badan asben tu akak tau memang menyenangkan...:)

YOUsoF said...

Bau badan lelaki menyenangkan perempuan.. MAcam tu jugak sebaliknya. Bau tu tak bermaksud busuk ok.. ;D

nazirah said...

hahaha tah la kadang2 kajian ni ada betulnye tapi tak taw la kan kalau ada yg tak betulnye sebab bergantung gak kot rara.. hehe.. ada orng bley bau .. ada org tak la lpas bau ketiak laki terus ilang stress haha

KAMIHIDUP said...

bukan sebab bau ketiak, kalau dah sebab cinta, bau sampah pun wangi. hee, itulah kuasa CINTA. :)

wawa wadzir said...

hahaha..bau ketiak?? xnak arr!!

tp kan kak..bf wa pun ada bau die sdri..hehehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...