Image and video hosting by TinyPic

11 October 2011

Bau Ketiak Lelaki : Penawar Stress Wanita


yeke?yeke penawar?kalo bangla punye ketiak tu cane pulak?sedangkan lalu sblh dorg pon rasa nk pengsan,mcm mana pulak boleh jd penawar wanita.ich!

hehehe.dgr kenyataan kat atas ni mcm menggelikan kan,but seriously kadang-kadang mmg btol,mcm i ngan en.bambam,kalau lama tak jumpa,mesti rindu kan,kalau rindu tu dpt bau pon jd lah.lelaki ni kalau dorg pakai sejenis je deodorant,kite mst tau bau dorg,contoh mcm bau bdan lah.dorg ada bau badan dorg sendiri.bile rindu tu,kalau terbau bauan yg sama dgn en.bambam mst i akan terfikir,

"mcm pernah bau,bau cm ni" then baru teringat,owhhhhh bau tunang aku.hehehe.korg penah x cm tu?mst penah kan.but kalau time bau masam tu tak nk lah ingat.takut pengsan pulak nt.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. yuckss!
    geli lah...
    kte bkn one of that women la...huhu

    ReplyDelete
  2. sis..

    org bngla kan,lagi busuk bau dia,lg pom sane suka!

    ini kenyataan! coz sy pernah kerja dgn syarikat hntr wang ke luar negara!

    ReplyDelete
  3. hehe..pernah baca pasal ni dekat blog kak gee..hehe,tiba2 tak tahu nak komen apa..geli kot bila bayangkan bangla punya..hehe

    ReplyDelete
  4. hahahaha gelak aku baca entry ni..hahahhahaha
    rara kemain lagi dn bambam dia :P

    ReplyDelete
  5. pernah dgr gak fakta ni,tapi klau bau bangla tu,rasanya tu bukan penawar dah tu..tu cari pnyakit..hehhheee

    follow sni sis^^

    ReplyDelete
  6. ade betolnye....
    sbb ekin memg suke bau ketiak suami...hehehe
    lg2 nak tdo....
    klu x,xleh nak tdo....hehehe

    tp ketiak bangla,xmaulah....
    rs nak muntah....
    erkkk....geli

    ReplyDelete
  7. Rara, nanti dh kahwin, then u know mcm mana bnda tu blh jd terapi. Hahahaha

    ReplyDelete
  8. eerr..kalau bau ketiak tu tak pasti pulak.. tapi kalau bau semulajadi badan asben tu akak tau memang menyenangkan...:)

    ReplyDelete
  9. Bau badan lelaki menyenangkan perempuan.. MAcam tu jugak sebaliknya. Bau tu tak bermaksud busuk ok.. ;D

    ReplyDelete
  10. hahaha tah la kadang2 kajian ni ada betulnye tapi tak taw la kan kalau ada yg tak betulnye sebab bergantung gak kot rara.. hehe.. ada orng bley bau .. ada org tak la lpas bau ketiak laki terus ilang stress haha

    ReplyDelete
  11. bukan sebab bau ketiak, kalau dah sebab cinta, bau sampah pun wangi. hee, itulah kuasa CINTA. :)

    ReplyDelete
  12. hahaha..bau ketiak?? xnak arr!!

    tp kan kak..bf wa pun ada bau die sdri..hehehe~

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com