Image and video hosting by TinyPic

18 October 2011

cuti KAWEN tawen!

" akk nk cek cuti saya ada bape hari lagi leh x?"



"ada 14 hari lagik,nk apply cuti kawen lah tu kan"

opsssssssssss heee,yehaaaaa td dh apply cuti kawen,balance cuti i ada 14 hari je lagik.sket kan.i punyelah berusaha nk simpan cuti tu utk kawen.last-last tinggal 14 hari sbb nya masa demam ritu ada lah 3 kali EL.tak dpt jugak nk jimat.

untuk belah ipoh i apply cuti 5hari,kalau x 6hari,tapi kan Deepavali 26hb tu kan cuti,so jimat lah sehari,so 02hb i naik keje balik,hari rabu kot rasanya.heee,cukup lah kot kan.nt nk cuti lagik utk belah KL.

bos i tanya,"alaaaaa safura cukup ke cuti sampai selasa ni,dye siap ckp lagik yg dye nk beating yg dye jamin i tak keje hari rabu tu.hahahaha hampeh.mana boleh,i kena jugak naik keje,tak nk cuti! hehehe.kalau cuti ada 40hari mmg i cuti 3minggu,tapi sbb cuti tak mengizinkan,redha jelah kan.huaaaaaaaaaaaaaaa.sape nk sedekah cuti kat i?meh lah sikit.

kalau dulu,masa i keje INTEL Kulim dulu,kwn-kwn i yg cuti kawen semuanya berbulan-bulan.caye x?besh kan kalau dpt cuti lama-lama.kat sana keje shift,so leh gabung-gabung kan cuti.tu yg leh cuti berbulan-bulan tu.

xpelah kan.cuti lelama kang mls pulak nk naik keje balik.nt belah KL punye kenduri nk cuti lagik 4 hari,yg balance tu leh lak buat cuti utk honeymoon kan.weeeee~

p/s : en.bambam dpt tambah MC lagik 3 minggu.JELES oke!

lihat lah kebahagiaan melalui pipiku yg pemakin tembam itu.ohhhhhhhh TIDAK!
dan abaikan muka tunang ku yg telah diedit tu sbb dye mmg akan buat muka bile i ajak bergambar.huh!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 comments:

  1. slmt bercuti dan slmt pengantin baru yer sis!!

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti dan selamat pengantin baru.. =)

    ReplyDelete
  3. best nye da nk kawin. hehe i plak bf pn xjmpa lg.. rmai laki xle pakai skg

    ReplyDelete
  4. hehe..selamat bcuti n berhoneymoon..hihi

    ReplyDelete
  5. selamat pengantin baru....

    :)

    ReplyDelete
  6. hnymoon g mane??hihihi
    selamat pegantin baru..=)

    ReplyDelete
  7. gambar kali ni nampak rara jadi bambam pulak..
    hahha..
    mungkin sebab gambar dari tepi..kan???

    ReplyDelete
  8. Hapy pengantin baru in advance... :)

    ReplyDelete
  9. selamat bercuti . semoga perjalanan majlis berjalan lancar . ni cuti update blog jugak ker ? hik hik..

    ReplyDelete
  10. selamat bercuti berkawen rara.. hehe

    ReplyDelete
  11. semoga dipermudahkan smua ek rara! :P

    ReplyDelete
  12. yeahooo. seronoknya kmu berdua bercuti nanti. mesti every day sibuk kerna harus prepare for the wedding event soon :')

    ReplyDelete
  13. ewahhh ... hepi nya bakal pengantin! dp rasa kehepian tu sampai ke sini lar!
    semoga berbahagia yer! :)

    ReplyDelete
  14. selamat bercuti bakal pengantin baru rara :0 semoga berbahagia ^^

    ReplyDelete
  15. ok..sma lah plak mcm si dia suka buat muka time bergambar..sbb tak suka org amik gmbr dia! huhu

    ReplyDelete
  16. eh? Rara keje kat Intel Kulim? akak pon. shift 1. tahun 99 sampai 2003...km1.

    ReplyDelete
  17. okaylah tu cuti ada 14 hari, banyak juga tu. :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com