18 October 2011

cuti KAWEN tawen!

" akk nk cek cuti saya ada bape hari lagi leh x?"



"ada 14 hari lagik,nk apply cuti kawen lah tu kan"

opsssssssssss heee,yehaaaaa td dh apply cuti kawen,balance cuti i ada 14 hari je lagik.sket kan.i punyelah berusaha nk simpan cuti tu utk kawen.last-last tinggal 14 hari sbb nya masa demam ritu ada lah 3 kali EL.tak dpt jugak nk jimat.

untuk belah ipoh i apply cuti 5hari,kalau x 6hari,tapi kan Deepavali 26hb tu kan cuti,so jimat lah sehari,so 02hb i naik keje balik,hari rabu kot rasanya.heee,cukup lah kot kan.nt nk cuti lagik utk belah KL.

bos i tanya,"alaaaaa safura cukup ke cuti sampai selasa ni,dye siap ckp lagik yg dye nk beating yg dye jamin i tak keje hari rabu tu.hahahaha hampeh.mana boleh,i kena jugak naik keje,tak nk cuti! hehehe.kalau cuti ada 40hari mmg i cuti 3minggu,tapi sbb cuti tak mengizinkan,redha jelah kan.huaaaaaaaaaaaaaaa.sape nk sedekah cuti kat i?meh lah sikit.

kalau dulu,masa i keje INTEL Kulim dulu,kwn-kwn i yg cuti kawen semuanya berbulan-bulan.caye x?besh kan kalau dpt cuti lama-lama.kat sana keje shift,so leh gabung-gabung kan cuti.tu yg leh cuti berbulan-bulan tu.

xpelah kan.cuti lelama kang mls pulak nk naik keje balik.nt belah KL punye kenduri nk cuti lagik 4 hari,yg balance tu leh lak buat cuti utk honeymoon kan.weeeee~

p/s : en.bambam dpt tambah MC lagik 3 minggu.JELES oke!

lihat lah kebahagiaan melalui pipiku yg pemakin tembam itu.ohhhhhhhh TIDAK!
dan abaikan muka tunang ku yg telah diedit tu sbb dye mmg akan buat muka bile i ajak bergambar.huh!

24 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt bercuti dan slmt pengantin baru yer sis!!

aisya said...

selamat bercuti dan selamat pengantin baru.. =)

HanNis SaNia said...

best nye da nk kawin. hehe i plak bf pn xjmpa lg.. rmai laki xle pakai skg

syaz@rozelt said...

hehe..selamat bcuti n berhoneymoon..hihi

azam said...

selamat pengantin baru....

:)

nuraien said...

hnymoon g mane??hihihi
selamat pegantin baru..=)

diana said...

gambar kali ni nampak rara jadi bambam pulak..
hahha..
mungkin sebab gambar dari tepi..kan???

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin cuti 2 minggu je hr tue

Liyana Zahim said...

Hapy pengantin baru in advance... :)

cik fadh said...

selamat bercuti . semoga perjalanan majlis berjalan lancar . ni cuti update blog jugak ker ? hik hik..

Cinderella said...

selamat pgntin baru..!!

pena rozie said...

Selamat pengantin baru....

mizzkechique said...

selamat bercuti berkawen rara.. hehe

bobiedanbad said...

selamat bercuti

Cik Bambam said...

semoga dipermudahkan smua ek rara! :P

Rtp Farra Arisha said...

yeahooo. seronoknya kmu berdua bercuti nanti. mesti every day sibuk kerna harus prepare for the wedding event soon :')

Acik said...

ewahhh ... hepi nya bakal pengantin! dp rasa kehepian tu sampai ke sini lar!
semoga berbahagia yer! :)

Cik tikah said...

bestnya dpt cuti. hihihi..

Cik Azizah said...

selamat bercuti bakal pengantin baru rara :0 semoga berbahagia ^^

adele said...

ok..sma lah plak mcm si dia suka buat muka time bergambar..sbb tak suka org amik gmbr dia! huhu

yana halim said...

eh? Rara keje kat Intel Kulim? akak pon. shift 1. tahun 99 sampai 2003...km1.

cik najihah said...

so kiutlahh

erin moshimoshi said...

wah best la ek

KAMIHIDUP said...

okaylah tu cuti ada 14 hari, banyak juga tu. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...