06 October 2011

disbbkan lori sebiji aku sakit mental

pagie ni i scan TMS lambat,8.10am.sbb nya knp?i stuck dr rumah sampai ke loke yew nk dekat sejam.satu jam,bayangkan lah.tapi sampai-sampai je kat hujung jalan loke yew tu,i tgk just ada SEBUAH LORI BESAR yg bwk tanah tu,rosak kat tepi jalan.HUH! mmg sakit mental rasanya masa tu,jalan kat depan mmg kosong je.rasa mcm terus nk gigit stereng kete tu disbbkan geram yg amat.



tu lah kl kan.kadang-kadang just sbb sebuah motor tayar pancit pon boleh stuck nk dekat 30min,ni kan pulak LORI.aduhhhhhhh! mmg sakit jiwa rasanya duk kl ni.punye lah semangat nk g keje,tp last-last cm ni lak jdnya.
tapi takpelah,nk buat mcm mana,nasib kite kan,smlm tak jem,rini jem,sok jem,lusa tak jem.cm tu lah kan.smlm i dpt kek,in advance buffday kek,padahal buffday i sok,tp mlm td dh dpt kek.hehehe.thnks to housemate i.ingat buffday i.so pg-pg ni i dh breakfast dgn secret recipe.habes lah diet.dh lah dye blikan cheese cake.dussshhhh! no diet today.bye.

13 comments:

syrupmasin said...

untunglah pagi2 dah makan cake :D

wawa wadzir said...

hehhe..pagi2 dah dpt dugaan kan sis..
sabar2...
sama laa saya, pg2 lagi classmates cari gaduh..sabar jela..
=)

~~NuR FiyzZa~~ said...

dap nyer cheese cake.. :) sambil drive mkn cheese cake.. leh ke? hehehe ;p

Niena Pengembara Ilahi said...

kl sntiasa jem..tggu raya baru xjem :D

e k i n ♥ y u s r i said...

happy becoming besday
hehehehe

azam said...

:) sedap ni.....

campur jem lg sedap

diana said...

motif entry=nak bagi tau la esok birthday dia tu..
huh!~!


hehehehh

zati embong said...

hihi,eh?happy birthday dear.hihi.

jat x fkir sgt jem nk g kerja hdup kat kuantan ni.sbbnya 5 minit dan smpai ofis.

syaz@rozelt said...

wah rara dapat kek birthday in advance..nak wish happy birthday in advance jugak la..happy birthday rara!hehe..

Ct Arina said...

wahhh birthday esok eh?? rina bagi hadiah dari hati jela eh! ;D

Mama Gee said...

bestnyaa chesecake tu...terlioo le...

nazirah said...

wah pg2 da brekfast kek ek . wah tak acik nak sikit rara hee ;)

aimi said...

ek brthdqay akk??? hihi hapy brthday akk =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...