Image and video hosting by TinyPic

06 October 2011

disbbkan lori sebiji aku sakit mental

pagie ni i scan TMS lambat,8.10am.sbb nya knp?i stuck dr rumah sampai ke loke yew nk dekat sejam.satu jam,bayangkan lah.tapi sampai-sampai je kat hujung jalan loke yew tu,i tgk just ada SEBUAH LORI BESAR yg bwk tanah tu,rosak kat tepi jalan.HUH! mmg sakit mental rasanya masa tu,jalan kat depan mmg kosong je.rasa mcm terus nk gigit stereng kete tu disbbkan geram yg amat.



tu lah kl kan.kadang-kadang just sbb sebuah motor tayar pancit pon boleh stuck nk dekat 30min,ni kan pulak LORI.aduhhhhhhh! mmg sakit jiwa rasanya duk kl ni.punye lah semangat nk g keje,tp last-last cm ni lak jdnya.
tapi takpelah,nk buat mcm mana,nasib kite kan,smlm tak jem,rini jem,sok jem,lusa tak jem.cm tu lah kan.smlm i dpt kek,in advance buffday kek,padahal buffday i sok,tp mlm td dh dpt kek.hehehe.thnks to housemate i.ingat buffday i.so pg-pg ni i dh breakfast dgn secret recipe.habes lah diet.dh lah dye blikan cheese cake.dussshhhh! no diet today.bye.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. untunglah pagi2 dah makan cake :D

    ReplyDelete
  2. hehhe..pagi2 dah dpt dugaan kan sis..
    sabar2...
    sama laa saya, pg2 lagi classmates cari gaduh..sabar jela..
    =)

    ReplyDelete
  3. dap nyer cheese cake.. :) sambil drive mkn cheese cake.. leh ke? hehehe ;p

    ReplyDelete
  4. :) sedap ni.....

    campur jem lg sedap

    ReplyDelete
  5. motif entry=nak bagi tau la esok birthday dia tu..
    huh!~!


    hehehehh

    ReplyDelete
  6. hihi,eh?happy birthday dear.hihi.

    jat x fkir sgt jem nk g kerja hdup kat kuantan ni.sbbnya 5 minit dan smpai ofis.

    ReplyDelete
  7. wah rara dapat kek birthday in advance..nak wish happy birthday in advance jugak la..happy birthday rara!hehe..

    ReplyDelete
  8. wahhh birthday esok eh?? rina bagi hadiah dari hati jela eh! ;D

    ReplyDelete
  9. bestnyaa chesecake tu...terlioo le...

    ReplyDelete
  10. wah pg2 da brekfast kek ek . wah tak acik nak sikit rara hee ;)

    ReplyDelete
  11. ek brthdqay akk??? hihi hapy brthday akk =)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com