Image and video hosting by TinyPic

19 October 2011

D.I.Y Wedding Guest Book





yes! this is hand made.hehehe.DIY lagik from me.

kalau tempah around 80rm,i dh tgk harga,but DIY cm i, just 6rm.
hehehe,but tak lah secantek mcm yg kite beli,but boleh lah.

im proud bile dpt buat sendiri.
simple je kan,but maybe yg kat tgh tu i akan tambah something lagik,but ngah fikir-fikir ag sbb xde idea lah.sape ada idea?boleh suggest kat i.

i buat ni just amik masa 4jam je.but naik juling gak biji mata nk gam-gam sume manik-manik tu,but hasilnya i agak puas hati lah.

TAPI,knp i pilih kaler GOLD tu eh.i pon x tau knp.hehehe.bantai lah labu.

p/s : nk tutorial? later eh.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 comments:

  1. wa...... kreatifnyee
    cantik sgt^^

    boleh order??

    ReplyDelete
  2. terbaik, semua DIY, jimat! dah dekat dengan hari bahagia. :)

    ReplyDelete
  3. cantik...kreatif u

    boleh bikin utk tempahan ni

    ReplyDelete
  4. Chanteq2x..dr jauh nampak mcm simple..tengok dekat2 susah tuuu..hihi

    ReplyDelete
  5. Cntik. Puas hatikan bla DIY sendiri. Tunjuklh isi dalam, guna paper ape.

    ReplyDelete
  6. comel..bestnye..nak buat jgak le..=)

    ReplyDelete
  7. bunga n daun2 tu pkai riben ke rara? cantik...isi dlmnya camana? hehe...t nak buat jgk =)

    ReplyDelete
  8. pandai rara..
    akak tengok ada orang siap jual/
    tempah lagi untuk guest book.
    buat sendiri lagi puas hati kan??

    ReplyDelete
  9. buku tulis yang panjang tebal tu je eh sis? ok la kan..senang kat sini dah jimat kos :)

    ReplyDelete
  10. hebat la rara!

    kreatif dan taledted!

    untung cik abe :)

    ReplyDelete
  11. Kreatif dah tuu , boleh kembangkan lagi bakat hee ~ tambah gamborr laa .

    ReplyDelete
  12. cntik. fariza punya hentam je. hahahahha

    ReplyDelete
  13. anda sgt kreatif.. cantikk..

    ReplyDelete
  14. fura.. nice sngt...,fura tambah r gmbar fura n future husban.. :)

    ReplyDelete
  15. Cantikla rara buat...kalau akak buat tatau la jadi apa...

    ReplyDelete
  16. plz be my guru when im going 2 married later, hehehe~~

    ReplyDelete
  17. very cute. hihi. lg jimat bajet kalau DIY.

    ReplyDelete
  18. cantik! suka yg btk oval tu. supercute manik2 tu tau.. :D
    DIY ni kira jimat ngan puas hati gila2 skali kan? :)
    i pun tgh usaha nk 'DIY' everything for my w-day nanti..hehe

    ReplyDelete
  19. cantek! tapi rasa nya tengah tuh bia kosong pun takpe. nanti nampak too crowded pulak.

    suggest saja! hehe

    ReplyDelete
  20. rara cntik laaaa..pndai la rara buat quilling..buat la tuk i hehehe

    ReplyDelete
  21. jordan 11 retro
    I really like your website, I can a you ovation as a remainder a friend jordan retro shoes
    ? Looking saucy to your visit my website thumbjordan 8 retro

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com