19 October 2011

D.I.Y Wedding Guest Book





yes! this is hand made.hehehe.DIY lagik from me.

kalau tempah around 80rm,i dh tgk harga,but DIY cm i, just 6rm.
hehehe,but tak lah secantek mcm yg kite beli,but boleh lah.

im proud bile dpt buat sendiri.
simple je kan,but maybe yg kat tgh tu i akan tambah something lagik,but ngah fikir-fikir ag sbb xde idea lah.sape ada idea?boleh suggest kat i.

i buat ni just amik masa 4jam je.but naik juling gak biji mata nk gam-gam sume manik-manik tu,but hasilnya i agak puas hati lah.

TAPI,knp i pilih kaler GOLD tu eh.i pon x tau knp.hehehe.bantai lah labu.

p/s : nk tutorial? later eh.




30 comments:

::EIDA:: said...

Kreatif rara!

e k i n ♥ y u s r i said...

bgus wat sendiri
lg puas hati

El-Janna said...

wa...... kreatifnyee
cantik sgt^^

boleh order??

Paris Lipton said...

cntekkkk

KAMIHIDUP said...

terbaik, semua DIY, jimat! dah dekat dengan hari bahagia. :)

azam said...

cantik...kreatif u

boleh bikin utk tempahan ni

syaz@rozelt said...

Chanteq2x..dr jauh nampak mcm simple..tengok dekat2 susah tuuu..hihi

Hana Soffelia said...

Cntik. Puas hatikan bla DIY sendiri. Tunjuklh isi dalam, guna paper ape.

nuraien said...

comel..bestnye..nak buat jgak le..=)

bobiedanbad said...

cantik dan kreatif

Munna said...

bunga n daun2 tu pkai riben ke rara? cantik...isi dlmnya camana? hehe...t nak buat jgk =)

diana said...

pandai rara..
akak tengok ada orang siap jual/
tempah lagi untuk guest book.
buat sendiri lagi puas hati kan??

Cik Azizah said...

buku tulis yang panjang tebal tu je eh sis? ok la kan..senang kat sini dah jimat kos :)

mamaNoriz said...

hebat la rara!

kreatif dan taledted!

untung cik abe :)

Zana said...

Kreatif dah tuu , boleh kembangkan lagi bakat hee ~ tambah gamborr laa .

Fariza said...

cntik. fariza punya hentam je. hahahahha

adan said...

anda sgt kreatif.. cantikk..

syirayu said...

fura.. nice sngt...,fura tambah r gmbar fura n future husban.. :)

hira said...

wah, mantop! :D

msredcheesecake said...

Cantikla rara buat...kalau akak buat tatau la jadi apa...

✿ pink velvet ✿ said...

plz be my guru when im going 2 married later, hehehe~~

Christeynorey Claudius said...

very cute. hihi. lg jimat bajet kalau DIY.

Cik Saila said...

cantik! suka yg btk oval tu. supercute manik2 tu tau.. :D
DIY ni kira jimat ngan puas hati gila2 skali kan? :)
i pun tgh usaha nk 'DIY' everything for my w-day nanti..hehe

aTy _faRed~ said...

cantik dan kretif..:)

Wanie Ghazali said...

CANTIK =)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

pandailaaa rara...

Fathiah Hamim said...

cantek! tapi rasa nya tengah tuh bia kosong pun takpe. nanti nampak too crowded pulak.

suggest saja! hehe

merahitujambu said...

cantiknyaaa kreatitf jee diorgkan

UyaRayza said...

rara cntik laaaa..pndai la rara buat quilling..buat la tuk i hehehe

Anonymous said...

jordan 11 retro
I really like your website, I can a you ovation as a remainder a friend jordan retro shoes
? Looking saucy to your visit my website thumbjordan 8 retro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...