18 October 2011

Gambar bayi yg diKELAR oleh IBU KANDUNG


i dont know how to describe this.Ya Allah,sampai nya hati kamu.kalau di china tu kena langgar lori,ni pulak kena kelar ngan ibu sendiri.kamu ingat ni ikan keli ke?sblm goreng kamu nk kelar-kelar?

ni bukan ikan keli or ikan kembung taw.ni anak kamu yg kamu kandung 9 bulan! xrasa sakit ke kamu masa preggy?tak sakit ke kamu masa melahirkan?

tu lah kan,kalau yg preggy secara Halal ni,punyelah siksa nk bersalin,nk mengandung.kalau yg Haram ni,senang je bersalin nya.senang je nk mengandung.

i xtau nk ckp apa,sedih sgt tgk gambar ni.tgk bayi tu.seolah-olah tgh tidur,cukup sifat nya.comels.knp lah pendek sgt akal ibunya tu kan.knp lah tak bg je kat cikgu n admit kesalahan kau!

Dunia Akhir Zaman.mcm ni lah ceritanya.


14 comments:

erysweetie said...

huuuuuuuuuu...ciannye baby....

sesedap rasa buat camtu.. takde rase kasih dah ke?

aimi said...

kite tgk pon sakit... pe nth lagi yg baby ni rse mse kne kelar 2 kn...

nape manusia skrg bnyk yg xd aty pewot????

wawa wadzir said...

kenapa die kelar anak ni..? xdk sifat berperikemanusiaan langsung..huhu

Fariza said...

sedih tau. cry tgk T_T

cik najihah said...

subhanallah..sakitnye

Mizz Ryn said...

mmg sa8 ati tul kan .. kalo nk kelar pun kelar la pakwe sehidup semati die tu .. ape yg bb tu tau ??

Niena Pengembara Ilahi said...

Astaghfirullahalazim..xsggup nk tatap lelama.. kesian Ya Allah

Cik Kamoo said...

sangat kejam....dah tak tahu nk ckp apa.

erin moshimoshi said...

astagfirullah ... mintak simpang semua nie

Wani said...

eishhhhh, dunia dunia .

Bigdaddyz said...

bukan akhir zaman tetapi permulaannya...ini semua ketentuan..

ieda said...

setuju ngan mizz ryn ..
huhu kelar lah pakwee yg buat koo mcm tu
akak rasa dik , budak nie tensi dan dirasuk syaitan ! .. dia anggap bb tuu patung .. dia x sedar

ramai kawan2 akak harap2 lahh bb tu dah mati waktu dia lahirkan .. dan dia buat mcm tuu bila tahu bb tuu x dpt dia selamatkan .. huhuhu

apa2 punn bb tuu terus ke syurga .. biarlah dia mati dari dia menderita .. huhuh sedih !

nak tahu sgt kenapa budak perempuan tu buat mcm tuu kat bb tuuu huhuh

KAMIHIDUP said...

kejamnya.

UyaRayza said...

baca jugak psal nie..dier terbayang muke boipren die tue kot..nie baru dinamakan meroyan yg kronik ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...