11 October 2011

hari yg PALING mengGEMBIRAkan hati!

selasa : 11.10.11 hari yg rasa bless full sgt sbb i dpt 2 berita yg gembira.

1st : 
i dpt kursus INDUKSI,tapi tak boleh nk g sbb tarikhnya btol-btol lagik 2 hari  i nk NIKAH (27hb oktober).ohhhh tidakkkk,knp lah bg i tarikh tu.knp tak bg tarikh lain.dorg ramai kata kalau kite tolak kusus kali ni,mst susah dh nk dpt lepas ni.Ya Allah permudahkan jalan ku.i nk confirm cepat.dh lah kusus nya dpt kat perak,dekat je ngan rumah.advantage dh ada kat situ.but! myb bukan rezeki nk g kali ni,terpaksa tolak.mmg tak boleh nk g,dh lah kursus smpai 4NOV,mmg tak dapek lah nk i,makcik nk KAWEN,tak nk g kursus.hehehe.*gatai!


2nd : td jugak i dpt result for exam jabatan ritu.weeehuuuuuu Alhamdulillah,i LULUS 3 3 subjek,mate,elektronik and penyiaran.tak payah bukak buku dh.syukur sgt.even masa seminggu sebelum exam tu demam,batuk-batuk n selsema,but Alhamdulillah i berjaya.berkat doa family tunang n kwn-kwn semua.syukur sgt-sgt.mmg rekezi nk kawen ni melimpah ruah kan.


pas ni tak yah pk sal exam dh,opppsss tp result exam G.O tak dpt lagik.hmm mintak-mintak lulus gak.Aminnnnn.

21 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

tahniah

THE LEKAT LEKIT STORY said...

alhamdulillah.. tahniah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah adik syg

mOoN said...

tahniah rara... moon yang dah g induksi,, paper exam dah lulus,, dah sampai 3 tahun ni,, x sah2 jugak... huhu.. sedey tau...

Papa Mifz said...

xpo la nanti ado la rezeki tu lagi...kawen kono la didulukan...hehe

hakamah hamyadi said...

tahniah...bestnye

Umie Artoqiemie said...

wahh. tahniah. ohsem.

mOon jOhari said...

rara kementerian penerangan kOmunikasi dan kebudayaan???

OMG...bakal jiran kat Putrajaya la kita ye....

syaz@rozelt said...

wah tahniah rara..mcm mane rara nak pegi ke kursus induksi tu??hehe

.:shura shushi:. said...

tahniah rara..!

mamaNoriz said...

tahniah, syukur...

cuba je lah amik course induksi tu pastu minta pelepasan 3 hari...eheheh

mana lah tahu dpt kaur 3 hari utk gi sanding, untung rara sbb tak yah attend full week induksi pastu dpt confirm cepat...

rugi hold sbb ia effect umur pencen kan..

pandangan akak la, tpi apa pun majlis lagi penting...hihi

cik fadh said...

tahniah kak ! name sedap zarith safura ;)

norinaomar said...

Tahniah Rara..
ermm tapi macam betul juga kata kawan-kawan Rara tu,susah nak dipanggil lagi kalau tolak.
Tapi taktahu jugaklah kan rezeki masing2

Hana Soffelia said...

Hope sume lulus. Leceh kalo kena ambk smula. ^_^

YOUsoF said...

Alhamdulillah.. Tumpang gembira kat Rara.. ;)


Dahulukan mana yang lebih penting.

ieda said...

memang lah tuuu
GATAI nak kawin ekekeke ( ngosekkk )

x per2 kurus tuu kemudian kan ekekke
nanti dpt peluang , ngandung lak ekekke x dpt gi layie .. lalallalala

Cik Bambam said...

yeah lulusss!! congrats2!! :P

Syuxer said...

tahniah..:)..antara kahwin ngan kursus induksi..emm maybe rara boleh mintak cuti 2 hari ke..ke camner hehe

nazirah said...

alhamdulillah rezeki rara..
takpelah yg psl kursus induksi tu insyaAllah ye.. rara berdoa je moga ada rezeki lain tuk rara nanti insyaAllah cci pun doakan utk rara chaiyok2 ;)

Yana Kama said...

alhamdulllah,congrats rara..rezeki mau kawin tu :D

KAMIHIDUP said...

tahniah, lepas kahwin, pergi kursus nanti bolehlah confirm jawatan. amin. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...