Image and video hosting by TinyPic

11 October 2011

hari yg PALING mengGEMBIRAkan hati!

selasa : 11.10.11 hari yg rasa bless full sgt sbb i dpt 2 berita yg gembira.

1st : 
i dpt kursus INDUKSI,tapi tak boleh nk g sbb tarikhnya btol-btol lagik 2 hari  i nk NIKAH (27hb oktober).ohhhh tidakkkk,knp lah bg i tarikh tu.knp tak bg tarikh lain.dorg ramai kata kalau kite tolak kusus kali ni,mst susah dh nk dpt lepas ni.Ya Allah permudahkan jalan ku.i nk confirm cepat.dh lah kusus nya dpt kat perak,dekat je ngan rumah.advantage dh ada kat situ.but! myb bukan rezeki nk g kali ni,terpaksa tolak.mmg tak boleh nk g,dh lah kursus smpai 4NOV,mmg tak dapek lah nk i,makcik nk KAWEN,tak nk g kursus.hehehe.*gatai!


2nd : td jugak i dpt result for exam jabatan ritu.weeehuuuuuu Alhamdulillah,i LULUS 3 3 subjek,mate,elektronik and penyiaran.tak payah bukak buku dh.syukur sgt.even masa seminggu sebelum exam tu demam,batuk-batuk n selsema,but Alhamdulillah i berjaya.berkat doa family tunang n kwn-kwn semua.syukur sgt-sgt.mmg rekezi nk kawen ni melimpah ruah kan.


pas ni tak yah pk sal exam dh,opppsss tp result exam G.O tak dpt lagik.hmm mintak-mintak lulus gak.Aminnnnn.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 comments:

  1. tahniah rara... moon yang dah g induksi,, paper exam dah lulus,, dah sampai 3 tahun ni,, x sah2 jugak... huhu.. sedey tau...

    ReplyDelete
  2. xpo la nanti ado la rezeki tu lagi...kawen kono la didulukan...hehe

    ReplyDelete
  3. rara kementerian penerangan kOmunikasi dan kebudayaan???

    OMG...bakal jiran kat Putrajaya la kita ye....

    ReplyDelete
  4. wah tahniah rara..mcm mane rara nak pegi ke kursus induksi tu??hehe

    ReplyDelete
  5. tahniah, syukur...

    cuba je lah amik course induksi tu pastu minta pelepasan 3 hari...eheheh

    mana lah tahu dpt kaur 3 hari utk gi sanding, untung rara sbb tak yah attend full week induksi pastu dpt confirm cepat...

    rugi hold sbb ia effect umur pencen kan..

    pandangan akak la, tpi apa pun majlis lagi penting...hihi

    ReplyDelete
  6. tahniah kak ! name sedap zarith safura ;)

    ReplyDelete
  7. Tahniah Rara..
    ermm tapi macam betul juga kata kawan-kawan Rara tu,susah nak dipanggil lagi kalau tolak.
    Tapi taktahu jugaklah kan rezeki masing2

    ReplyDelete
  8. Hope sume lulus. Leceh kalo kena ambk smula. ^_^

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. Tumpang gembira kat Rara.. ;)


    Dahulukan mana yang lebih penting.

    ReplyDelete
  10. memang lah tuuu
    GATAI nak kawin ekekeke ( ngosekkk )

    x per2 kurus tuu kemudian kan ekekke
    nanti dpt peluang , ngandung lak ekekke x dpt gi layie .. lalallalala

    ReplyDelete
  11. tahniah..:)..antara kahwin ngan kursus induksi..emm maybe rara boleh mintak cuti 2 hari ke..ke camner hehe

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah rezeki rara..
    takpelah yg psl kursus induksi tu insyaAllah ye.. rara berdoa je moga ada rezeki lain tuk rara nanti insyaAllah cci pun doakan utk rara chaiyok2 ;)

    ReplyDelete
  13. alhamdulllah,congrats rara..rezeki mau kawin tu :D

    ReplyDelete
  14. tahniah, lepas kahwin, pergi kursus nanti bolehlah confirm jawatan. amin. :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com