Image and video hosting by TinyPic

19 October 2011

Hitam pon nk ke?

mesti semua dh baca paper kan.skrg ni paper tak yah susah-susah nk bli kat kedai,skrg ni boleh baca on9 je,betul tak.tp ada setengah kata kalau baca on9 ni tak puas,nk jugak baca yg real.bg i biasa je,sbb i mmg tak reti nk baca paper,besar beno,nk pegang mesti dye jatuh-jatuh.hehehe.

ok lah,stop sini,rini nk story sal PEREMPUAN YANG RAMAI KENA TIPU DGN ORG NIGERIA.huh! 

kena tipu pasal apa?pasal duet.bg beribu-ribu kat dorg.mcm yg i dgr dlm hot fm td,dorg ni ada sekolah khas yg mmg ada subjek mengayat perempuan ni.dr tahun 1990 dh wujud sekolah ni.huh pelik,boleh lak ada sekolah cm tu kan.tapi lantak lah pasal sekolah dorg tu,yg i pelik tu,mcm mana org kite ni boleh terpedaya.

i rasa dorg ni tak lah hensem mana,kalo mcm Beckham tu yelah kan,maybe boleh diterima akal lagik kalau cair,ni dgn org yg mcm ni pon korg nk cair.then sanggup kua duet beribu-ribu,apa lah.fikir lah sket,dorg bukan berasal dr sini,kalau mak ayah dye duk satu taman ngan korg leh lah accept,ni x,ntah dr mana-mana keturunan nya kite tak tau,then korg senang-senang je nk jatuh cinta.apeeeedaaaaaa~

tak nk lah ckp lebih-lebih kan,i ni ada adik perempuan,nt ckp org kite kena balik,but bukan nk ckp apa,jgn lah percaya sgt dgn lelaki luar ni.kite tak tau asal dorg dr mana.jgn senang sgt tertipu.eh eh.
cm ni pon boleh terpedaya eh.ikut mcm mak i ckp,kalau nk jd menantu dye kena mkn sambal belacan,so kalau nk org melayu,suruh dorg try mkn sambal belacan,boleh tahan x.hehehe
p/s : jgn lah tunjuk yg korg desperate sgt.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 comments:

  1. hmmm.. tang mana yang sangkut kat warga asing pun tak tau la kan. taste orang, macam2

    ReplyDelete
  2. ini semua tak fikir panjang. hee. melayu ramai lagi kot. hee. :)

    ReplyDelete
  3. dorg nie slalunye byk duit rara
    biaselah manusia nie
    ade yg pantang jumpe duit
    huhuhuhuuuu

    ReplyDelete
  4. ade jugak dengar radio time bekpes pg td..ade jugak skolah mngajar mnipu kan..

    ReplyDelete
  5. kesian lelaki bujang melayu...takut jugak ni kalau terkena kat batang hidung...semoga kita dijauhkan dari mamat nigeria ni.....nnt anak x comel la....xrela i....hehe..P/s:kalau laki xtahan pedas, boleh jadi hantu je la ye cik rara..hehe

    ReplyDelete
  6. betul tu rara.. tapi kadang2 diorang ni (pak itam) pakai ilmu sihir.. yang "desprate" tu pulak, entah la.. maybe nak tunjuk ngan orang kot yang dia mampu tackle orang asing.. hehehhe.. citarasa masing2 rara.. :)

    ReplyDelete
  7. sbnrnya jodoh tu ketentuan Allah tpi kta kna berusaha gak..xkisah bangsa apa, negara mana sekalipun tapi jgn ler sampai tertipu cenggini.. kta sndiri bleh nilai org tu camne kan.. tpi pelik..kelas mengayat pmpuan pun hade kaa...mmg pelik negara dorg nie

    ReplyDelete
  8. ntah la......kadang² susah nak faham.....

    pelik kan??

    ReplyDelete
  9. tnye selera pmpuan tu.. aku pun tk paham..

    ReplyDelete
  10. ramai lagi Melayu...jangan cari pasallah.

    Kita makan sambal belacan, tapi dorang???

    ReplyDelete
  11. dia ada baca baca kot dik huhu..terus terjadi sukak ;p

    adehhh..org melayu lagi ramai ensem ensem hehehe

    ReplyDelete
  12. x semua negro x ensem.. ada jek.. mcm will smith! ensem woo~ hehehhe

    ReplyDelete
  13. Hitam itu menawan taw.. *cececeh* tapi kalau hitam legam tak tertawan punn.. :P:P

    ReplyDelete
  14. citarasa pelik la..
    kulit orang melayu ni dah cukup elok dah..
    tak terpikat ka??
    hehehhe

    ReplyDelete
  15. kalau rina nak kat dorang maknenye rina dah kene pukau time tu. haha^^

    ReplyDelete
  16. kihkihkih hitam pon hitam la..janji ayat manis.haha

    *duk sebelah pun dah bau tungkik!

    ReplyDelete
  17. ada jugak dgr diaorg ni caring,tapi xtaulah xde pengalaman pown

    ReplyDelete
  18. "kalau bc kt paper tu ada kes2 pompuan kena tipu ngan laki itam ni...bkn sorng dua,ramai gila..heran lak akk ms depa nak mengayat tu cuba jgn layan..tp diorang ni mesti suka jer kan..yelah nk tunjuk kt org yg bopren diorang tu bangsa asing...tk dpt omputih,negro pun jadilah...last2 kena main jer.."

    ReplyDelete
  19. huhuhu sbb pe diarorg suke negro...
    sbb 2 je..

    1) Manis mulut

    2) Besar. ya besar. apa yg besar? kamu pikirlah sendiri. huhuhuhu

    minta dijauhkan dr sanak kaum keluarga kita...

    ReplyDelete
  20. x suke sgt lelaki negro heheh..jht kn? mcm trauma lepas tgk cerita white chicks heheh

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com