03 October 2011

jgn nampakkan keBODOHan sendiri.

salam satu Malaysia.fuhhhh sgt patriotik disitu yek.hehehe.bukan apa,pg-pg isnin ni better bersemangat sket ye tak.kalau tak surammmm n murammmmm je.dh lah isnin,sakit-sakit badan pon tak hilang ag ni.rabu ni ada exam,buku tak baca lagik.apa lah nk jadik safura oiiiiiiii!



ok,stop it!

now mulakan story,just nk ulas sket je bout pemBALASAN semula statement chef wan,yg telah chef wan buat lepas majlis gilang gemilang memey n norman ritu.chef wan telah buat beberapa spekulasi ttg majlis dorg tu,now dh ada mulut-mulut yg membidas balik,dan org itu ada lah kakak norman sendiri.i dh baca statement kakak norman tu,dan satu je i nk kata,dye menampakkan kebodohan diri dye.hehehe.kalau korg tak caya,baca lah kat blog abg.nara.mcm biasa lah.sumber dr sana.hehe
dye nk balas statement chef wan dlm bahasa omputih,tp kelaut,then ckp merapu meraban.adooooiiiii kesian kan org cm ni.kalau nk membidas balik sesuatu perkara tu,i rasa better kite kena ada satu jwp yg kukuh untuk org lain tak nmpk yg kite ni bodoh.btol x?tu sbb bg i,kalau i dh tau sesuatu kesalahan tu salah i,better i mintak maaf n perbaiki kesalahan.kita ni tak perfect,hamba Allah yg selalu kena belajar n mengambil iktibar dr kesalahan lalu.so jgn bongkak.

p/s : nasib ada en.bambam yg selalu mengajar saye erti kehidupan dan kena selalu sabar,but saye ni suke melenting.hehehe.tulah kan,manusia tak pernah menganggap diri sendiri salah.semuaaaa betulll je.heee.

15 comments:

Hana Soffelia said...

Baca gak.. mcm2lah retis ni.

Anisa Hang Tuah said...

insyaAllah.
mari memotivasikan diri sendiri

Fariza said...

hik3. kelakar manusia ini. adehhh

KAMIHIDUP said...

buat malu diri sendiri je kakak norman tu.

e k i n ♥ y u s r i said...

kelakar betol ble bace kat blog abg nara tue...
hehehhee

mamaNoriz said...

tu la kan...

makin nak lawan makin nmpak kelemahan diri...

adehhhh...

mcm2 hal :(

mizzkechique said...

dh la bodoh, sombong lak tu.. hahaha

diana said...

setuju...
nampak macam tak de otak bila orang kritik kita,kita kata orang dengki...
ingtkan blogger je yang suka fikir gitu..
rupanya makcik2 pun sama ye..
orang kritik je dan2 di cop dengki...
alahai..kesian.

syirayu said...

good luck rara..,smpt lg berbloging ye hehe..

merahitujambu said...

tunggukan doodle pengantin..tgh design bj..=p..wah..cm betul2 nk pakai je..ahahaha....

en bam2 mesti sentiasa di sisi..harap selamanya.ameen

Golden Rose said...

its all in d game

Nin Ahmad ツ said...

haha.tau xpe kalau jenis tak tahu nak jawab ape diam adalah cara terbaik.

nuraien said...

memang memalukan je kan..ape2 je..tp i sokong kot ape yg chef wan ckp 2 rara.hihi

ade2mama said...

melayu mang cam tu..dengki xabis2..suru cik wan kte kawen lgy skli..nk tgk..perfect sgt kew wedding dye tu eheeh

Ct Arina said...

kalau org x tegur maka x taw salah. kadang2 kritikan itu sgt perlu. eh, ape rina merepek ni =.=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...