10 October 2011

jom NANGES sesama tgk video ni.


jom tgk reramai,td i tgk video ni lepas friend i share kat fb.rasa nk nanges sgt tgk video ni.haiwan pon kenal tuannya kan even dh setahun berpisah.huaaaaa.jom nanges nk?


21 comments:

Cik Saila said...

nasib baik xleh tgk video kat pc ofis..kalau tak sure dh banjir.. xleh tgk kisah sedih haiwan..huhuhu

e k i n ♥ y u s r i said...

hhuhuhu...
kat opis xleh tgk youtube

diana said...

video sedih ke??
tak nak temgok la..:p

Paris Lipton said...

huaaa syahdu!!

Niena Pengembara Ilahi said...

hmmm..kita sering ckp seseorang itu bernafsukan spt haiwan..hakikatnya manusia yg jelik itu setaraf dgn sifat syaitan... binatang pn tahu menghargai.

kiz said...

dah puas cuba nangis..tak bleh gak...huhu

Tihara said...

salam singghah sini,nice entry :)

mmg betui la..sbb kucing kami penah hilang dulu..satu hari tu kami mkn kt kedai..tiba2 dia datang panjat kat riba kami..sebak nye..terus dukung bawak balik..

JEMPUT JOIN GIVEAWAY KAT BLOG KAMI :)

Maghfiratul Helma said...

dah nangis dah :'( sedihhnyaa !!

Bigdaddyz said...

cinta sangat2 powerfull...

Rtp Farra Arisha said...

kasih sayang haiwan kepada tuannya ;')

erin moshimoshi said...

dear...sedihnye ... kan best ade mcm tu ...

ArulchelseA said...

menyentuh kolbu ni... kih kih kih

ieda said...

akak dah pernah tgk .. dah lama video nie .. huhuhu

merahitujambu said...

cm suspen jee nk tgok...layan jap laa

amna said...

quota bb dh ciput..
leh bayangkan kesedihannya T.T
apa pun, semua makhluk sama di sisi Allah SWT

THE LEKAT LEKIT STORY said...

video ni dah lama akak tgk. serius bila tgk skali nak tgk berkali2. memang touching..

Cik tikah said...

pernah tgok video ini. memang sedih. rasa terharu sgt sebab lion tuh igt kat tuan dia :)

bobiedanbad said...

sedihnya, singa yang comel

Ct Arina said...

camne tgok singa pun rina boleh nanges ni T_T penghayatan lagu je lebih kot. heh

Yana Kama said...

pernah tengok kat fb jugak sebelum ni..mula2 cuak takut singa tu nak terkam..bila tengok singa tu peluk rindu terus sayunye...rasa nak peluk singa tu sama2 :D

nazirah said...

heee kte pn penah tengok ni .. cute kan tu la haiwan pun kenal erti kasih syg ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...