Image and video hosting by TinyPic

10 October 2011

jom NANGES sesama tgk video ni.


jom tgk reramai,td i tgk video ni lepas friend i share kat fb.rasa nk nanges sgt tgk video ni.haiwan pon kenal tuannya kan even dh setahun berpisah.huaaaaa.jom nanges nk?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 comments:

  1. nasib baik xleh tgk video kat pc ofis..kalau tak sure dh banjir.. xleh tgk kisah sedih haiwan..huhuhu

    ReplyDelete
  2. video sedih ke??
    tak nak temgok la..:p

    ReplyDelete
  3. hmmm..kita sering ckp seseorang itu bernafsukan spt haiwan..hakikatnya manusia yg jelik itu setaraf dgn sifat syaitan... binatang pn tahu menghargai.

    ReplyDelete
  4. dah puas cuba nangis..tak bleh gak...huhu

    ReplyDelete
  5. salam singghah sini,nice entry :)

    mmg betui la..sbb kucing kami penah hilang dulu..satu hari tu kami mkn kt kedai..tiba2 dia datang panjat kat riba kami..sebak nye..terus dukung bawak balik..

    JEMPUT JOIN GIVEAWAY KAT BLOG KAMI :)

    ReplyDelete
  6. kasih sayang haiwan kepada tuannya ;')

    ReplyDelete
  7. dear...sedihnye ... kan best ade mcm tu ...

    ReplyDelete
  8. menyentuh kolbu ni... kih kih kih

    ReplyDelete
  9. akak dah pernah tgk .. dah lama video nie .. huhuhu

    ReplyDelete
  10. cm suspen jee nk tgok...layan jap laa

    ReplyDelete
  11. quota bb dh ciput..
    leh bayangkan kesedihannya T.T
    apa pun, semua makhluk sama di sisi Allah SWT

    ReplyDelete
  12. video ni dah lama akak tgk. serius bila tgk skali nak tgk berkali2. memang touching..

    ReplyDelete
  13. pernah tgok video ini. memang sedih. rasa terharu sgt sebab lion tuh igt kat tuan dia :)

    ReplyDelete
  14. camne tgok singa pun rina boleh nanges ni T_T penghayatan lagu je lebih kot. heh

    ReplyDelete
  15. pernah tengok kat fb jugak sebelum ni..mula2 cuak takut singa tu nak terkam..bila tengok singa tu peluk rindu terus sayunye...rasa nak peluk singa tu sama2 :D

    ReplyDelete
  16. heee kte pn penah tengok ni .. cute kan tu la haiwan pun kenal erti kasih syg ;)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com