14 October 2011

memang dasar manusia kan!

baru je lepas beberapa saat i publish post Yana Samsudin follow blog i,i masuk balik ke dashboard,trus i tgk followers i tinggal 




1340

huh sape lah yg tibe-tibe unfollow i ni kan.but DO I CARE?sorg unfollow beribu nk follow taw.lantak korg lah.sape yg penah kena unfollow?mesti rasa mcm mana yg i rasa kan.knp lah manusia ni.tak paham tol.mesti nk ada perasaan dengki.


i x pernah heran pon org nk unfollow,but i cume nk tanya lah,apa yg tak suke sgt smpai nk unfollow.i nk trace sorg-sorg yg unfollow i mmg tak mungkin lah kan.but thanks sbb unfollow =) moga lepas ni beribu org lagi follow i.chilll yaw!

27 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

mgkin ada yg tutup akaun kot..

nuyui a.k.a miss YUI said...

mgkin blog wat hal..

*sedapkan hati ni

e k i n ♥ y u s r i said...

still follow u smpi ble2 rara
hehehheee

HanNis SaNia said...

btol.. i pn pnh.. hahaha bia la follower baru sikit pn.. i jarang online .. skali online ermm byk lak post :) .. hari jumaat ni je free la.. hari2 biasa ?? no way

syaz@rozelt said...

alololo..jgn sdih2 taw..btol blogger prihatin rara nie..bz2 nak kawen pon maseh sempat perasan..

wawa wadzir said...

byk kali kene..
xpe sis..
x rugi kalau org xnk folow..^^

diana said...

ada blogger macam tu rafra..bila kita tak follow dia terus unfollow kita.ada jugak bila kita dah follow senyap2 dia unfollow kita..huh!!

azam said...

byk la follower...bg saya skit

sailaaf said...

ololo.xpe2.positif. ramai lg follow pasni

syu said...

ye..saya dah pernah rasa macam tu...

cik fadh said...

mmg wujud jer org gini kak . sabo yer saboo..fadh follower ciput tu, kalo ade org unfollow perghhh mmg sentappp..

::EIDA:: said...

Ida pernah kena macam.. follow tak ihklas namanya tu!

mamaNoriz said...

ramai gak follower rara...
akak ni...
alahai...
semput je nak kumpul...hehehe

Rtp Farra Arisha said...

sikap dengki mendengki masih ada dalam diri dia..that wasn't too good :(

NURUL AINI NORAZMAN said...

sis,.mana tau dia delete blog dia ke,. tu yg tbe2 kurang sorang follower tu,.hahahahahaha

nuraien said...

biasalah rara..tak leh tgk org snang ckit..hihihi

QASEH ALYN said...

laaa...nape jadi cm tue plak...nie mesti kes jeles kot...xpe2...sis sabar yer...:)

Cik Bambam said...

sama lar kita rara oi.. but lg sedey bila kawan dkt FB yb unfriend.. apa salahkuuu~ meluat tgk kita ping entry hari2 ker..huhuhu

yana halim said...

rara...akak pun pernah kena. ramai juga. alaa....mesti yg suruh2 kita follow tapi kita x follow. sentap la tu bila x follow dia. Lantak la spesis mcm tu. Nak paksa2 pulak. huhu

THE LEKAT LEKIT STORY said...

akak x penah kisah langsung pasal ni sebab bg akak kalau org dh x suka, nak buat mcm mana. biar la.. tu hak dia.

Cik Azizah said...

samalah kita kak rara...sampai hati mereka..huhuhuhu

cik najihah said...

ala kak..
x kisah pon kan kalau ilang..
ramai je nak follow akk lagi kan

Ct Arina said...

haha. da biase da bende ni rara. wat dunno je.

YOUsoF said...

Tak pernah terfkir langsung nak unfollow² ni.. Tapi mungkin jugak blog kwan kita tu ditutup atau terpaksa ditutp.



Smile. ;)

salwaismail said...

pernah jadi jugak T.T tapi rasanya ada yg tutup akaun kot..

merahitujambu said...

xpe..think positive..=)

msredcheesecake said...

rara,jgn pening2 pikir benda ni... kita selalu harap biarlah follower kita ikhlas follow kita...

yg tinggal tu insyaAllah yg ikhlas je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...