Image and video hosting by TinyPic

14 October 2011

memang dasar manusia kan!

baru je lepas beberapa saat i publish post Yana Samsudin follow blog i,i masuk balik ke dashboard,trus i tgk followers i tinggal 




1340

huh sape lah yg tibe-tibe unfollow i ni kan.but DO I CARE?sorg unfollow beribu nk follow taw.lantak korg lah.sape yg penah kena unfollow?mesti rasa mcm mana yg i rasa kan.knp lah manusia ni.tak paham tol.mesti nk ada perasaan dengki.


i x pernah heran pon org nk unfollow,but i cume nk tanya lah,apa yg tak suke sgt smpai nk unfollow.i nk trace sorg-sorg yg unfollow i mmg tak mungkin lah kan.but thanks sbb unfollow =) moga lepas ni beribu org lagi follow i.chilll yaw!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 comments:

  1. btol.. i pn pnh.. hahaha bia la follower baru sikit pn.. i jarang online .. skali online ermm byk lak post :) .. hari jumaat ni je free la.. hari2 biasa ?? no way

    ReplyDelete
  2. alololo..jgn sdih2 taw..btol blogger prihatin rara nie..bz2 nak kawen pon maseh sempat perasan..

    ReplyDelete
  3. byk kali kene..
    xpe sis..
    x rugi kalau org xnk folow..^^

    ReplyDelete
  4. ada blogger macam tu rafra..bila kita tak follow dia terus unfollow kita.ada jugak bila kita dah follow senyap2 dia unfollow kita..huh!!

    ReplyDelete
  5. byk la follower...bg saya skit

    ReplyDelete
  6. ololo.xpe2.positif. ramai lg follow pasni

    ReplyDelete
  7. ye..saya dah pernah rasa macam tu...

    ReplyDelete
  8. mmg wujud jer org gini kak . sabo yer saboo..fadh follower ciput tu, kalo ade org unfollow perghhh mmg sentappp..

    ReplyDelete
  9. Ida pernah kena macam.. follow tak ihklas namanya tu!

    ReplyDelete
  10. ramai gak follower rara...
    akak ni...
    alahai...
    semput je nak kumpul...hehehe

    ReplyDelete
  11. sikap dengki mendengki masih ada dalam diri dia..that wasn't too good :(

    ReplyDelete
  12. sis,.mana tau dia delete blog dia ke,. tu yg tbe2 kurang sorang follower tu,.hahahahahaha

    ReplyDelete
  13. biasalah rara..tak leh tgk org snang ckit..hihihi

    ReplyDelete
  14. laaa...nape jadi cm tue plak...nie mesti kes jeles kot...xpe2...sis sabar yer...:)

    ReplyDelete
  15. sama lar kita rara oi.. but lg sedey bila kawan dkt FB yb unfriend.. apa salahkuuu~ meluat tgk kita ping entry hari2 ker..huhuhu

    ReplyDelete
  16. rara...akak pun pernah kena. ramai juga. alaa....mesti yg suruh2 kita follow tapi kita x follow. sentap la tu bila x follow dia. Lantak la spesis mcm tu. Nak paksa2 pulak. huhu

    ReplyDelete
  17. akak x penah kisah langsung pasal ni sebab bg akak kalau org dh x suka, nak buat mcm mana. biar la.. tu hak dia.

    ReplyDelete
  18. samalah kita kak rara...sampai hati mereka..huhuhuhu

    ReplyDelete
  19. ala kak..
    x kisah pon kan kalau ilang..
    ramai je nak follow akk lagi kan

    ReplyDelete
  20. haha. da biase da bende ni rara. wat dunno je.

    ReplyDelete
  21. Tak pernah terfkir langsung nak unfollow² ni.. Tapi mungkin jugak blog kwan kita tu ditutup atau terpaksa ditutp.



    Smile. ;)

    ReplyDelete
  22. pernah jadi jugak T.T tapi rasanya ada yg tutup akaun kot..

    ReplyDelete
  23. rara,jgn pening2 pikir benda ni... kita selalu harap biarlah follower kita ikhlas follow kita...

    yg tinggal tu insyaAllah yg ikhlas je...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com