Image and video hosting by TinyPic

17 October 2011

Misi Mengedar Kad Kawen Secara Langsung

Salam semua,haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lama tak jumpa kan,rindu i x?mcm biasa lah,i skrg ni weekend mmg cuti update blog,bz bebeno lah kan.lagik seminggu lebih je nk kawen.jumaat last week i balik ipoh.nk tau sampai ipoh kul bape?kul 10 lebih taw.yg sedih nya tak sempat nk tgk Tahajjud Cinta Akhir,dgr cerita mcm ramai yg tak puas hati pasal cite tu kan.dorg kata cite tu mcm tergantung,i rasa mybe cite tu ada sambungan lagik lah.tu sbb ending nya cenggitu.kan kan.i pon nk repeat blk kat tonton ni.


piccy tuan rumah,biasa lah.WAJIB!
mom n twins! 
my tembom BF,Thaqif =)
nk di jadi kan cerita,sabtu lepas i attend majlis pertunangan sepupu my mom i.so simple BUT meriah.sgt besh.sampai adik Rosyam Nor pon ada.punye lah beriye dye snap-snap piccy.haih~nk tergelak pon ada tgk aksi-aksi dye.wife dyeee,aduh mantop! kerrrlasss kau jah.mengalah kan org yg nk bertunang.neway congrats to k.Nira sbb dh bertunang.Welcome to da club lah.hehehe.



adik Rosyam Nor & sblh tu wife dye.apa ntah nama adik dye tu.
afta attend kenduri tu i mulakan misi menghantar kad kawen pulak.huh penat rupanya kan.singgah dr satu rumah ke satu rumah.ni pon tak siap lagik send kad,minggu ni balik ipoh nk sambung lagik.tak sempat 1hari nk pusing satu ipoh nk send kad kawen,yelah mana tak nya,bg kad nya kejap je.tapi dpt menyembang tu yg lame.yelah,tak jumpa,then bile jumpa byk beno story mory nya.sume cite nk kuar.hehehe.but mmg besh sgt.thanks to all friends i yg sporting,sorry sgt tak dpt lepak lama.

keadaan seat belakang kereta.bersepah dgn kad kawen.hehehe
sampai je kat rumah,lepas hantar-hantar kad tu.terus collapse. penat giler kot.mmg meleleh lah air liur masa tidur.rasa kelakar sgt.i tak dpt bygkan minggu depan mcm mana,mst lagik penat.banyak benda nk catch up kot.

ahad plak misi kami mencari cincin tuk bakal suamy i.heeeee.nk tau story pasal cincin?tunggu next entry eh =) daaaaa.chill yaw!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 comments:

  1. wahh... dah siap sedia ke... tak sabar ke berdebar ni?? hehe

    ReplyDelete
  2. Memang penatkan Rara nk edar kad kahwin. Even Hana edar melalui pos je but nk dptkn address tu pun penat tau. Kt kg, my mum je yg tlg edarkan coz jauh sgt nk bliknya..

    ReplyDelete
  3. makin berseri tuan rumah semenjak nak membina masjid ni kan?

    ReplyDelete
  4. penat satu hal..lagi satu list yang nak dihantar tu kena check betul2 ye la kan mana tau ada yang tertinggal plak...kecik hati die org nanti...anyway selamat pengantin baru in advance..congrats welcome to the club ;-)

    ReplyDelete
  5. rindu rindu rindu. ehehehehe, :p

    ReplyDelete
  6. dulu saye hantar kad kawen mase raye..sekali beraye...sekali ngan menjemput...:)

    ReplyDelete
  7. busynya bakal pengantin baru, take care.

    ReplyDelete
  8. Semakin berseri2 pengantin baru nie...

    ReplyDelete
  9. rindu sgt . tercari2 entry akak xde pulakkk . haha semoga semuanyer berjalan lancar ye kak ;)

    ReplyDelete
  10. berseri-seri nmpak..! comelnye pkai tdung mcm tu..ai TAK reti..!

    ReplyDelete
  11. Pnt skg tak pe. Lepas mjls komfem hepi. Hehe

    ReplyDelete
  12. tak lama lagi nak naik pelamin ye..

    ReplyDelete
  13. hai bakal pengantin yg berseri seri..nk kad satuuu..hehehehe

    ReplyDelete
  14. alamak, jatuh cinta lak tgok pic tuan rumah tu...

    cute nye rara bershawl cam tu!

    ReplyDelete
  15. abg rosyam nan hado ker rara?? :P

    ReplyDelete
  16. melambak kad..pasti satu pun takda tertulis lydia miza kan?huhu..sgt sedih tak dpt menghadirkan diri ke majlismu adik.moga semuanya lancar ye.akak jauhhhh di sini doakan semuanya baik2 je

    ReplyDelete
  17. wahhhh..sure rara sgt eksaited kn..

    happy for u dear..hihi

    ReplyDelete
  18. Rara..bestnya nak kawen.nak kawe.nak kawennn

    ReplyDelete
  19. tak sabar nak tgk rara jadi pengantin.. mesti cantekk !! ;)

    ReplyDelete
  20. Memang penat kan Rara. Banyak tempat, ramai orang nak kena jumpa. Tapi bila dah lepas edar tu rasa lega walaupun penat sehingga nak pengsan.. (tapi Usop belum kahwin lagi pun) ;D



    Teruja² jugak, make sure kesihatan tip top ok!

    ReplyDelete
  21. rara sgt cantik! can't wait 2 c u in wedding dress ;)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com