12 October 2011

nak ANAK?belah perut ibu lain,cool kan!

MENIPU...Annette mendakwa kononnya baru bersalin.
penipu.




rasa hebat tak bile korg tak boleh mengandung,then korg g culik perut ibu lain yg sarat mengandung nk bersalin,then belah konon-konon mcm operate kat hospital tu,then amik anak tu.mayat ibu baby tu pulak korg sorok kan kat bwk rumah.cool kan?

gile betullah org luar negara skrg ni.boleh pulak main belah-belah perut org lain sbb nk baby,knp lah fikiran singkat sgt.masalah nya,ibu mati,baby tu mati.tak pasal-pasal je terbunuh 2 mangsa.untuk kau yg nk bg anak untuk teman lelaki kau.ich pelik-pelik dunia skrg ni kan.manusia mcm ni pon ada ke.

korg nk baca berita penuh?sini eh.

14 comments:

aimi said...

gler manusia ni

siti kektus said...

Da trdsak sgt ke ape tu. Mcm tak da akal ske hati nak main belah perut org. Kesian2.

Niena Pengembara Ilahi said...

ngerinya dgr

mizzkechique said...

grrrrrrrrr

KAMIHIDUP said...

macam-macam cerita. dah berapa hari tak online sini, jap lagi baca balik entri yang terlepas. :)

mamaNoriz said...

yg nak anak sgt samapi gitu sklai, yg tak nak pulak, dibuang buang

haiskhhhh

mcm2 dunia ni

Wani said...

seram.
aishhhh dunia dunia.

hakamah hamyadi said...

aiyok.....kesian bb ngn ibu..manusia skunk makin kejam..

wawa wadzir said...

huhu sedihnya!!! sampai hati die nie kan..x berperkemanusiaan langsung!!!

diana said...

demi anak...
aih...yang dah ada anak buang2 pulak...

bobiedanbad said...

saya tak ada anak lg, tapi tak lah buat perkara mcm tu..berdoa je pada Allah swt.

Lelaki Ini said...

menakutkan!

syaz@rozelt said...

huhu..klu cari ibu tumpang pon ok lgik kan rara?huhu

ABU said...

tak nak eh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...