Image and video hosting by TinyPic

12 October 2011

nak ANAK?belah perut ibu lain,cool kan!

MENIPU...Annette mendakwa kononnya baru bersalin.
penipu.




rasa hebat tak bile korg tak boleh mengandung,then korg g culik perut ibu lain yg sarat mengandung nk bersalin,then belah konon-konon mcm operate kat hospital tu,then amik anak tu.mayat ibu baby tu pulak korg sorok kan kat bwk rumah.cool kan?

gile betullah org luar negara skrg ni.boleh pulak main belah-belah perut org lain sbb nk baby,knp lah fikiran singkat sgt.masalah nya,ibu mati,baby tu mati.tak pasal-pasal je terbunuh 2 mangsa.untuk kau yg nk bg anak untuk teman lelaki kau.ich pelik-pelik dunia skrg ni kan.manusia mcm ni pon ada ke.

korg nk baca berita penuh?sini eh.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. Da trdsak sgt ke ape tu. Mcm tak da akal ske hati nak main belah perut org. Kesian2.

    ReplyDelete
  2. macam-macam cerita. dah berapa hari tak online sini, jap lagi baca balik entri yang terlepas. :)

    ReplyDelete
  3. yg nak anak sgt samapi gitu sklai, yg tak nak pulak, dibuang buang

    haiskhhhh

    mcm2 dunia ni

    ReplyDelete
  4. aiyok.....kesian bb ngn ibu..manusia skunk makin kejam..

    ReplyDelete
  5. huhu sedihnya!!! sampai hati die nie kan..x berperkemanusiaan langsung!!!

    ReplyDelete
  6. demi anak...
    aih...yang dah ada anak buang2 pulak...

    ReplyDelete
  7. saya tak ada anak lg, tapi tak lah buat perkara mcm tu..berdoa je pada Allah swt.

    ReplyDelete
  8. huhu..klu cari ibu tumpang pon ok lgik kan rara?huhu

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com