Image and video hosting by TinyPic

03 October 2011

nak kawen ke nak EXAM?

sape penah exam GO?ala untuk goverment tu,yg kena g kursus induksi dulu tu.tapi i tak g kusus pon lagik,tp trus je amik exam.mmg terbaek kan.so i kena g amik exam hari rabu ni.5hb,akan tetapi buku tak baca ag,tadi baru g pinjam kat library.hehehehe.biasalah kan.peel dr sekolah lagik,kalau nk exam esok.rini nya baru nk baca buku.so terbawak-bwk lah sampai ke tmpt keje.

yang tak boleh blah nya,buku perintah Am & pekeliling ni punye lah tebal.dh lah ayatnya kat dlm tu mmg berbelit-belit.mmg sakit otak nk baca.so i telah buat keputusan,lepas i publish entry ni,i stop berblog jap lah.hehehe.tak sempat rasanya.sok nk study habes-habesan then rabu exam,kamis boleh smbung berblog balik,so kerja-kerja kawen n kerja-kerja untuk buat reben-reben pon ditunda.hmmm sabar jelah.dh nk kawen-kawen ni lah nk exam plak.

so sape yg singgah sini,thanks taw.nt saye g ke rumah kamu balik yekkkk =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 comments:

  1. Hana dh lulus kesemua exam tu. Nsb baik xkena repeat. Gud luck Rara. ^_^

    ReplyDelete
  2. boleh bawak masuk buku kan?senang jer nie.hehe..

    ReplyDelete
  3. Ida da exam ni.. 3tahun yg lepas... Kacang goreng je rara!

    ReplyDelete
  4. yeah, dah ambik dan dah lulus, sekali ambil je, hee. ala senang je. hee. :)

    ReplyDelete
  5. all the best :)
    kawinlah. hehehe

    ReplyDelete
  6. gud luck kakak ! hehe..buka tebal best per bace ;)

    ReplyDelete
  7. nasib la..ehehh..rebus jew buku tu..heeh..pastu minum eheh..

    xpyah stdy buku tu..juz miunum air rebus buku tu jew ehehe

    ReplyDelete
  8. kalo bab bace act neh memang rase nak muntah sebab ayat law memang cam tak phm pape..haha

    ReplyDelete
  9. hi rara... sori lm xjenguk... all da best ya

    ReplyDelete
  10. Gud luck yer.. Hahah! Ujian dlu bru p kursus.. Mmgla terbaek!

    ReplyDelete
  11. My hubby ada gak buku tu..

    Myra bila nk intervw Gomen selak gak buku tu :)

    ReplyDelete
  12. gud luck dik ! .. akak tahu rara boleh ! :)

    ReplyDelete
  13. nanti saya check balik ok
    dah hilang pulak

    ReplyDelete
  14. bacae buku rara...,lps exam pikir psl khawen balek ye hehe...

    ReplyDelete
  15. owh exam ek ok rara gudluck taw. chaiyok2 huhu ;)

    ReplyDelete
  16. exam GO boleh bawak buku rara. no worries! just bace sket2 yg penting2 je. dah siap tande pn tgok tu. hihi^^ gudluck!

    ReplyDelete
  17. Gud luck exam... Result biar gempak...

    ReplyDelete
  18. anis pon tak pegi induksi lg kak..anis dah pg dah GO..GO leh bawak buku..gud luck..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com