03 October 2011

nak kawen ke nak EXAM?

sape penah exam GO?ala untuk goverment tu,yg kena g kursus induksi dulu tu.tapi i tak g kusus pon lagik,tp trus je amik exam.mmg terbaek kan.so i kena g amik exam hari rabu ni.5hb,akan tetapi buku tak baca ag,tadi baru g pinjam kat library.hehehehe.biasalah kan.peel dr sekolah lagik,kalau nk exam esok.rini nya baru nk baca buku.so terbawak-bwk lah sampai ke tmpt keje.

yang tak boleh blah nya,buku perintah Am & pekeliling ni punye lah tebal.dh lah ayatnya kat dlm tu mmg berbelit-belit.mmg sakit otak nk baca.so i telah buat keputusan,lepas i publish entry ni,i stop berblog jap lah.hehehe.tak sempat rasanya.sok nk study habes-habesan then rabu exam,kamis boleh smbung berblog balik,so kerja-kerja kawen n kerja-kerja untuk buat reben-reben pon ditunda.hmmm sabar jelah.dh nk kawen-kawen ni lah nk exam plak.

so sape yg singgah sini,thanks taw.nt saye g ke rumah kamu balik yekkkk =)

30 comments:

Hana Soffelia said...

Hana dh lulus kesemua exam tu. Nsb baik xkena repeat. Gud luck Rara. ^_^

Puan Kutu said...

boleh bawak masuk buku kan?senang jer nie.hehe..

::EIDA:: said...

Ida da exam ni.. 3tahun yg lepas... Kacang goreng je rara!

KAMIHIDUP said...

yeah, dah ambik dan dah lulus, sekali ambil je, hee. ala senang je. hee. :)

Fariza said...

all the best :)
kawinlah. hehehe

cik fadh said...

gud luck kakak ! hehe..buka tebal best per bace ;)

azam said...

selamat exam ye...

hehehe

nuraien said...

gud luck rara..=)

aQmaYussof said...

yunkkk~ exam tu leh bkk buku..

e k i n ♥ y u s r i said...

good luck menghadapi exam...
hehehee

ade2mama said...

nasib la..ehehh..rebus jew buku tu..heeh..pastu minum eheh..

xpyah stdy buku tu..juz miunum air rebus buku tu jew ehehe

aimi said...

good luck kak... :)

combi said...

kalo bab bace act neh memang rase nak muntah sebab ayat law memang cam tak phm pape..haha

siti kektus said...

Elok2 exm. Kcg je la tu kan. :p

.:shura shushi:. said...

g00d Luck =)

diana said...

belajar rajin2 rara..:)

ArulchelseA said...

dua2 pun bleh ni...kih kih kih

~~Ticer Wann~~ said...

hi rara... sori lm xjenguk... all da best ya

mariatul_m0hamadiah said...

wahh.. gudluck ok! :)

Liyana Zahim said...

Gud luck yer.. Hahah! Ujian dlu bru p kursus.. Mmgla terbaek!

Myra Jay said...

My hubby ada gak buku tu..

Myra bila nk intervw Gomen selak gak buku tu :)

ieda said...

gud luck dik ! .. akak tahu rara boleh ! :)

Terbelog said...

nanti saya check balik ok
dah hilang pulak

syirayu said...

bacae buku rara...,lps exam pikir psl khawen balek ye hehe...

nazirah said...

owh exam ek ok rara gudluck taw. chaiyok2 huhu ;)

Ct Arina said...

exam GO boleh bawak buku rara. no worries! just bace sket2 yg penting2 je. dah siap tande pn tgok tu. hihi^^ gudluck!

msredcheesecake said...

Gud luck exam... Result biar gempak...

wawa wadzir said...

good luck sis..dugaan tu..^^

anismelon said...

anis pon tak pegi induksi lg kak..anis dah pg dah GO..GO leh bawak buku..gud luck..

amna said...

good luck dear!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...