05 October 2011

sambung KERJA KAWEN TAWEN!

Alhamdulillah,selesai sudah exam.RESULT? tak tau lagik cane.td nk kata tak boleh buat,boleh je buat,tapi dh last-last tu mmg tembak je,tempat kosong tu sume i hitam kan C je.hehehe.hopefully ada yg terkena.Aminnnn.



Syukur jugak sepanjang exam td,Allah permudahkan i,selak je bab tu,jumpa trus jawapan,tak payah nk cr-cr,mmg tak sempat langsung nk pandang kiri-kanan,nk meniru apatah lagik,kalau i lulus,mmg lulus dgn bangganya lah kan sbb buat sorg-sorg je.org lain sume boleh bincang =( takpelah kan.sume dh selesai.so skrg ni boleh sambung buat kerja-kerja kawen.banyak lagik yg tak siap ni.haih~ mana satu lah nk buat ni.hujung minggu ni dh nk kena g pos kad kawen dh.
tadi lepas je exam,kami trus g tgk movie.nk release tension lah konon kan.g tgk JhOnny English.heeee mmg besh,dr awal sampai habes mmg lawak giler.biasa lah mR.bean kan.sape tak kenal.lawak bodoh dye mmg tak leh lawan org lain lah.sape nk g tgk boleh g lagik,sbb ada tayangan ag.cepat g,mmg berbaloi beshnya.
heroin dye mmg kacak!
ok lah,nk g jejak kwn-kwn balik.thanks singgah even i takde rumah.heee.

12 comments:

H.J said...

post sini jugak kad kawen tu...

Fariza said...

ALL THE BEST :) nk kad kawin. :p

diana said...

semoga lulus dengan cemerlang ye rara..:)

~~NuR FiyzZa~~ said...

mcm best je.. fiyzza xtgk lg..

syaz@rozelt said...

dah tengok jugak..mmg kelakar..kire mcm cte mr.bean yg ade dialog..hehe

p/s: All da best tuk result xm!!

ieda said...

alhamdulillah

hoyey !!!

upssss terlebeyyy suddddddddaaaaaaaaa !

Niena Pengembara Ilahi said...

owh.... dh nk kawin ehh :)

siti kektus said...

mr bean sgt lawak! kelakar citer tu. suka2. ;)

nazirah said...

ala jelesnye tak smpt nk tgok cite ni lg taw.. ehek.. smpt lg tak nk tgok agak2 haih tak thn dok tengok semua kata best2 aih tak bole jadi ni rara hee ;)

ღ p!nk veLvet ღ said...

24 days to go, hehehe~~

ayie said...

heroin psyco yg mantap..hehe

Ct Arina said...

jgn lupe jemput rina eh ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...