Image and video hosting by TinyPic

05 October 2011

sambung KERJA KAWEN TAWEN!

Alhamdulillah,selesai sudah exam.RESULT? tak tau lagik cane.td nk kata tak boleh buat,boleh je buat,tapi dh last-last tu mmg tembak je,tempat kosong tu sume i hitam kan C je.hehehe.hopefully ada yg terkena.Aminnnn.



Syukur jugak sepanjang exam td,Allah permudahkan i,selak je bab tu,jumpa trus jawapan,tak payah nk cr-cr,mmg tak sempat langsung nk pandang kiri-kanan,nk meniru apatah lagik,kalau i lulus,mmg lulus dgn bangganya lah kan sbb buat sorg-sorg je.org lain sume boleh bincang =( takpelah kan.sume dh selesai.so skrg ni boleh sambung buat kerja-kerja kawen.banyak lagik yg tak siap ni.haih~ mana satu lah nk buat ni.hujung minggu ni dh nk kena g pos kad kawen dh.
tadi lepas je exam,kami trus g tgk movie.nk release tension lah konon kan.g tgk JhOnny English.heeee mmg besh,dr awal sampai habes mmg lawak giler.biasa lah mR.bean kan.sape tak kenal.lawak bodoh dye mmg tak leh lawan org lain lah.sape nk g tgk boleh g lagik,sbb ada tayangan ag.cepat g,mmg berbaloi beshnya.
heroin dye mmg kacak!
ok lah,nk g jejak kwn-kwn balik.thanks singgah even i takde rumah.heee.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. post sini jugak kad kawen tu...

    ReplyDelete
  2. ALL THE BEST :) nk kad kawin. :p

    ReplyDelete
  3. semoga lulus dengan cemerlang ye rara..:)

    ReplyDelete
  4. dah tengok jugak..mmg kelakar..kire mcm cte mr.bean yg ade dialog..hehe

    p/s: All da best tuk result xm!!

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah

    hoyey !!!

    upssss terlebeyyy suddddddddaaaaaaaaa !

    ReplyDelete
  6. mr bean sgt lawak! kelakar citer tu. suka2. ;)

    ReplyDelete
  7. ala jelesnye tak smpt nk tgok cite ni lg taw.. ehek.. smpt lg tak nk tgok agak2 haih tak thn dok tengok semua kata best2 aih tak bole jadi ni rara hee ;)

    ReplyDelete
  8. heroin psyco yg mantap..hehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com