Image and video hosting by TinyPic

20 October 2011

Spontaneous Thursday : habes dh duet ASB

hai semua,rini i tak update pon,sempat satu entry je.huaaa sadissssssssssssss.



td kul 12.30pm i keluar ngan en.bambam,g bank negara cek pasal acc kereta i,semua ok ke x,then dh amik statement sume ok.jelas n bagus,bayaran tak pernah late.sharp on due date.lepas tu g ASB keluar kan semua duet yg telah disimpan =( sadis,duet pelamin,katering n photographer.

lepas keluar duet tu,tgk balance dh tak banyak mcm dulu,dlm hati i tertanya-tanya,ntah bile lah duet tu boleh beranak balik banyak cm sebelum ni kan.hehehe.mst bertahun kalau nk simpan.

masa kat cimb masa nk keluar kan duet tu,en.bambam tanya,"depan ni bukan zarina af ke?"

lepas tu i tgk balik.aah lah,zarina af lah,but knp tak cantek sgt,dh lah seksi,pakai sleeveless,then nmpak pusat lah tu.ich.kalau pakai baju lengan panjang kan nmpk sopan sket.hmm tp xpelah.dye kan artisssss.hehehe.k lah,nk balik ni.bubbbyeee.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 comments:

  1. tak pe..
    dia artis..
    artis boleh pakai apa je..
    tak salah..
    ekekkke...

    ReplyDelete
  2. duit kat asb berkurangan :( SEDIH.
    whooppss. napa x tgkp gamabar zarina af. hahahhaha

    ReplyDelete
  3. hehe..bestnye sume macam teratur je..harap majlis kawen syaz akan teratur mcm nie nanti..

    p/s: ade tag rara dlm entry terbaruuuu..hihi

    ReplyDelete
  4. alahai banyaknya duit nak pakai untuk kawen..mcm air je kan..syg simpan bertahun2 habis..hehe perkawenan seumur hidup kan..

    eh nape sis tak bergambar je dengan zarina af tu..hehe :p

    ReplyDelete
  5. bisa kembalikan duit jika duit itu datang dengan sendirinya..hekhekhek..
    btw, zarina af2 ke? isn't she looking pretty? emm :'(

    ReplyDelete
  6. rumah akak jiran dgn zarina kat jb ni...

    tpi susah jumpa dia sbb dia selalu di kl..

    kawin mmg banyaaakkkkk pakai duit...

    sabar lah rara..

    ReplyDelete
  7. hehhee... kena berkoraban la siket pasal perkahwinan ni kn.. anti dah kawen kumpul la duit tu balek.... hehehe

    ReplyDelete
  8. artis kak..dari yg bertudung pun sibuk nak bukak tudung skunk ni..huhu

    ReplyDelete
  9. sALU ARTIS LG CNTIk kan bile kat luar.. Hehehe..

    ReplyDelete
  10. hehe, sempat lagi cerita pasal zarina af ^^ hehe

    ReplyDelete
  11. sy penah jumpa ziana zain kat cimb bank shah alam, peramahhh org nya.. suka! hehe

    ReplyDelete
  12. manusia biler dh femes mule lupe dri =)


    best nye akk dh nk kawin..... =)

    ReplyDelete
  13. jom follow blog saya ni jugak jomwayangku.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. tak pe. nanti boleh simpan duit lagi kan. tp kali ni, simpan utk anak2 pulak. ;)

    psstt. retis kan, gaya mestila kena hot siki kak. huhu

    ReplyDelete
  15. lepas kahwin nanti beranak lah balik duit tu, InsyaAllah. :)

    ReplyDelete
  16. takpe duit leh simpan balik...mungkin takkan dpt simpan byk pasni...tp make sure tetap simpan walaupun sikit....

    sekurang2nya..kita puas hati kita tau duit tu habis kemana..utk apa....dan sudah tentu kita dh tlg ringankan beban ibu bapa...taklah mengharapkan 100% duit dr fama utk belanja perkahwinan...... ;)

    ReplyDelete
  17. i lagi la..langsunggg xde savings..huwaaa.. T_T

    ReplyDelete
  18. Insya Allah ada rezeki lepas kawen..saya pun sama jugak..macam air paip aje ni

    ReplyDelete
  19. alaaa nnt nk kawen pown mst kene kua duit asb . wuaaaa sayangnyerr...

    ReplyDelete
  20. bia la dye seksi..doa2 la kubur xsebelah dgn dye ye eheeh

    nk duit tmbh blk n byk smula..duit hantaran xyah gunne..terus ssimpan dlm bank ehehe

    ReplyDelete
  21. dh smapi kad sis..

    insyaALLAH,t sy mai yer..

    ReplyDelete
  22. Duit boleh dikumpul lagi.. Suami tak mungkin Rara nak cari lagi kan.. *joke.



    Artis pun, kalau dah dedah aurat tetap dapat dosa. Kita semua sama. Hati je yang membezakannya.

    ReplyDelete
  23. salam kenal..
    jg lupa follow blog sy blk tau :)
    tq

    ReplyDelete
  24. bese la artis dear..mmg mcm tue ler hehehe..dlm tv jer nmpk sopan sket

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com