20 October 2011

Spontaneous Thursday : habes dh duet ASB

hai semua,rini i tak update pon,sempat satu entry je.huaaa sadissssssssssssss.



td kul 12.30pm i keluar ngan en.bambam,g bank negara cek pasal acc kereta i,semua ok ke x,then dh amik statement sume ok.jelas n bagus,bayaran tak pernah late.sharp on due date.lepas tu g ASB keluar kan semua duet yg telah disimpan =( sadis,duet pelamin,katering n photographer.

lepas keluar duet tu,tgk balance dh tak banyak mcm dulu,dlm hati i tertanya-tanya,ntah bile lah duet tu boleh beranak balik banyak cm sebelum ni kan.hehehe.mst bertahun kalau nk simpan.

masa kat cimb masa nk keluar kan duet tu,en.bambam tanya,"depan ni bukan zarina af ke?"

lepas tu i tgk balik.aah lah,zarina af lah,but knp tak cantek sgt,dh lah seksi,pakai sleeveless,then nmpak pusat lah tu.ich.kalau pakai baju lengan panjang kan nmpk sopan sket.hmm tp xpelah.dye kan artisssss.hehehe.k lah,nk balik ni.bubbbyeee.



25 comments:

diana said...

tak pe..
dia artis..
artis boleh pakai apa je..
tak salah..
ekekkke...

Fariza said...

duit kat asb berkurangan :( SEDIH.
whooppss. napa x tgkp gamabar zarina af. hahahhaha

syaz@rozelt said...

hehe..bestnye sume macam teratur je..harap majlis kawen syaz akan teratur mcm nie nanti..

p/s: ade tag rara dlm entry terbaruuuu..hihi

Cik Azizah said...

alahai banyaknya duit nak pakai untuk kawen..mcm air je kan..syg simpan bertahun2 habis..hehe perkawenan seumur hidup kan..

eh nape sis tak bergambar je dengan zarina af tu..hehe :p

Rtp Farra Arisha said...

bisa kembalikan duit jika duit itu datang dengan sendirinya..hekhekhek..
btw, zarina af2 ke? isn't she looking pretty? emm :'(

mamaNoriz said...

rumah akak jiran dgn zarina kat jb ni...

tpi susah jumpa dia sbb dia selalu di kl..

kawin mmg banyaaakkkkk pakai duit...

sabar lah rara..

Cik Kamoo said...

Rara, awak kt KL ke???

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hehhee... kena berkoraban la siket pasal perkahwinan ni kn.. anti dah kawen kumpul la duit tu balek.... hehehe

wawa wadzir said...

artis kak..dari yg bertudung pun sibuk nak bukak tudung skunk ni..huhu

Liyana Zahim said...

sALU ARTIS LG CNTIk kan bile kat luar.. Hehehe..

amna said...

hehe, sempat lagi cerita pasal zarina af ^^ hehe

h A n Y S said...

sy penah jumpa ziana zain kat cimb bank shah alam, peramahhh org nya.. suka! hehe

aimi said...

manusia biler dh femes mule lupe dri =)


best nye akk dh nk kawin..... =)

admin said...

jom follow blog saya ni jugak jomwayangku.blogspot.com

siti kektus said...

tak pe. nanti boleh simpan duit lagi kan. tp kali ni, simpan utk anak2 pulak. ;)

psstt. retis kan, gaya mestila kena hot siki kak. huhu

KAMIHIDUP said...

lepas kahwin nanti beranak lah balik duit tu, InsyaAllah. :)

Mama Gee said...

takpe duit leh simpan balik...mungkin takkan dpt simpan byk pasni...tp make sure tetap simpan walaupun sikit....

sekurang2nya..kita puas hati kita tau duit tu habis kemana..utk apa....dan sudah tentu kita dh tlg ringankan beban ibu bapa...taklah mengharapkan 100% duit dr fama utk belanja perkahwinan...... ;)

Renee Meow said...

i lagi la..langsunggg xde savings..huwaaa.. T_T

norinaomar said...

Insya Allah ada rezeki lepas kawen..saya pun sama jugak..macam air paip aje ni

cik fadh said...

alaaa nnt nk kawen pown mst kene kua duit asb . wuaaaa sayangnyerr...

ade2mama said...

bia la dye seksi..doa2 la kubur xsebelah dgn dye ye eheeh

nk duit tmbh blk n byk smula..duit hantaran xyah gunne..terus ssimpan dlm bank ehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

dh smapi kad sis..

insyaALLAH,t sy mai yer..

YOUsoF said...

Duit boleh dikumpul lagi.. Suami tak mungkin Rara nak cari lagi kan.. *joke.



Artis pun, kalau dah dedah aurat tetap dapat dosa. Kita semua sama. Hati je yang membezakannya.

blog ibu amanda said...

salam kenal..
jg lupa follow blog sy blk tau :)
tq

UyaRayza said...

bese la artis dear..mmg mcm tue ler hehehe..dlm tv jer nmpk sopan sket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...