13 October 2011

Spontaneous Thursday : perkara yg dibenci

i hate meeting,demo or what so ever yg berkaitan dengannya,sbbnya.kena dgr org tu demo barang dye,dgn bahasa yg kurang difahami,dlm keadaan bilik meeting sejuk tahap gaban mcm kite berada kat gunung Everest,mata pon nk tertutup dan ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh xsuke.

i always wish~cepat lah habes slide dye n cepat lah dye ckp
 "ok,that all"

ahhhh masa tu rasa heaven giler kot! heeee.terokkan.

6 comments:

rATu kEBaYA said...

samalah.. akak pun suke mata tertutup time tu.. klu ada cara untuk bagi mata celik mmg akak beli.. huhuu

erin moshimoshi said...

klkr la rara ni

aimi said...

sy xsuke bler letcre membebel kt dpn dgn keadaan syok sendri ahahahhahaha

Hana Soffelia said...

hehe mesti brg dia demo tu xbez, sbb tu Rara mengantuk. Cer demo bnda2 bez n siap bg cuba lg, syok oo. :-p

Niena Pengembara Ilahi said...

me toooo

merahitujambu said...

keje apa sampai cmtu sekali?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...