Image and video hosting by TinyPic

13 October 2011

Spontaneous Thursday : perkara yg dibenci

i hate meeting,demo or what so ever yg berkaitan dengannya,sbbnya.kena dgr org tu demo barang dye,dgn bahasa yg kurang difahami,dlm keadaan bilik meeting sejuk tahap gaban mcm kite berada kat gunung Everest,mata pon nk tertutup dan ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh xsuke.

i always wish~cepat lah habes slide dye n cepat lah dye ckp
 "ok,that all"

ahhhh masa tu rasa heaven giler kot! heeee.terokkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. samalah.. akak pun suke mata tertutup time tu.. klu ada cara untuk bagi mata celik mmg akak beli.. huhuu

    ReplyDelete
  2. sy xsuke bler letcre membebel kt dpn dgn keadaan syok sendri ahahahhahaha

    ReplyDelete
  3. hehe mesti brg dia demo tu xbez, sbb tu Rara mengantuk. Cer demo bnda2 bez n siap bg cuba lg, syok oo. :-p

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com