Image and video hosting by TinyPic

16 October 2011

STICKY POST : Majlis Perkahwinan Safura & Fadhlan

Salam semua,saya dengan ini menjemput rakan-rakan blogger menghadiri majlis PERKAHWINAN saye di IPOH,PERAK
pada 29/10/2011








saya ingin meminta ALAMAT kwn-kwn untuk proses penghantaran kad jemputan saya.

Anda semua dijemput hadir.
semoga anda dapat memeriahkan lagi majlis saya.

anda boleh email kan ALAMAT anda ke :
safura.rara@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

96 comments:

  1. wah..!wah..!! nak kawin sudah..
    tak dpt dtg dear..! CLASS =(

    ReplyDelete
  2. :) jemput semua ye.....

    ipoh la pulak.....jauh ni....hehehe
    xpelah, kat kl xbuat ke?

    ReplyDelete
  3. rara nk satu card..saye org ipoh jugak..

    ReplyDelete
  4. yeah yeah safura nk kawin. ehehe. ipoh ea. ok2.

    ReplyDelete
  5. kak long nak boleh, leh la kak long g post tour kat ipoh tempat belajar dulu kat poli...heheheh

    kak long nyer alamat ;

    NO 339, LOT 352, JLN MERBOK 2,
    KG. BATU 10, JLN CHERAS,
    43200 CHERAS
    SELANGOR

    klo tak nak post blh je email kat kak long soft copy tu...i can accept jer...
    lindashahimi@gmail.com

    ReplyDelete
  6. tahniah...semoga bahagia & berkekalan hingga ke akhirat

    ReplyDelete
  7. rara! Tahniah ... akak rasa macam nak pergi aje....teringin nak jumpa Rara

    ReplyDelete
  8. tahniah rara....

    rara....
    mOon penah baca entri rara sal HIV test.....kasi link buley?

    ReplyDelete
  9. alamak..akak baru balik perak ahad lepas..maknanya nak balik lagi tu tipis sangt..:(

    ReplyDelete
  10. Rara,
    Mimie nak jugak boleh tak?
    tapi mimie tak dapat pergi sebab mimie dok swk..
    mimie nak simpan buat koleksi.. boleh? hhehehhehhe :)

    ReplyDelete
  11. wah..TAHNIAH bakal bergelar Raja Sehari!!

    minta maaf tak dapat hadir, jauh.

    ReplyDelete
  12. tahniah cik puan rara. *bakal puan.
    hehe

    ReplyDelete
  13. wah bestnye best nye.. huhu
    teruja lak tetibe hehe
    nanti buh la kat fb taw huhu
    jauh tu nk dtg perak nun hee
    ape2 pun rsa mcm nak dtg je
    tingin jumpe rara ;)

    ReplyDelete
  14. sy pon leh dpt kad jemputan ke dear??

    ReplyDelete
  15. Selamat Pengantin Baru Rara. Mudah-mudahan hingga ke akhir hayat, ke kurniakan zuriat yang soleh n solehah dan diberkati Allah selalu. Amin..

    ReplyDelete
  16. i wish i cud attend.. but sorry dear ada family wedding kat kl gak on that weekend...all d best dear, im sure u'll super gorgeous on ur big day.. :) xsabar tunggu wedding review u..:D

    ReplyDelete
  17. TAHNIAH!
    tidak dapat hadir kerana sibuk dengan persiapan pertunangan kakak ^^

    btw, SELAMAT MENDIRIKAN MAHLIGAI KEBAHAGIAAN ^^

    ReplyDelete
  18. alaaa teringinyer nk pg tpi jauhnyerrrr...semoga semuanyer berjalan lancar yer sis rara ;)

    ReplyDelete
  19. alamat ekin :

    NURUL ASHIKIN JAMAL
    A-13-02, FLAT MUTIARA MAGNA,
    METRO PRIMA,
    52200 KEPONG, KL

    ReplyDelete
  20. waaa...nak kawen sudah....tapi jauhla ipoh..papepun tahniah mss.rara....semoga majlis berjalan lancar

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah ...
    dikk x der pic pra perkahwinan ke ekekek ( ngosekkkkkkkkk ! ) :))

    ReplyDelete
  22. woahhh...

    mesti berdebar-debar kan, neves gile...

    but all d best dear...

    mekasih jemput tpi akak jauh laa..

    tapi akak doakan majlis rara berjalan lancar, husben steady dan tak gabra serta semua baik2 shaja...

    ReplyDelete
  23. moga semuanya lancar dik..maaf akak tak dpt dtg sbb jauh sgt.tp hati dan kasih sayang akak dtg masa majlis adik.

    ReplyDelete
  24. Congrat dear.. tq for invite tp Hana xblh g time tu. Sorry sgt2..

    ReplyDelete
  25. TAHNIAH.. Tak lama lagi dah kena panggil Puan Rara dah.. ;)

    ReplyDelete
  26. tahniah!! tpi cik tikah kerja la :(

    ReplyDelete
  27. heee dek kerana rara mtk gak maka ni alamat cci

    no 39 lorong kopi 1
    taman tenaga bakti
    persiaran hamzah alang
    41050 meru klang selangor :)

    ReplyDelete
  28. ala... buatlah resepsi kat kl 1... untuk follower lembah klang... heeee

    mesti makin nebes....

    ReplyDelete
  29. wah 18 hari lagi... em tak dapt la pegi..
    btw, thanks invite..(aku rakan blogger kan) hehehe

    tahniah rara... jadi istri bambam yg baik..:D

    ReplyDelete
  30. jauh sngt tu sis..hehe kalau tak leh je layan^^

    ReplyDelete
  31. jauh la sis.. =)
    btw, semoga dpermudahkan segala urusan dan semoga berbahagia hendaknya.. =)

    ReplyDelete
  32. tahniah sis! selamat pengantin baru!

    ReplyDelete
  33. saya cuti! tapi jauh la kak :(

    ReplyDelete
  34. Rara, nie alamat mimie ye..

    Nurkamisah Binti Wahed,
    Lot 583, Lorong 2A1,
    Kampung Telaga Air,
    Jalan Matang, 93050,
    Kuching, Sarawak


    Thankz Rara.. :)

    ReplyDelete
  35. tahniah.....adik akak pun kahwin 28hb ni......

    ReplyDelete
  36. nak dg juga.. teringin nk tgk kak rara kawin... :) mst chantek

    ReplyDelete
  37. wow .. selamat pengantin baru. kalu kat kl, boleh gak saya pegi!
    semoga berbahagia dan berkekalan selamanya. Amin!

    ReplyDelete
  38. tahniah...
    mesti tersenyum girang dan hati dupdap2 niii

    ReplyDelete
  39. walaupun tak dp nk g tp sis nk ucp slmt pngntin bru yer..

    ReplyDelete
  40. wah.. tahniah ye sis.. nak kawen sudahhhh.. hehe

    ReplyDelete
  41. akak nampak gaya x dpt la pegi. akak ucapkan selamat pengantin baru buat rara & pasangan. semoga beroleh keberkatan, kebahagian & kekal hingga akhir hayat. Amin

    ReplyDelete
  42. Tahniah! wah ipoh..my hometown! :)

    ReplyDelete
  43. taniah..moga bahgia sampai kehujung nyawa...jgn lupa upload pic perkhawinan ...

    ReplyDelete
  44. sudah mahu menikah? this is one of the good news i'd know today..hehe.
    congratulations my dear. but so sorry, i'm so far away from u :(
    i do pray for ur best dear!! :)
    salam to all of ur family.

    ReplyDelete
  45. kakak syg, congratezz tau! if just i be there, pasti nk dtg, kahkah. apapun, doa dr jauh semoga perjalanan acara semuanya lancar dr awl hingga akhir, semoga kekal sepanjang hayat.

    ReplyDelete
  46. dah nak kahwin rupannya, semoga sihat2 selalu..ekeke

    ReplyDelete
  47. tahniah rara..
    semoga bahagia hingga ke akhir hayat..amin

    bui jauh sangat kat kuching..huhu

    ReplyDelete
  48. congratz kak. sheda nak datang. hehe

    ReplyDelete
  49. congratz kak. sheda nak datang. hehe

    ReplyDelete
  50. congratz kak. sheda nak datang. hehe

    ReplyDelete
  51. kalau KL.. nak jugak jengah rara.. hehehe.. perak ghupernyeee.. :P

    congratsss!! :D

    ReplyDelete
  52. waaa..rara nak kawen dah..wiieeee~
    tapi jaoh la dear..xdpt datang..newa,adiela doakan korang bahagia sampai ke anak cucu ye :D

    ReplyDelete
  53. Dah tak lama saje lg mau berubah status...mama tak dpt pergi..tp mendoakan yg terbaik buat kamu..
    semoga semuanyaa berjalan lancar nnti...aminn..

    ReplyDelete
  54. rara....comelnyeeeeeee kad kawen....

    tahniah dear..hihi

    ReplyDelete
  55. comelnya doodle di kad tu.hehe..selamat pengantin baru yer rara..:)

    ReplyDelete
  56. dah nak kahwin ke..

    kak ati ingat belajar lagi...


    jauh tu lah cayang :)

    selamat pengantin baru
    semoga kekal abadi hingga
    ke akhir hayat :)

    ReplyDelete
  57. salam singgah

    dah nak naik pelamin rupanya..ucap dulu lah selamat pengantin baru
    (29/10 - bufday akak tau)..he..he..

    dah follow jom follow back

    ReplyDelete
  58. waaaaaa beshnyeee , tahniah . semoga kekal sampai akhir hayat :)

    ReplyDelete
  59. selamat sehingga bercucu cicit yer...

    ReplyDelete
  60. kenapa bukan minggu ini? kalau tak dah boleh singgah sekali dah. =_=


    selamat menjadi bini orang tak lama lagi. hehhee :p

    ReplyDelete
  61. wahhhhh...tahniah:)
    lawa la kad dye:)

    ReplyDelete
  62. waaa..nak kawen daa..=) seronok nyer..semoge berbahagie ke akhir hayat..uma jauh nyer..hehe..=)

    ReplyDelete
  63. wahh... cutenyer kad kawin tu... hehe... tp minta maaf ye rara , xleh nk attend... akak, doakan smg majlis tersebut diberkati.... mesti berdebar kan tgu saat tu? hehe

    ReplyDelete
  64. tahniah rara! :D smoga kekal slamanya. <3

    ReplyDelete
  65. tahniah rara! :D smoga kekal slamanya. <3

    ReplyDelete
  66. wah.. tahniahhh.. moga jd is3 yang baikkk

    ReplyDelete
  67. wahhhh tahniah! nak dekat dah detik2 disatukan ;D

    ReplyDelete
  68. tahniah ! :)
    dah kawin kwn blogger ni .. hehe

    ReplyDelete
  69. semoga kekal hingga ke akhir hayat ye :)

    ReplyDelete
  70. tahniah rara~ barakallah!! semoga sentiasa diberkati Allah SWT. kalau tak ada aral melintang, insyaallah saya datang ye.

    ReplyDelete
  71. wah..tahniah2..selamat menempuh alam perkahwinan yer..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com