Image and video hosting by TinyPic

10 October 2011

tudung NIKAH pilihan hati

   

tinggal lagik 2minggu je wedding i akan berlangsung.takut,nebes,suke,sume ada.now i tgh fikir tudung nikah yg sesuai untuk i nikah nanti,xde lagik lah tudung nikah.seday kan.hehehe.i ni buat relaxxx je,i rasa i lah org yg paling relax skali,org lain nk kawen sume sebok-sebok dh,i je boleh g exam lagik,leh g mandi manda lagik.haih.sabo jelah.setelah mengoogle piccy-piccy tudung nikah.ni lah hasilnya.


kalau pakai cm ni,sesuai ke ngan muka i eh.xpelik ke?risau nmpk mcm alien pulak nt.heheheh.tp teringin gak sbb skrg ni kan trend kan pakai yg mcm ni.



kalau cm ni lak cane?lagik pelik kot kan kalau i pakai,dh lah ada diamond-diamon kat atas kepala.kang berat lak kepala masa nk salam untuk batal air sembahyang nt.mau tunduk tak bangun-bangun dh.hehehe

yg mcm ni sweet kan.

kalau nk senang pakai cm ni je.buh je crown kat atas kepala.dh siap.



final decision, i rasa nk pakai mcm bienda ni.nice kan.nampak x heavy sgt n sweet je tyme nikah nt.sweet ke?hehehe.perasan je kan.but i nk tukar sket idea dye.nk pakai crown,tak nk pakai kerawang-kerawang cm ni.kang takut tercocok bijik mata lak.hehehe.jom tgk crown cane yg i nk.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

nk cm ni,BOLEH?hehehe no lah gurau je.nk yg mcm kat bwh ni.


crown cm ni nice kan untuk nikah.sweeet jekkkk!

p/s : sumber piccy sume di google,halalkan gambar yg saye pinjam ni eh =) mood : GEDIK NK KAWEN!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

45 comments:

  1. dear, tudung mcm aida pakai tu sweet...

    ReplyDelete
  2. rara: sis rasa tuk nikah better yg simple jek..takyah sarat2 sgt.nt nak sanding pakailah aksesori bynak2 pon akpe..yg mcm aida comey. yg bienda tu...kerawang2 atas pale...nt susah plak cik sbg nak kiss kat forehead tu

    ReplyDelete
  3. rara..bg i la kann.. i suka pakai shawl pastu patch kan dgn lace.. mcm pic yg awal2 tu mmg cantik sgt2.. i pun nnt nak pakai shawl je :) simple tp sweet..

    ni pendapat i je tau.. rara, 2minggu xlama dh tuuu.. best nyaaa! :D

    ReplyDelete
  4. simple yang penting sopan dan cantik..lagi pun rara dah cukup cantik...try your best..

    ReplyDelete
  5. haish! chanteqnyer ... aku laks yg xcited, hahaha

    ReplyDelete
  6. waaahh..lagi 2 minggu ek... [tumpang berdebar] :) suker semua2.. sekarang pasyen glam2 kan..:)

    ReplyDelete
  7. sheda berkenan yang coklat kat atas tuu :)

    ReplyDelete
  8. Yg pentingkn Rara jgn pakai yg ada awning nanti susah nk kiss dahi. ekeke

    ReplyDelete
  9. yang 1st tu cantik.....suka lah

    ReplyDelete
  10. sweet.. :)

    kamu dah cantik..pakai apa pun nampak cantik..hehehe.. asalkan menutup aurat sepenuhnya, kira ok je..

    (^__~)

    ReplyDelete
  11. wuuhuuu~ terasa nak kahwin jugak..huhuh..

    ReplyDelete
  12. tak pakai crown pun untuk nikah... huhuhu.. kte ri tu,, sok nak nikah,, malam tu baru beriya nak cari tudung... huhuhuhu...

    ReplyDelete
  13. sebaik2nya pakailah yg menutup segala2nya..leher, telinga,,

    kan lebih manis, sopan.. dan terjaga :)

    ReplyDelete
  14. wah......CANTI SESANGAT!....kak long pun nak tumpang bdebar gak la...gediks kan...hehehehe

    gogogo...! cik rara...semoga semua bjalan lancar

    ReplyDelete
  15. oh, akak dpt bayangkan betapa anggunnya rara dgn style binda tu...

    i loikeee!!!

    terikut lak rasa gedik sbb bila ckp psl persiapan kawin ni mmg mendebarkan...hihi

    ReplyDelete
  16. dah tak lama....cpt cr adikku syg.nnt byk benda lain nak settle tau!

    sedihnya tak dpt tgk rara nikah

    ReplyDelete
  17. pilih yg simple but sweet, crwon sesuai masa bersanding.

    ReplyDelete
  18. Pic yang first sekali tu sangat cantek..
    Kalau pakai tudung yang ada awning, susah la suami nak kucup dahi time pembatalan air sembahyang.. betul tak Rara?

    ReplyDelete
  19. akak rasa bentuk muka rara tak susah nak cari tudung..
    memang banyak yang sesuai..
    orang yang ada bentuk muka bulat je yang susah nak cari tudung yang sesuai ni..

    ReplyDelete
  20. bestnyee kakak fara ni nak kawen ! hehehe pakai pape pun cantek akk :D

    ReplyDelete
  21. jgn pakai turban..nanti macam singh..hahaha..

    bgus gak idea rara ni..leh akak kopipes utk majlis thn depan..eh!

    ReplyDelete
  22. cantik nye bju kawen zaman sekrg

    ReplyDelete
  23. dikk akak suke yg pic no 2 tu dik :)

    ps : nanti akak email kan ..
    akak nie pelupa sikit ..

    ReplyDelete
  24. rara x pe la lg 2 mg nak kawen..syaz nie ade kot lg stahun nak kawen semangat je google fesyen bj nikah..hehe

    ReplyDelete
  25. sumee cantik..
    wahh dua mgu lagi rara da milik org..
    t nk tgok yee pic wedding rara ... mesti cantiklaa

    ReplyDelete
  26. assalam..rara pakai yg xde awning la..yg mcm wane gold picca 1st tue..nmpak sweet sgt..nway salam perkenalan.b2b from ipoh jugak

    ReplyDelete
  27. lahhh da xlamer lagi la akak nk kawen ni . tgok cm rileks jer..hish akak mmg cool, kalo fadh menggelabah dah ni . haha

    ReplyDelete
  28. wahh cantik!!! gmbr atas tu cantik..

    ReplyDelete
  29. tudung yg aida gadis melayu pakai tu cantik! yg bienda pn ok gak. tp bunge smpi ke dahi tu kang x boleh batal air sembahyang plak nk cium2 dahi, ahaks! ;D

    ReplyDelete
  30. tetibe rasa macam nak join exited jugak hehehhe..suka yang aida gadis melayu tu jugk..nice,tapi pilihan bakal pengantin mestila ikut keselesaan pengantin kan :D

    ReplyDelete
  31. bg ainie yg tudung putih tu cantik suci simple n elegant :)

    ReplyDelete
  32. yg 2nd last tu mcm xsesuai ja...

    ReplyDelete
  33. yg last skali tu nampak simple tp paling cantik!! kadang2 yg simple tu lah the best kan :)

    ReplyDelete
  34. all photo collections here sgt la cantek! n i vote for tudung aida! =)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com