Image and video hosting by TinyPic

12 October 2011

wedding progress : pos kad kawen

haiiii,cukup lah wordless,dh tak larat lah,i nk bercerita pulak.bosan pulak bile tak bercerita.mesti korg rindu dgn penulisan i kan.*oke,sila hentak kepala ke dinding.heeee.




td en.bambam call,dye nk g pejabat pos,nk pos kan kad kawen yg i dh siapkan smlm.smlm balik je keje,ingatkan nk tido,but tak boleh tido,kebelakangan ni mmg tak boleh nk tido sgt,tak tau lah knp.so i decide dr tak buat apa,i nk lekatkan alamat-alamat yg i dh print smlm.

so dgn gigih nya memotong.menampal,n tulis nama kat kad kawen.letih jugakkan rupanya nk tulis nama kat kad kawen tu,bayang tulis nama atas 100 lebih kad kawen smlm.nk pitam gak rasanya.huh mcm tu lah agak nya dorg yg menulis kad tu kan.kalau ikutkan hati nk je print nama-nama tu.kan senang,tp kalau print nk gunting pulak satu hal.nk menggunting lagik lah malas nk mampus.hehe.

yg i tulis smlm tu cukup utk kad yg nk pos je.yg untuk bg by hand nt lah tulis.tak larat.hehehe.jumaat ni i balik ipoh,nk edar kad kawen.so excited.14 more days to go.kejap je rasa kan.harini pon dh rabu.sok kamis,lusa dh jumaat.arrrrggggghhhhhhh! tekanan.

lagik satu,pasal stem.skrg ni mmg dh takde stem 20sen mcm dulu kan.now minimum 60sen.huh 40sen beza.mmg dasyat.i mmg tak ambil tahu perkembangan stem ni sbb bukan pengumpul stem tegar.kikiki.smlm bile en.bambam bgtau harga,baru i terkejut beruk.

yelah kan,kalau zaman skrg ni pos pakai stem 20sen,silap-silap korg jumpa kad kawen korg tepi jalan je kot.sbb tak cukup kos nk hantar sampai ke destinasi.heeee.tu lah kos sara hidup kite skrg kan.yg kaya lagik kaya,yg mcm ni,mcm niiiiiii jelah.takde perubahan.so jom kite enjoy! *ada kena mengena ke?bantai lah labu......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments:

  1. teringat kenangan tolong membe yg nak kawen tampal setem dekat kad jemputan..hehe

    chaiyok2x rara!!

    ReplyDelete
  2. hehe.. banyak nye... bper ribu jemputan tu sis... :)

    ReplyDelete
  3. bestnyerrrrrrr nak kawennn !!! hehehe

    ReplyDelete
  4. tak leh tidor sbb eksited nak kawin kot?..ekekeke..

    pastikan tidor & rehat cukup. :)

    ReplyDelete
  5. xleh tido 2 msti excited fkir pasl nk kawin kn.. hihihihi

    ReplyDelete
  6. Memang dah naik kalo nk pos surat. Terkejut masa beli setem nk pos kad kahwin dlu.

    ReplyDelete
  7. kak rara...sy nka jugak kad kawen akak nie..hehehe~

    ReplyDelete
  8. teringat lak time dulu maso nk kawen...mmg busy gilo...

    ReplyDelete
  9. takpe Rara,buat sket2 nanti siapla untuk semua kan..nak tumpang exited jugak..hehe seronok tengok persiapan orang nak kawin

    ReplyDelete
  10. paling rendah ade 5 posen la rara. aik, takkan dah naik 6 posen kot?

    ReplyDelete
  11. tekanan yg manisss nie dikk ! :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com