14 October 2011

YANA SAMSUDIN follow blog i : LOVE u YANA


huaaaaaaa korg tgk number followers yg ke 1341 tu.
kenal tak piccy sape tu?ce teka ce teka.cehhhhhh.tu Yana Samsudin lahhhhh.actress yg i minat sgt tu.comeiiii sweeettt suke lah suke suke.

pg td i bukak je blog tgk tambah lagik sorg followers,then bukak lah profile dye sbb konon nk jejak balik,rupenya Yana Samsudin.mcm nk melompat hepy tapi i coooooolllll je kan.hehehe.

see artis pon ada blog tapi tak sombong,boleh je follow balik peminat dye.so bg sesiapa yg nk berlagak artis tu tak yah lah sombong sgt eh.sbb nya i pernah tgk sesetengah blogger ni,blom pape dh berlagak diva,artis konon,nk tunggu org g blog dye baru boleh dye dtg blog org.tak perlu kot kan! heeee.


jom follow yana =)
nanti mst dye jejak blog korg sbb dye mmg tak sombong.

Foto
p/s : i wish Yana berCINTA dgn Shaheizy Sam betul-betul n married sbb dorg mmg sgt serasi bersama.heeeee.setuju x setuju x?


28 comments:

ayleencutegirl said...

waaahhh !! tahniahh !! hehe

wawa wadzir said...

hahaa excitednye sis!!!
congrats~

azrinna said...

Wah! tahniah tumpang gembira

::EIDA:: said...

KakYana follow blog ida jugak.. Masa dia follow tu rasa macam nak pitam !! HEHHE~ Tak sangka, kak yana memang tak sombong !

*Kalau dapat jumpa lagi seronok!!!*

merahitujambu said...

wah nk g terjah jap laaa

ieda said...

wah2 ... wah2 ... akak nak lompat katak jappp ! :)

suke2 .. aah akak doakan dia kawin ngan shahezy sam ..

syakey said...

untung laaaaaa. :D

hUnnEE a.k.a mrS cAun said...

setuju...ramei2 angkat tangan...mmg suker tgk dia.....sweet cam guler2 kaler2 tuh...

yg x tahan tuh...x pernah en hubby puji owg laen ( bajet bini dia sowang tiptop la)...tp entah kenapa...dia bley puji Yana....dia berani sebut owg laen...dr i...

means yana mmg hebat la...yana mmg bestttt...kawin la ngan SS yerrr...

yen(toka ziizokukuto) said...

hahha,,,bila la lisa nak follow blog saya ni,,hahahah,,tiba2 lisa,,heheh

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..

yana cute tu ea??

nak p terjah!

syaz@rozelt said...

nie kot benefit klu rajin gosip pesal retiss..haha..so rara follow balek x blog yana??

Hana Soffelia said...

Auww.. jelesnya. Npe Yana xpolow i gak. Hahahaha

Rara, i pun setuju dia dgn abg sam. sweet sgt2 kan?

Papa Mifz said...

fuyoo...terbaik la....:)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

ckak yana tu memang xsombong la.. dulu sehari lepas aku jenguk n komen blog die, esoknye teros die follow blog aku :)

erysweetie said...

heheh...


sure sgt eksaited kan =)

nuraien said...

giler seronok..minat giler ngan kak yong.kihkih..nie hadiah kawen nie rara.=)

bobiedanbad said...

tahniah, retis tu hihihi

mizzkechique said...

tahniah!!!

hakamah hamyadi said...

untunglah..hehehe....tahniah sis rara...mmg comel yana and sam

HanNis SaNia said...

wah i pn minat yana tuh. hehehe rara jom join photography contest. http://hannissania.blogspot.com/2011/10/calling-for-new-contest-2011-sape-sape.html

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

WAHHH BESH...GELEMERES....

ABU said...

wah tahniah..ada retis follow.. untung la..

diana said...

akak selalu jugak ke blog dia...
ada la sesekali tinggal komen..
sebab dia comel..tu pasal akak suka pi blog dia..
hehehehe..tapi tak tahu la dia follow blog akak ke tak??tak follow pun tak pe asal dia baca komen kita sudah..heheheh

C i k P i p i T e m b a m said...

wahh gila best !!! jeles ni , hahaha ... untunglah kan ? nk terjah gakkk !

cik fadh said...

alaaaa jeles lah jeles lahhh ade retisss follow blog die . hohooooo...

mamaNoriz said...

suka gak klu dia betul dgn sam kan..

cute maaa!

untung rara ada artis folo :)

Ct Arina said...

haha^^ kemaen suke die. eh, dlm gambar yg dgn sam tu amani eh?

budak wawa said...

saye baru jew tdi follow blog kak yana..x sbr nk tggu kak yana follow blik..eh btul kew kak yana 2 sbb ade kak yana post psal abph ade sbut 'admin'?tpi 2 rsenye kak yana tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...