Image and video hosting by TinyPic

08 November 2011

1 hari lagik!

kursus induksi,ohhhh kursus induksi,ramai yg kerja GOV mst mengalami perkara ni kan.huaaaaaaaaa.lagik 1 hari je i nk g induksi,barang-barang keperluan semua dh bli.baru oke! hahaha,yelah mana tak nya sblm ni x penah g kursus-kursus ni,kasut sport pun xde,ada pon yg lame dulu,mak siap dh buang dh kasut tu.hehehe.



dgr cerita office mate yg dh balik dr kursus mcm besh,but mcm takut pon hade,yelah,i dh lah tak gemor bebeno kalau ada aktiviti-aktiviti lasak ni,aissshhhhhh mcm mana lah gayanya nt nk memanjat-manjat tu,nk terbang-terbang.hahaha.mst muka i paling kelakar nanti.
ada ke aktiviti ni nanti?takmoooooooo
hmm rini rasanya mcm xde benda sgt lah nk cerita,office pon mcm sunyi je,ramai yg cuti lagik ni.nk buat keje jap,bye koranggggggg =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. Good Luck Rara. Seronok tau twc induksi ni. Hana memang tkt gla nk buat flyng fox tp once dh buat mcm ketagih tau. hehe

    ReplyDelete
  2. tunang aku dah pegi aritu ... kene jungle tracking sume, tp die ckp best :) gudlak pura~~

    ReplyDelete
  3. aktiviti dlm gmbar ada nanti tu.. jgn cuak pulak..kih kih kih

    ReplyDelete
  4. macam best jee..mesti jerit punyaaa

    ReplyDelete
  5. Salam ziarah,

    Kak ros takut yang dok bergayut tu...gayat.

    ReplyDelete
  6. gud luck dear .. x per2 berjauhan sesekali apa salahnya .. lebih sayang tauuu ! ekkekek

    semoga peningkatan dari kursus nie dpt menaikkan lagi tahap pencapaian rara dan kerjaya rara :) dah wajib utk GOV kan .. kena lalui

    ReplyDelete
  7. haaaa...tme nih la nak try benda baruu.hehhe..gud luck kt kem induks nnti..=)

    ReplyDelete
  8. aktiviti mcm nie br best rara hehheheh..byk bkr carb nie

    ReplyDelete
  9. Induksi biasanya best, ramai kawan baru ... nanti akan jd satu pengalaman yg sukar nk lupa.

    Pastu pastinya akan bertemu dgn ssorg yg leh jadi kawan baik kite

    ReplyDelete
  10. no worries rara. biasenye induksi umum/khusus xde aktiviti camni. yg wajib ade aktiviti camni adelah BTN. tp dengar kate BTN pn dah mansuh skarang ni. xtaw la. btw, selamat berkursus! ;D

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com