Image and video hosting by TinyPic

03 November 2011

alahai pengantin

Assalamualaikum semuaaaaaaa.selamat pagie,awal kan i update rini,hehehe.rini dh start keje,dh tak boleh cuti dh,sbb cuti banyak sgt.kalau cuti lagik alamatnya tak g honeymoon lah i.





so,apa cerita kwn-kwn sume?sihat x?lama tak dgr berita n update masing-masing kan.i bz sgt-sgt.bukak blog pon boleh update sikit-sikit je.yelahhhh,sejak dh ada suamy ni,nk update lebih-lebih kang dye kata asek mengadap lappy je,tak nk mengadap dye ke.


tido pon skrg ni,bear-bear i kena campak jauh-jauh,tak leh hug bear-bear dh.sian bear-bear i taw.hehehe.life selepas berumah tangga?

huh,opcoz lah besh,rasa hepyyyyy je,asekkk nk senyummmmm je.tapi yang paling penting,NO MORE DIET.leh makan apa je yg i nk makan,but still kena jaga badan,tak mo lah mcm tong drum kan.paling berat pon i target 60kg je.under BMI.kalau lebih,nt suamy larik lak.hehehe.


so,nk tgk tak piccy kawen i?nt i upload eh.nk pilih-pilih dulu.daaaaaa.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 comments:

  1. wow. pink gitu. cantik :)
    suami kalau dh syg x lari pun.
    ehehehehe

    ReplyDelete
  2. sooo chanteq pura, huhu~
    pura, nnt bole x ko guide aku cket2 utk wedding? xpecially bab nak kuruskan badan? huhu~

    ReplyDelete
  3. cantik cantik ! wahhh pengantin menjeritttttt . hehe kalo da kene nyanyi karoeke mst owg tau sore pengantin sedap nih..

    ReplyDelete
  4. cantek baju...pink kalerrr...suke3...:D

    ReplyDelete
  5. sweetnye..x sabar nak kawen..=)

    ReplyDelete
  6. yeak akk nk upload pic kawin... suek2.... hebat pengantin siap nyanyi =)

    ReplyDelete
  7. tahniah :D Berseri-seri muka ..hehe. :)

    ReplyDelete
  8. tahniah....selamat pengantin baru

    ReplyDelete
  9. target 60kg?huiii berat tuuu..gemuok tu ehe
    ape pon tahniah..
    Selamat Pengantin Baru :)

    ReplyDelete
  10. hey there
    salam kenal je from Indonesia
    congratulation ya :)
    you looks stunning in pink
    because yes, pink is never wrong!
    :)
    moga jadi pasangan yang happily ever after :) dan Allah Ridho :)

    ReplyDelete
  11. tahniah!

    selamat pengantin baru sis..

    :D

    br blk honeymoon ke?ehehee

    ReplyDelete
  12. wooow suami retis ni...hahahaha

    cntik la awk rara =)

    ReplyDelete
  13. eyh rara dah kahwin ?

    sweettt

    semoga berbahagia dengan yg tersayang hingga akhir hayat ;)

    ReplyDelete
  14. weewwiittt karoke berdua tu..=_=

    tahniah

    ReplyDelete
  15. cik rara mmg suke warna pink yer. masa nikah pinky...ms sanding pun sama kan...cantik sangt!!..

    kak long suke!..;)

    ReplyDelete
  16. alohh somel nye adik kak sha ni :)

    ReplyDelete
  17. Wow, pengantin karok. Mesti bez tu.

    ReplyDelete
  18. meriahnya majlis. macam ala princess dah haaa.. haiyooo~ manyak cemburu maaa.. hahaha

    ReplyDelete
  19. pelamin simple dan cantik la rara~

    ReplyDelete
  20. hari2 makan sedap lah nanti kak. hehehe


    cantik lah akak. :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com