03 November 2011

alahai pengantin

Assalamualaikum semuaaaaaaa.selamat pagie,awal kan i update rini,hehehe.rini dh start keje,dh tak boleh cuti dh,sbb cuti banyak sgt.kalau cuti lagik alamatnya tak g honeymoon lah i.





so,apa cerita kwn-kwn sume?sihat x?lama tak dgr berita n update masing-masing kan.i bz sgt-sgt.bukak blog pon boleh update sikit-sikit je.yelahhhh,sejak dh ada suamy ni,nk update lebih-lebih kang dye kata asek mengadap lappy je,tak nk mengadap dye ke.


tido pon skrg ni,bear-bear i kena campak jauh-jauh,tak leh hug bear-bear dh.sian bear-bear i taw.hehehe.life selepas berumah tangga?

huh,opcoz lah besh,rasa hepyyyyy je,asekkk nk senyummmmm je.tapi yang paling penting,NO MORE DIET.leh makan apa je yg i nk makan,but still kena jaga badan,tak mo lah mcm tong drum kan.paling berat pon i target 60kg je.under BMI.kalau lebih,nt suamy larik lak.hehehe.


so,nk tgk tak piccy kawen i?nt i upload eh.nk pilih-pilih dulu.daaaaaa.



31 comments:

Fariza said...

wow. pink gitu. cantik :)
suami kalau dh syg x lari pun.
ehehehehe

✿ pink velvet ✿ said...

sooo chanteq pura, huhu~
pura, nnt bole x ko guide aku cket2 utk wedding? xpecially bab nak kuruskan badan? huhu~

cik fadh said...

cantik cantik ! wahhh pengantin menjeritttttt . hehe kalo da kene nyanyi karoeke mst owg tau sore pengantin sedap nih..

Aeen said...

cantek baju...pink kalerrr...suke3...:D

~~Ticer Wann~~ said...

selamat pengantin baru Rara :)

ayleencutegirl said...

cantekkk rara !! ;)

mizzkechique said...

rara santek sgt!!!

nuraien said...

sweetnye..x sabar nak kawen..=)

aimi said...

yeak akk nk upload pic kawin... suek2.... hebat pengantin siap nyanyi =)

Umie Artoqiemie said...

tahniah :D Berseri-seri muka ..hehe. :)

diana said...

nak tengok gambar lagi...:)

erin moshimoshi said...

rara belum ape2 dh babam la hehee

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,kene nyanyi ke?
huhuhu

azam said...

tahniah....selamat pengantin baru

HARITH ISKANDAR said...

target 60kg?huiii berat tuuu..gemuok tu ehe
ape pon tahniah..
Selamat Pengantin Baru :)

Ladyulia said...

hey there
salam kenal je from Indonesia
congratulation ya :)
you looks stunning in pink
because yes, pink is never wrong!
:)
moga jadi pasangan yang happily ever after :) dan Allah Ridho :)

Juliet_iRa~" said...

tahniah!

selamat pengantin baru sis..

:D

br blk honeymoon ke?ehehee

Munnafendy said...

wooow suami retis ni...hahahaha

cntik la awk rara =)

Laila Majid said...

eyh rara dah kahwin ?

sweettt

semoga berbahagia dengan yg tersayang hingga akhir hayat ;)

merahitujambu said...

weewwiittt karoke berdua tu..=_=

tahniah

cik najihah said...

cantiknye baju akk

syieqa mieka said...

cantiknye pakai pink ;)

kaklong said...

cik rara mmg suke warna pink yer. masa nikah pinky...ms sanding pun sama kan...cantik sangt!!..

kak long suke!..;)

sha a.s said...

alohh somel nye adik kak sha ni :)

Hana Soffelia said...

Wow, pengantin karok. Mesti bez tu.

hira said...

meriahnya majlis. macam ala princess dah haaa.. haiyooo~ manyak cemburu maaa.. hahaha

Ct Arina said...

cantik gile baju rara!

dhiera said...

pelamin simple dan cantik la rara~

Cik Azizah said...

cantiknya kak!! eee jeles!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

pink!!!!!! lawa sgt design!

siti kektus said...

hari2 makan sedap lah nanti kak. hehehe


cantik lah akak. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...