Image and video hosting by TinyPic

11 November 2011

Artis Malaysia,apa kata mak ayah dorg?

gambar zarina an joulie fhm indonesia



gambar nabila huda berbikini

gambar sambutan hari jadi dahlia teck

bile tgk gambar kat atas ni mst korg dh tau isu hangat skrg kan?hmm yg heroin drama pontianak tu skrg ni hot dgn story piccy dye yg ala-ala model porno tu.alahaiiiii mmg malu giler masa tgk piccy dye kat entry abg.nara.i malas lah nk attach sume,sbb nya......malaslah.sakit mata kot tgk!

piccy kedua lak pasal nabila huda,anak amy search tu,ayah nya dh cukup ok lah skrg kan,mcm alim sket,but anaknya mmg sgt tak boleh blah,dh lah baru je bercerai kot,dh g sana-sini,siap sambut hallowen lagik,pakai plak bikini je.wahhhhh mat saleh kau jah,dh mcm fasha sandha plak eh.nk pakai mcm tu biar kat lua malaysia,dlm malaysia jgn pakai,bak kata mak fasha sandha.hehehehe oppppsssss.

piccy ketiga lak pasal apek ni.alahaiiiiii kau ni mengaku jelah yg kau tu dh couple ngan dahlia teck tu.ni nk sorok-sorok lagik,padahal mmg dh kemana-mana sume bersama je.ichhhhhh skrg ni zaman cyber kot.kejap je info-info tersebar.setakat pemain bola sepak ni,dh tau dh agenda nya.sian kat cik jejari runcing tu kan.hmmm xpelah,moga cik jejari runcing jumpa teman yg lagik baik.

but,yg i nk ckp kat sini,masa piccy-piccy ni kua,mak ayah dorg tak tgk ke sume piccy ni eh.mak ayah dorg tak marah ke eh?kalau i rasanya dh lama kena cincang 18 kot.bukan rasanya.mmg kena dh.kena tanam hidup-hidup pon mau kot.ich ntah lah kan.but dlm hati kecil mak bapak mana yg tak kecewa agaknya kan.hanya Allah je yg tau.moga dorg ni fikir-fikir lah sket kan.

ok lah.nk tidur dh.ni selingan je.hehehe.chilll yaw!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. malu tgk pompuan pakai cmtu --'

    wahh cantik wallpaper blog.. gmbr baru hihihi

    ReplyDelete
  2. yg sal fhmy mmg btl.. pnah nmpk dy mkn kt sunway piramid dgn pompaun 2 =)

    ReplyDelete
  3. makin lame makin takut..dah mcm hilang title islam tu

    ReplyDelete
  4. mak diaorg suka la tu... kih kh kih..

    ReplyDelete
  5. mak ayah die org kadang2 2 x 5 je

    ReplyDelete
  6. mereka sering kata Alhamdulillah dpt rezeki yg halal... tpi sy konpius....

    ReplyDelete
  7. aaa xpenah tgk pic ni..isk2 sakit mata tengok.haih

    ReplyDelete
  8. 'BANGGA'NYA dengan artis kita sekarang ni.....




    Mak bapak mana suka anak jadi macam tu. Mak si Nabila menangis kot masa wartawan tanya pasal gambar anak dia tu. Amy pulak terkejut.


    Tak elok cakap banyak.. Cuma nak mbik pengajaran dari kes² artis macam ni..

    ReplyDelete
  9. dorang berani pakai ni maknanya mak bapak diaorang pun diaorang tak hormat..kalau hormat tak de nye depa nak pakai gini..

    ReplyDelete
  10. susah nak cakaplah dengan artis ni.. ada je komen diorang.. mak pak diorang nak pantau pun diorang dah besar.. Cuma boleh kasi nasihat je.. terpulang pada diri.. dah besar panjang pun kan.. otak memasing dan hati memasing.. pandai2lah fikir baik buruknya.

    ReplyDelete
  11. mak pak mereka nie artis gakkk .. soo x kesah agaknyeee ..

    minta kita dan keluarga kita dijauhkan dari dugaan allah seberat ini kan rara .. aminnnnnnnnnnnnnnn

    ReplyDelete
  12. aduiiii kalau i ni mau kena sebat kot rara

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com