Image and video hosting by TinyPic

30 November 2011

Lisa Surihani & Baju Pink


wuuuuhuuuuuu mesti ramai yg berseday smlm kan sbb ingat kan dpt tgk Cinta Elysa smlm kan?i pon smlm yo yo oooo lah balik awal smlm,kul 9 dh terduduk depan tv,ingat kan tak nk miss even sesaat pon cite Cinta Elysa tu,tibe-tibe apa yg keluar.

LAGU PUTERI UMNO.ceeessssssss!

perhimpunan agung UMNO ropenya.menyesal balik umah kelamkabut taw.adehhhhh rasa mcm nk tepuk dahi sendiri.en bambam punye lah marah.bile i tgk update kat facebook pon sume org maki hamun sbb tak dpt tgk Cinta Elysa.hehehe.mmg fenomena btol cite tu kan.

pasal Lisa Surihani ni pulak,i amik piccy ni dr page KAMI.vahhhhhhhh Lisa Surirumah ni puteri umno ropenya.so sape  yg nk pikat dye,leh lah masuk pemuda umno eh.leh erat kan hubungan.heee.tgk akak-akak yg tgk Lisa tu,mcm teruja habes je.mcm tak penah jumpa artis.akk lekkkk laaaaa.

sape puteri umno kat sini?jgn marah eh.hehehe.

rini i xsempat lah nk update n BW.dpt BW sket-sket je sbb banyak giler video nk upload.mana tak nya.tinggal keje nk dekat sebulan.so kena cover balik mana-mana yg tak siap tu.rasa nya minggu depan dh stable balik kot.leh BW mcm biasa balik.heeee.

mlm ni en.bambam nk balik manjung dh.nk start keje balik dh 1hb ni.seday gile.mata pon dh kedip-kedip dr td.tu tandanya mcm nk nanges jee.jgn sok mata bengkak sudah.

tu lah nasib PJJ kan.xpelah.moga kami baik-baik saje.chill yaw!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

  1. die puteri umno rupenye...
    huhuhuhu

    suami ekin pon bising,xde cinta elysa
    hehehehehe

    ReplyDelete
  2. Dah lah chomel pakai pink lagi tambah comel :')

    ReplyDelete
  3. hehe,tp dia comel..lalala..

    sbr kak..adat PJJ..

    ReplyDelete
  4. aloorrrrrrrrrrrrrr

    puteri UMNOO ke ...

    ReplyDelete
  5. huuuuuuuu tu la nasib PJJ kan..jijah pon gitu la nampaknya. cik bg kat lumut. jijah kat n9. huuuuu T_T

    ReplyDelete
  6. lisa surihani puteri umno yer...baru tau...

    ReplyDelete
  7. *pagi td blogger mmg sengal sikit, xleh komen..ptg dh ok dah =)

    btul la, muka abg tu sebijik hubby rara.ntah2 abg die kot?haha

    ReplyDelete
  8. hehe..cinta elysa bertukar jadi cinta umno.untung2 menang anugerah skrin..hehe =)

    ReplyDelete
  9. Nasib bek tetido , tak lah frust sangat hehe

    ReplyDelete
  10. ermm..
    semakin jauh, semakin rindu..
    semakin rindu, semakin sayang..

    insyaAllah..doa banyak2..minta jangan PJJ lama2 k.. :)

    ReplyDelete
  11. ouh. dah berpolitik lisa surihani ni.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com