30 November 2011

Lisa Surihani & Baju Pink


wuuuuhuuuuuu mesti ramai yg berseday smlm kan sbb ingat kan dpt tgk Cinta Elysa smlm kan?i pon smlm yo yo oooo lah balik awal smlm,kul 9 dh terduduk depan tv,ingat kan tak nk miss even sesaat pon cite Cinta Elysa tu,tibe-tibe apa yg keluar.

LAGU PUTERI UMNO.ceeessssssss!

perhimpunan agung UMNO ropenya.menyesal balik umah kelamkabut taw.adehhhhh rasa mcm nk tepuk dahi sendiri.en bambam punye lah marah.bile i tgk update kat facebook pon sume org maki hamun sbb tak dpt tgk Cinta Elysa.hehehe.mmg fenomena btol cite tu kan.

pasal Lisa Surihani ni pulak,i amik piccy ni dr page KAMI.vahhhhhhhh Lisa Surirumah ni puteri umno ropenya.so sape  yg nk pikat dye,leh lah masuk pemuda umno eh.leh erat kan hubungan.heee.tgk akak-akak yg tgk Lisa tu,mcm teruja habes je.mcm tak penah jumpa artis.akk lekkkk laaaaa.

sape puteri umno kat sini?jgn marah eh.hehehe.

rini i xsempat lah nk update n BW.dpt BW sket-sket je sbb banyak giler video nk upload.mana tak nya.tinggal keje nk dekat sebulan.so kena cover balik mana-mana yg tak siap tu.rasa nya minggu depan dh stable balik kot.leh BW mcm biasa balik.heeee.

mlm ni en.bambam nk balik manjung dh.nk start keje balik dh 1hb ni.seday gile.mata pon dh kedip-kedip dr td.tu tandanya mcm nk nanges jee.jgn sok mata bengkak sudah.

tu lah nasib PJJ kan.xpelah.moga kami baik-baik saje.chill yaw!

17 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

die puteri umno rupenye...
huhuhuhu

suami ekin pon bising,xde cinta elysa
hehehehehe

BeloG MTT said...

Dah lah chomel pakai pink lagi tambah comel :')

nuyui a.k.a miss YUI said...

hehe,tp dia comel..lalala..

sbr kak..adat PJJ..

ieda said...

aloorrrrrrrrrrrrrr

puteri UMNOO ke ...

Cik Azizah said...

huuuuuuuu tu la nasib PJJ kan..jijah pon gitu la nampaknya. cik bg kat lumut. jijah kat n9. huuuuu T_T

Papa Mifz said...

lisa surihani puteri umno yer...baru tau...

UyaRayza said...

saya!!!! puteri umno ehehe

Munnafendy said...

la..lisa ni pu3 umno ke? hurmmmm

Munnafendy said...

*pagi td blogger mmg sengal sikit, xleh komen..ptg dh ok dah =)

btul la, muka abg tu sebijik hubby rara.ntah2 abg die kot?haha

Anisa Hang Tuah said...

lisa puteri umno?waaaa

Cik Bhulat said...

hehe..cinta elysa bertukar jadi cinta umno.untung2 menang anugerah skrin..hehe =)

Zana said...

Nasib bek tetido , tak lah frust sangat hehe

CAHAYA MATA said...

ermm..
semakin jauh, semakin rindu..
semakin rindu, semakin sayang..

insyaAllah..doa banyak2..minta jangan PJJ lama2 k.. :)

Daddylicious said...

jgn sakit hati yer...hehe

diana said...

ketat nya baju...

siti kektus said...

ouh. dah berpolitik lisa surihani ni.

hira said...

ramai betul serbu dia. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...