Image and video hosting by TinyPic

01 November 2011

lupa dh jadik isteri org.


boleh ke bile suami masuk bilik tetibe je menjerit suh keluar.hahahah,kelakar kan.mmg sgt kelakar.i kdg-kdg rasa mcm nk tergelak sendiri.yelah,mana tak nya,asek dh lupa je dh kawen.en.bambam pon sllu kata,



"dah kawen dh kite kan"

asek tu je dialog nya,i pon same,sblm tidur mst ckp,cm xcaye kite dh kawen,hehehe.mybe pada pemulaannya mmg cm tu kot kan.tak biasa,dh lama-lama ok lah tu.yelah,makan minum dye kena jaga,tak boleh nk buat hal sorg-sorg je,dye makan,kalau dye suruh kita nagkat pinggan dye kena lah angkat,bg air utk minum,kadang-kadang en.bambam yg amikkan utk i.hehehe.terukkan.


but sama-sama lah kami tolak ansur,i kalau boleh nk berubah,tak nk panas baran sgt,tak nk marah-marah,dorg sume pesan,jaga suami,jaga suami.owhhhh i dh ada suami.hehehe.bukan boyfie,bukan tunang.but suami.oke! hehehe.

pas ni dh nk ada baby dh,dh nk jd ibu.huaaaaaaaaaaaaaaaa besh kan kan. =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

53 comments:

  1. Selamat menjalani bahtera rumah tangge Mrs.Rara...tengok rara tawen aini pon cam nak gak..hehe

    ReplyDelete
  2. halau suh kuar bilik ke..suh masuk bilik ni..kih kih kih

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru;)
    semoga kekal sampai akhir hayat..
    n all the best wit anak t..heee

    ReplyDelete
  4. congrats..nnt upload piccy lagi ok? lawa gile dress :)

    ReplyDelete
  5. jaga suami elok2 ye dik...moga lbh mengecapi kebahagiaan.nak baby boy ke girl blh pilih jantina dulu sblm peknen..keh3

    ReplyDelete
  6. nak kawin gak lh...... +) tahniah akk... akk sgt2 lawa =)

    ReplyDelete
  7. semoge akak cecepat dapat anak :)

    ReplyDelete
  8. sweet sgt dia berbaju pengantin warna pink!!

    ReplyDelete
  9. haha..semoga bahagia hingga akhir hayat~!!!


    tak sabar nak kahwin!! ^^

    ReplyDelete
  10. Samalah.. Akak dulu pun macam x percaya dah kawen.. Huhu

    ReplyDelete
  11. haha ape kak bole lupa . kalo fadh fudh fuhhh dedebar tggu suami masuk bilik . kikikiki (gatai)

    ReplyDelete
  12. wah excited rara nak jmpe baby pulak :P

    ReplyDelete
  13. comel ala korang ni..caamna leh lupa ek kakak..saya rasa kalo dah kwin pun macam akak jugak kot..wee...semoga berbahagia..sebahagianya.Amin..(^_^)

    ReplyDelete
  14. TAHNIAH!!! hehehe kelakar lah pulak situasi tu! hehehe

    ReplyDelete
  15. hee memang lah sayangs.. baru2 kawen tak rse mcm dah kawen, dulu2 I penah takut nak keluar tengah malam sebab takut kene tangkap khalwat plak.. padahal da kawen..lupe laa diri tu da kawen nak takut kenapa..hahhaha..
    BTW NNT UPLOAD PIC BEBANYAK LG TAW.. ;)

    ReplyDelete
  16. hihi..comelnye
    kelakar je kan..

    ReplyDelete
  17. Selamat Pengantin Baru..Smoga Berkekalan Hingga Ke Anak Cucu cicit piut..Hihi :)

    ReplyDelete
  18. seronoknya..hehe akak cantik!! tapi berminat dengan kaler pink baju akak!

    ReplyDelete
  19. salam..rara dah punya teman hidup? Alhamdulillah smoga dipanjangkan usia, berbahagia, dikurniakan kesihatan, keceriaan & zuriat yang sihat comel..

    ReplyDelete
  20. berubah status sudah.. slmt pengantin baru :D

    ReplyDelete
  21. Tahniah RARa.....
    Seronoknye dah kawennnn..
    anyway, mimie dah dapat kad kawin Rara hari jumaat malam tu sebab mimie outstation..
    mesti time tu Rara tengah akad nikah kot..
    Tahniah2.. :)
    Semoga berbahagia hingga akhir hayat..
    Dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah..

    psssttt: Mak mimie kirim salam. Die puji kad kawen Rara comel n cantek.. :)

    ReplyDelete
  22. alhamdulilah...semua berjalan dengan lancar..cantikkkk sgttttt

    ReplyDelete
  23. congrat pretty..aishhh tak baik taw halau yayang you..hehehe

    ReplyDelete
  24. suami akak dulu pun gitu..
    "tak sangka dah kawen.."
    naik cemuih la dengaq..
    hahhha...lama2 tak dah tak cakap gitu..

    selamat pengantin baru rara...
    semoga bahagia ke akhir hayat...
    jadi isteri yang baik ye..

    ReplyDelete
  25. bestnyer...aku bace entry ko sambil tersenyum lebar laks *tetibe*

    ReplyDelete
  26. congratzzz rara...
    hope kekal hingga akhir hayat...

    ReplyDelete
  27. wah..tahniah rara....cpt2 dpt bby yer...^_^

    ReplyDelete
  28. hehe. bestnyee dia dah kawen. tetiba rasa tak sabar nak kawen jgak ! haha :P

    ReplyDelete
  29. sayang... cantik sangat baju kawen kamu.... siyesly :)

    ReplyDelete
  30. alahhhh sweetnye rara....nak gmbr lagi nak gmbr lagiiii..haha =)

    slmt pngantin baru dear!

    ReplyDelete
  31. rasa macam nak kawen la pulak...hahaha!

    ReplyDelete
  32. jangan lupa tunaikan tanggungjawab murni sebagai seorang isteri okey? :')
    well, cantik sangat sis berbusana pink!! you're the prettiest bride ever :) hehehe.

    ReplyDelete
  33. wah.. selamat sudah..
    tahniah cik rara pinkmafia.. eh silap.. puan rara pinkmafia..

    semoga berbahagia hingga ke syurga.. ^^,

    ReplyDelete
  34. hahaha sy pun dulu mcm tu gak, asyik2 ckp "kita dh kawin rupanya"

    ReplyDelete
  35. hahaha sgt 18sx tauuu...ahaks..

    tahniah sis!!!!!! cepat2 dpt baby ye

    ReplyDelete
  36. jerit tu suke ke malu?

    ekekkeke

    alhamdulillah semua selamat...

    jaga diri dan husben baik2 tau ;)

    ReplyDelete
  37. belum terlambat nak cakap selamat pengantin baru kan..

    moga kekal sampai syurga

    moga bahagia kekal milik korang bersama

    ReplyDelete
  38. hahahahha! sweet jek! :)

    doa CB cpt kawen lak.. kui3..

    ReplyDelete
  39. cantik! :D awww.. isteri orang dah. jaga diri elok-elok akak :)

    ReplyDelete
  40. woaaahhh .. sonok jek dengar cite akak rara ni . wee , ni rasa tak sabo nak kahwin gak neh .. eheh :)

    ReplyDelete
  41. barakallah rara.. pelamin simple dan cantik! suke~

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com