01 November 2011

lupa dh jadik isteri org.


boleh ke bile suami masuk bilik tetibe je menjerit suh keluar.hahahah,kelakar kan.mmg sgt kelakar.i kdg-kdg rasa mcm nk tergelak sendiri.yelah,mana tak nya,asek dh lupa je dh kawen.en.bambam pon sllu kata,



"dah kawen dh kite kan"

asek tu je dialog nya,i pon same,sblm tidur mst ckp,cm xcaye kite dh kawen,hehehe.mybe pada pemulaannya mmg cm tu kot kan.tak biasa,dh lama-lama ok lah tu.yelah,makan minum dye kena jaga,tak boleh nk buat hal sorg-sorg je,dye makan,kalau dye suruh kita nagkat pinggan dye kena lah angkat,bg air utk minum,kadang-kadang en.bambam yg amikkan utk i.hehehe.terukkan.


but sama-sama lah kami tolak ansur,i kalau boleh nk berubah,tak nk panas baran sgt,tak nk marah-marah,dorg sume pesan,jaga suami,jaga suami.owhhhh i dh ada suami.hehehe.bukan boyfie,bukan tunang.but suami.oke! hehehe.

pas ni dh nk ada baby dh,dh nk jd ibu.huaaaaaaaaaaaaaaaa besh kan kan. =)

53 comments:

Cinderella said...

Selamat menjalani bahtera rumah tangge Mrs.Rara...tengok rara tawen aini pon cam nak gak..hehe

ArulchelseA said...

halau suh kuar bilik ke..suh masuk bilik ni..kih kih kih

cik najihah said...

akk soo cantik

eLLa said...

selamat pengantin baru;)
semoga kekal sampai akhir hayat..
n all the best wit anak t..heee

Liza Razak said...

congrats..nnt upload piccy lagi ok? lawa gile dress :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jaga suami elok2 ye dik...moga lbh mengecapi kebahagiaan.nak baby boy ke girl blh pilih jantina dulu sblm peknen..keh3

aimi said...

nak kawin gak lh...... +) tahniah akk... akk sgt2 lawa =)

BlueiceButterfly said...

~tahniah..cantik sangat..:)

gdsbnga said...

semoge akak cecepat dapat anak :)

Cik Kamoo said...

sweet sgt dia berbaju pengantin warna pink!!

e k i n ♥ y u s r i said...

tahniah rara

e k i n ♥ y u s r i said...

rara,letak pic kawin byk2

wawa wadzir said...

haha..semoga bahagia hingga akhir hayat~!!!


tak sabar nak kahwin!! ^^

rATu kEBaYA said...

Samalah.. Akak dulu pun macam x percaya dah kawen.. Huhu

mizzkechique said...

alorrr suwitnya....

.:shura shushi:. said...

Congrats Dear..!!More pic please =)

cik fadh said...

haha ape kak bole lupa . kalo fadh fudh fuhhh dedebar tggu suami masuk bilik . kikikiki (gatai)

erin moshimoshi said...

wah excited rara nak jmpe baby pulak :P

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2..

moga jd isteri solehah yer kak..

Miss Red said...

comel ala korang ni..caamna leh lupa ek kakak..saya rasa kalo dah kwin pun macam akak jugak kot..wee...semoga berbahagia..sebahagianya.Amin..(^_^)

Innanie | Ariffin said...

TAHNIAH!!! hehehe kelakar lah pulak situasi tu! hehehe

ayleencutegirl said...

hee memang lah sayangs.. baru2 kawen tak rse mcm dah kawen, dulu2 I penah takut nak keluar tengah malam sebab takut kene tangkap khalwat plak.. padahal da kawen..lupe laa diri tu da kawen nak takut kenapa..hahhaha..
BTW NNT UPLOAD PIC BEBANYAK LG TAW.. ;)

nuraien said...

hihi..comelnye
kelakar je kan..

aEn+aReaL=Ryan said...

Selamat Pengantin Baru..Smoga Berkekalan Hingga Ke Anak Cucu cicit piut..Hihi :)

Cik Azizah said...

seronoknya..hehe akak cantik!! tapi berminat dengan kaler pink baju akak!

leyzajamil said...

salam..rara dah punya teman hidup? Alhamdulillah smoga dipanjangkan usia, berbahagia, dikurniakan kesihatan, keceriaan & zuriat yang sihat comel..

Niena Pengembara Ilahi said...

berubah status sudah.. slmt pengantin baru :D

mimie kamisah said...

Tahniah RARa.....
Seronoknye dah kawennnn..
anyway, mimie dah dapat kad kawin Rara hari jumaat malam tu sebab mimie outstation..
mesti time tu Rara tengah akad nikah kot..
Tahniah2.. :)
Semoga berbahagia hingga akhir hayat..
Dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah..

psssttt: Mak mimie kirim salam. Die puji kad kawen Rara comel n cantek.. :)

merahitujambu said...

alhamdulilah...semua berjalan dengan lancar..cantikkkk sgttttt

KAMIHIDUP said...

wah tahniah rara!

IEQAH said...

congrat pretty..aishhh tak baik taw halau yayang you..hehehe

diana said...

suami akak dulu pun gitu..
"tak sangka dah kawen.."
naik cemuih la dengaq..
hahhha...lama2 tak dah tak cakap gitu..

selamat pengantin baru rara...
semoga bahagia ke akhir hayat...
jadi isteri yang baik ye..

shaFazie said...

sgt cantik..:)

✿ pink velvet ✿ said...

bestnyer...aku bace entry ko sambil tersenyum lebar laks *tetibe*

MaMADeBOt said...

congratzzz rara...
hope kekal hingga akhir hayat...

mama airis said...

wah..tahniah rara....cpt2 dpt bby yer...^_^

miss farhah said...

hehe. bestnyee dia dah kawen. tetiba rasa tak sabar nak kawen jgak ! haha :P

smilenajah93 said...

wahhhhaaaaa ~ thniah thniah :)

cik mas said...

sayang... cantik sangat baju kawen kamu.... siyesly :)

Munna said...

alahhhh sweetnye rara....nak gmbr lagi nak gmbr lagiiii..haha =)

slmt pngantin baru dear!

Daddylicious said...

rasa macam nak kawen la pulak...hahaha!

Rtp Farra Arisha said...

jangan lupa tunaikan tanggungjawab murni sebagai seorang isteri okey? :')
well, cantik sangat sis berbusana pink!! you're the prettiest bride ever :) hehehe.

Faaein Talip Roy said...

wah.. selamat sudah..
tahniah cik rara pinkmafia.. eh silap.. puan rara pinkmafia..

semoga berbahagia hingga ke syurga.. ^^,

Liyana Zahim said...

How suwittttt!!!!

bobiedanbad said...

hahaha sy pun dulu mcm tu gak, asyik2 ckp "kita dh kawin rupanya"

Cik Aish said...

hahaha sgt 18sx tauuu...ahaks..

tahniah sis!!!!!! cepat2 dpt baby ye

mamaNoriz said...

jerit tu suke ke malu?

ekekkeke

alhamdulillah semua selamat...

jaga diri dan husben baik2 tau ;)

NM02 said...

belum terlambat nak cakap selamat pengantin baru kan..

moga kekal sampai syurga

moga bahagia kekal milik korang bersama

Cik Bambam said...

hahahahha! sweet jek! :)

doa CB cpt kawen lak.. kui3..

hira said...

cantik! :D awww.. isteri orang dah. jaga diri elok-elok akak :)

Ini Kisah Tia said...

woaaahhh .. sonok jek dengar cite akak rara ni . wee , ni rasa tak sabo nak kahwin gak neh .. eheh :)

dhiera said...

barakallah rara.. pelamin simple dan cantik! suke~

nia said...

cantiknnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...