09 November 2011

perempuan banyak TANGAN

harini i lah insan yg super bz rasanya.dari dtg keje td,sampai skrg baru boleh tgk blog balik.pg td update jap sbb geram,then buat keje balik.dah lah banyak pulak keje rini.smlm nasib dh buat sket.



rini sebok ready kan barang utk ke kursus sok,kalau ada yg tak bawak naya lah,dh lah jauh ke cherating nun.lepas je kursus Ahad (20.11.2011) tu pulak i sanding rumah lelaki.huaaaaaa sgt bz,i dpt rasakan,balik je kursus tu mst mlm tu sibuk nk pakai inai,then nk fitting baju lagik skali.

ni pun harini i half day sbb nk g fitting baju,kalau tak g rini bila masa pulak nk g fitting lagik kan.aduuuhhhh sgt lah pack masa i.tyme kenduri belah Ipoh pun kelam kabut,belah KL pun kelam kabut jugak.penat badan pun tak hilang lagik,balik ni nk kena cari pearl kacip fatimah ni.ngeeee~

kalau tgk calendar i pon mcm kelakar je,sume clash gara-gara kursus induksi ni.tapi xpelah lah kan.maybe ada hikmah disebalik yg terjadi.doakan yg terbaik untuk i yek!


review wedding belah Ipoh,lepas induksi i sambung balik eh.tak sempat lah.banyak lagik yg tak di review.hehehe.bye sume ;)  doakan i baik baik je kat cherating nanti eh.muaxxxxxxxxxxxxxxxx!

sweeetttt from me for u! ;p

30 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

photographer wedding ko mcm terbaek je, hehe~

gudlak for ur induksi :)

Faidhatul Arfah said...

wowwwww serius cantikkk yawww. hee :)

Munnafendy said...

kesiannya...tang ni la kena p kursus plak kan... =(

cik fadh said...

aduhhh kalo da induksi mmg xley elak . xpe bt satu2 ye sis rara . insyaAllah semua akan berjalan lancar ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2..

full ea bulan ni kak..

cntikla..pndai phtgrpher tu..

diana said...

pergi kursus tak boleh bawak suami ye..bawak je encik bambam tu rara..heheheh

nuraien said...

dah kawen lg byk kje ekh rara..u take care k dear

Daddylicious said...

kalau dekat sikit pasti lagi mari pic tu....cantik!

PCL said...

respek sama kaum wanita..kalau pandai bagi masa memang sukses lah selalu...

aTy _faRed~ said...

cantik nyer gambar kat pokok tu...sangat natural..macam model pon ade dah..:)

mizzkechique said...

ba cik abg x?? hehe

Lelaki Ini said...

chaiyok2 for induksi!


gmabr pngtinn tue cnteq giler!

Yatie said...

elok² dear ;), hopely induksi bejln dgn lancar. I handle induksi juga ;) *wa bizi bagai calendar tu erk. semoga kenduri kat umah en.suami, bejln dgn lancar.. ;)

Fathiah Hamim said...

fuhh fa baca neh pun terasa kepenatan dan kepenuhan jadual akak. take care yea kak!

.:shura shushi:. said...

rara nmpk tinggi..

syaz@rozelt said...

go rara!..tros bersemangat oke!hihi..

UyaRayza said...

rara u sangat tggi!!! awesome!!

e k i n ♥ y u s r i said...

semoga semuanya lancar rara

Hana Soffelia said...

Weewitt.. cherating. Singgahlh jenguk i kat gambang ni. btw, kat cherating nanti, duk resort mana?

lizz said...

cantik sangat pic rara...selamat berkursus yer....

syieqa mieka said...

canteq nye !

bobiedanbad said...

busynya pengantin baru
wedding pic tu sangat cantik!

Syuxer said...

gambar pengantin yang sungguh awesome.. mesti photographer yang pengalaman tangkap neh..

sungguh bizi awk ni rara..semoga berjalan lancar..:)

p/s: tahniah rara..:)..jadi isteri yang solehah ye

ABU said...

wah wah wah.. pengtin baru masih busy..hehehehe

aimi said...

terbaik lh gambar akk.. :)

Finaz Jaafar said...

smart gilaaaa gambar sis !
goodluck ye..
n selamat pengantin baru =)

Ros said...

Salam Safura,

Kak Ros doakan yang terbaik buat Safura ngan che abang....gambar kat bawah tu memang cantik la macam model la.....sama2 cantik.

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

cantik....

Asfiza said...

wow..terbaik :))

salam perkenalan dan follow kamu :)

msredcheesecake said...

super sweet.... bagai pokok di tebang dua...hheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...