Image and video hosting by TinyPic

09 November 2011

perempuan banyak TANGAN

harini i lah insan yg super bz rasanya.dari dtg keje td,sampai skrg baru boleh tgk blog balik.pg td update jap sbb geram,then buat keje balik.dah lah banyak pulak keje rini.smlm nasib dh buat sket.



rini sebok ready kan barang utk ke kursus sok,kalau ada yg tak bawak naya lah,dh lah jauh ke cherating nun.lepas je kursus Ahad (20.11.2011) tu pulak i sanding rumah lelaki.huaaaaaa sgt bz,i dpt rasakan,balik je kursus tu mst mlm tu sibuk nk pakai inai,then nk fitting baju lagik skali.

ni pun harini i half day sbb nk g fitting baju,kalau tak g rini bila masa pulak nk g fitting lagik kan.aduuuhhhh sgt lah pack masa i.tyme kenduri belah Ipoh pun kelam kabut,belah KL pun kelam kabut jugak.penat badan pun tak hilang lagik,balik ni nk kena cari pearl kacip fatimah ni.ngeeee~

kalau tgk calendar i pon mcm kelakar je,sume clash gara-gara kursus induksi ni.tapi xpelah lah kan.maybe ada hikmah disebalik yg terjadi.doakan yg terbaik untuk i yek!


review wedding belah Ipoh,lepas induksi i sambung balik eh.tak sempat lah.banyak lagik yg tak di review.hehehe.bye sume ;)  doakan i baik baik je kat cherating nanti eh.muaxxxxxxxxxxxxxxxx!

sweeetttt from me for u! ;p
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 comments:

  1. photographer wedding ko mcm terbaek je, hehe~

    gudlak for ur induksi :)

    ReplyDelete
  2. wowwwww serius cantikkk yawww. hee :)

    ReplyDelete
  3. kesiannya...tang ni la kena p kursus plak kan... =(

    ReplyDelete
  4. aduhhh kalo da induksi mmg xley elak . xpe bt satu2 ye sis rara . insyaAllah semua akan berjalan lancar ;)

    ReplyDelete
  5. wah2..

    full ea bulan ni kak..

    cntikla..pndai phtgrpher tu..

    ReplyDelete
  6. pergi kursus tak boleh bawak suami ye..bawak je encik bambam tu rara..heheheh

    ReplyDelete
  7. dah kawen lg byk kje ekh rara..u take care k dear

    ReplyDelete
  8. kalau dekat sikit pasti lagi mari pic tu....cantik!

    ReplyDelete
  9. respek sama kaum wanita..kalau pandai bagi masa memang sukses lah selalu...

    ReplyDelete
  10. cantik nyer gambar kat pokok tu...sangat natural..macam model pon ade dah..:)

    ReplyDelete
  11. chaiyok2 for induksi!


    gmabr pngtinn tue cnteq giler!

    ReplyDelete
  12. elok² dear ;), hopely induksi bejln dgn lancar. I handle induksi juga ;) *wa bizi bagai calendar tu erk. semoga kenduri kat umah en.suami, bejln dgn lancar.. ;)

    ReplyDelete
  13. fuhh fa baca neh pun terasa kepenatan dan kepenuhan jadual akak. take care yea kak!

    ReplyDelete
  14. go rara!..tros bersemangat oke!hihi..

    ReplyDelete
  15. rara u sangat tggi!!! awesome!!

    ReplyDelete
  16. Weewitt.. cherating. Singgahlh jenguk i kat gambang ni. btw, kat cherating nanti, duk resort mana?

    ReplyDelete
  17. cantik sangat pic rara...selamat berkursus yer....

    ReplyDelete
  18. busynya pengantin baru
    wedding pic tu sangat cantik!

    ReplyDelete
  19. gambar pengantin yang sungguh awesome.. mesti photographer yang pengalaman tangkap neh..

    sungguh bizi awk ni rara..semoga berjalan lancar..:)

    p/s: tahniah rara..:)..jadi isteri yang solehah ye

    ReplyDelete
  20. wah wah wah.. pengtin baru masih busy..hehehehe

    ReplyDelete
  21. smart gilaaaa gambar sis !
    goodluck ye..
    n selamat pengantin baru =)

    ReplyDelete
  22. Salam Safura,

    Kak Ros doakan yang terbaik buat Safura ngan che abang....gambar kat bawah tu memang cantik la macam model la.....sama2 cantik.

    ReplyDelete
  23. wow..terbaik :))

    salam perkenalan dan follow kamu :)

    ReplyDelete
  24. super sweet.... bagai pokok di tebang dua...hheee

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com